יום שני, 15 באוקטובר 2018

מותג מזון הבריאות "GREENY" השיק שמן תירס בכבישה קרה, טעים ומיוחד...

מותג מזון הבריאות האורגני GREENY השיק מוצר חדש: שמן תירס בכבישה קרה, בעל טעם עשיר וקטיפתי. השמן מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מנבטי תירס איכותיים שגודלו באופן אורגני, ללא הנדסה גנטית.

לשמן טעם עשיר ומתקתק, המזכיר פופקורן, הוא מתאים לתיבול ולהוספה לסלטים וירקות טריים, על מאפים ותבשילים מוכנים, על פופקורן ועוד, ניתן לטגן עמו, אך יש להקפיד על טמפרטורת עישון נמוכה, יש לאחסן במקום אפל וקריר.
שמן התירס שמשיק מותג מזון הבריאות האורגני  GREENY בהחלט מוסיף טעם, לאחר שהשתמשתי בו למרק תירס ביתי היה הבדל ניכר בטעם המרק בזכות שמן התירס ואני שמחה לשתף במתכון למרק תירס עם עוף, מרק שתרצו להכין כל הזמן, להנאת כל המשפחה אצלנו המרק מככב לפחות פעם בשבוע, והשתדרג באופן מדהים הודות לשמן התירס הנהדר.
מרק תירס עם נתחי חזה עוף,

להרתיח בסיר ליטר וחצי מים להוסיף 4 כפות מרק עוף, לאחר שרותח להוסיף קופסת גרגירי תירס מסוננים ולהרתיח, לאחר הרתיחה לצקת כף מרק תירס ושתי כפות סויה, וכפית מלח,

לאחר הרתיחה להוסיף חזה עוף קצוץ שהושרה בבלילה של ביצה אחת,

ולערבב היטב לאחר שהחזה עוף התבשל להסמיך את מרק התירס עם 3 כפות קונפלור שעורבבו עם חצי כוס מים, להוסיף בקילוח דק ועדין ולהמשיך לערבב, לאחר רתיחה להסיר מהאש ופשוט להנות,

ניתן להוסיף בצל ירוק קצוץ, נהדר לימי החורף שמתקרבים אלינו.
GREENY מציגה מוצרי פרימיום בסטנדרט אירופי, שחומרי הגלם שלהם נאספו  משדות אורגניים בלבד.
כשר פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובד"צ בית יוסף.
מחיר: 40 ש"ח לבקבוק של 250 מ"ל. מחיר השקה במבצע עד סוף נובמבר: 1+1 חינם.
להשיג בחנויות הטבע המובחרות.
הצעה למתכון של סלט קינואה ברוטב מתקתק עם שמן תירס בכבישה קרה, על מצע של חסה סלנובלה, מלפפון, עגבנייה ובצל סגול,

באדיבות: ליטל מאיה דנון, מנחה של סדנאות תזונה
חומרים:
2 כפות שמן תירס בכבישה קרה
4 כפות שמן אחר בכבישה קרה (אגוזים, דלעת, זית)
מיץ מלימון אחד (או חצי, לפי הטעם)
2 כפות סילאן טבעי
גרידה מלימון שלם
כף רוטב סויה
כפית חרדל גרגרים
פלפל ומלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
להכניס את כל המרכיבים לצנצנת זכוכית עם מכסה, לשקשק היטב ו... זהו, הרוטב מוכן.
מומלץ להוסיף את הרוטב לסלט כ-10 דקות לפני הגשת הסלט.
קינואה
חומרים:
1 כוס קינואה
2 כוסות מים
חצי כפית מלח הימלאיה
1 כף שמן תירס בכבישה קרה
חופן צימוקים בהירים
עלי חסה סלנובלה
רבע בצל סגול, פרוס דק
רצועות של מלפפון
פרוסות דקות מרבעי עגבניה
אופן ההכנה:
לשים כף שמן תירס בסיר, על להבה נמוכה. להוסיף את הקינואה ולערבב לכמה שניות, עד שהקינואה מצופה בשמן. להוסיף מים ומלח.
מבשלים כ-20 דקות ובודקים את רכות הקינואה: עליה להיות רכה אך עדיין נגיסה. מכבים את האש ומעבירים את הקינואה למסננת, כדי להפסיק את התרככותה (אם יש עוד מים ואדים בסיר היא תמשיך להתבשל ולהתרכך עוד יותר, וזה פחות מומלץ לסלט).
להוסיף לקינואה את הצימוקים ולקרר  היטב את הקינואה (בינתיים הצימוקים יתפחו מעט).
לצקת את הרוטב על הקינואה, לערבב, להמתין 10 דקות.
הרכבת המנה:
בצלחת הגשה להניח מצע של עלי חסה סלנובלה. להניח מעליהם רצועות מלפפון, ופרוסות עגבניה ובצל סגול. במרכז הצלחת לערום תלולית נאה מהקינואה המתובלת להגיש ולהתענג.
לפרטים: www.greenyisrael.com

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה