יום חמישי, 29 בספטמבר 2022

מיני גולף הרצליה מציע בילוי מהנה בחגי תשרי למשפחה ולחברים: משחק חוויתי חוצה גיל – במתחם פסטורלי, הכולל גם טרמפולינות ובית קפה

מיני גולף הרצליה מציע בילוי מהנה בחגי תשרי ובחול המועד – למשפחה ולמפגש עם חברים וילדיהם: משחק מיני גולף חוויתי חוצה גיל – במתחם פסטורלי ירוק הכולל גם טרמפולינות ובית קפה.

המשחק נינוח אך עם זאת תחרותי וספורטיבי, והוא מאפשר זמן איכות מהנה עם יקיריכם והאנשים שאתם אוהבים – באווירה קצת אחרת:

מסלול מיני גולף: כולל 18 תחנות ברמות קושי שונות. המסלול עובר בין נקודות מעוצבות בדרגות קושי שונות ובבניית המסלול הושקעו מחשבה וידע בגולף. המבקרים מוזמנים להתאמן בחבטות ולמצוא את גובה המקל שמתאים להם בתחנת אימון הממוקמת בכניסה. שילוט מסביר על המשחק והניקוד, וניתן להוריד אפליקציה למילוי הניקוד במהלך המשחק. מתאים מגיל ארבע שנים (עד גיל 7 נדרש ליווי מבוגר).

מתחם טרמפולינות: מתחם מגודר ובטיחותי, הכולל שישה משטחי קפיצה ומתאים למגוון גילים. נהדר למי שעוד נשאר עם מרץ בתום המסלול…

בית קפה: קפה איכותי, גלידות, פרעצל טרי, שתייה קרה וחמה וחיבור לאינטרנט. כולל מתחם נעים ומוצל עם שולחנות וכיסאות.

כתובת: שדרות בן גוריון 121, הרצליה.  :Waze מיני גולף הרצליה

שעות פתיחה: ימים א'-ה' ושבת: בשעות 10:00 – 20:00. ביום ו': עד 18:00.

מחיר: מיני גולף וטרמפולינות (עד גיל 6): 45 ש"ח, גיל 15-7: 60 ש"ח, מבוגר: 50 ש"ח. טרמפולינה בלבד: 25 ש"ח. כרטיסייה (10 או 20 כניסות) בעלות מוזלת.

לפרטים: 09-9554402www.minigolf.co.il

קרדיט צילום: איתמר דובק

 

יום שני, 26 בספטמבר 2022

רשת טיב טעם חולקת מתכון חגיגי לשולחן החג: עופיונים צלויים בענבים ויין, המוגשים עם אורז אדום.

רשת טיב טעם חולקת מתכון לשולחן החג המשלב מגוון טעמים יחד הנרקמים למעטפת של עופיונים צלויים בענבים ויין, מוגשים עם אורז אדום. מנה מרשימה שמכינים בכמה דקות עבודה. לצד אורז אדום שצבעו וטעמו האגוזי יוצרים הרמוניה מושלמת עם העופיונים.

חומרים ל-6 מנות:

3 עופיונים

6 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

2 סלסילות ענבים אדומים

4 כפות דבש

2 כוסות יין אדום

10 ענפי טימין

לאורז אדום:

3 כפות שמן זית

3 כוסות אורז אדום מלא

מלח ופלפל שחור גרוס

6 כוסות מים רותחים

אופן הכנה

מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית גדולה ועמוקה בנייר אפייה. מושחים עופיונים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. אפשר לקשור את הרגליים כדי לשמור על צורתם. מניחים בתבנית אשכולות ענבים ומסדרים מעל את העופיונים כשהחזה כלפי מעלה. מזלפים מעל דבש, יוצקים יין אדום ומניחים ענפי תימין.

צולים במשך 60-45 דקות ללא כיסוי עד שהעופיונים מוכנים – נועצים סכין בחיבור בין הירך לחזה ומוודאים שהנוזלים הניגרים שקופים ולא דמיים.

בינתיים מכינים אורז אדום: מחממים שמן זית בסיר גדול. מטגנים אורז אדום כ-2 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים מים רותחים ומכסים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 35 דקות. מוציאים את העופיונים מהתנור ומגישים לצד האורז והענבים הצלויים.

מתכון: סבינה ולדמן | צילום: חיים יוסף | סגנון: אוריה גבע

 


יום שישי, 23 בספטמבר 2022

מסעדת שושנה וראובן גריל ישראלי משכונת התקווה חוגגת יום הולדת 6

הוזמנתי לחגיגת יום הולדת 6 של המסעדה המשובחת שושנה וראובן, המסעדה נפתחה לפני שש שנים על ידי הנכד של שושנה וראובן בוסי המיתולגיים שזכורים מהמסעדה בסגנון התימני שנפתחה בשנת 1962 בשכונת התקווה, עמית הנכד המוכשר למד את כל סודות המטבח מסבתו שושנה ופתח בעצמו מסעדת גריל ישראלי עם שורשים מהבית, וזכרונות התבשילים, לפי מה שטעמנו אין ספק שעמית ניחן ביד טובה, הרבה חריצות, ויכולת נתינה מכל הלב, ובעיקר הרבה זכרונות טובים שאיתם הוא ממשיך את המסורת.

כאשר נכנסתי למסעדת שושנה וראובן, התפעלתי מהתמונות על הקירות בייחוד של שושנה וראובן , יחד עם צילומים רבים של בני המשפחה, אין ספק ששורשים וזכרונות בהחלט מהווים חלק ניכר ממהות המסעדה ומהאוכל האותנטי והטעים, נכון שאת הפרימוסים והפתיליות של סבתא שושנה מחליף היום גריל פחמים מעצי הדרים, אבל עמית משתדל לתת כבוד לתפריט וחיבור לטעמים והקדרות של סבתו האהובה שושנה.

בחגיגת היום הולדת נהננו ממגוון סלטים טריים ביתיים שהוכנו ע"י עמית, מפיתות מיוחדות וטריות, מרק מיוחד, חומוס  וסלטי סלק,כרוב, חצילים וציפס ממש טעימים וטריים, ומהכוכבים שיפודי פרגיות וקבב בטעם של פעם, טעם שמזכיר נשכחות, והיה ממש טעים ומיוחד.

המסעדה פתוחה כל יום עד שעה 17:00, האוכל טרי ונעשה טרי כל יום, ניתן להנות שם ממגוון מאכלים, בשרים משובחים על האש,סלטים, תוספות חמות ועוד ועוד, כל הטוב הזה נמצא ברחוב ברוך הירש 14 בני ברק, מאחורי קניון איילון, ניתן להזמין גם בוולט, תן ביס ולאירועים פרטיים, התרשמתי מאוד מהטעם והאיכות וממליצה בחום להגיע.

מצרפת קישור לדף הפייסבוק

 

יום רביעי, 21 בספטמבר 2022

העוגה המשתלמת ביותר על המדף יוקר מחיה? עוגת דבש לראש השנה ב- 5.90 ₪

חברת "אחוה" משווקת לראש השנה עוגת דבש בחושה בטעם עשיר בעלת מרקם של אפיה ביתית ובמחיר ללא תחרות: כ- 5.90 ₪ בלבד.

כל שנה לקראת חגי תשרי, חברת אחוה מייצרת ומשווקת לקהל הרחב עוגת דבש טעימה מאוד, והשנה ניתן לקנות אותה במחיר ממש זול כ-5.90 ש"ח, העוגה טעימה מאוד ועם מרקם מצויין,בהחלט מומלץ להגיש אותה על שולחן החג, בלי הרבה טרחה ועבודה.

חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלווה, טחינה ודברי מאפה,  ממשיכה במסורת השנתית לראש השנה וחגי תשרי, ומציעה עוגת דבש בחושה, בעלת מרקם וטעם של אפיה ביתית במחיר מוזל במיוחד: כ- 5.9 ₪ בלבד! העוגה תימכר ברשתות המזון, החנויות והמכולות ברחבי הארץ למשך כל תקופת החגים. לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של חברת "אחוה", "בניגוד לגל ההתייקרויות במשק, אנו מבקשים להביא את סל מוצרינו במחיר עממי ונוח לכל כיס, ומאחלים חג שמח לכל בית ישראל".

כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 5.90 – 6.90 שקל לעוגה במשקל 400 גרם.

להשיג ברשתות השיווק, המרכולים והחנויות המתמחות.

 

 

 

יום שלישי, 20 בספטמבר 2022

לכבוד ראש השנה מציע "קמח הארץ" מתכון נהדר להכנת חלה מתוקה וטעימה, מקמח כוסמין לבן

אחד מ"הסימנים" והברכות בארוחת ראש השנה הוא אכילה של חלה מתוקה שנאפתה בצורה מיוחדת – עגולה, סולם, ציפור, כתר ועוד, כאשר לכל צורה משמעות משלה לשנה חדשה וטובה: העגולה מסמלת את מחזור השנה. חלה בצורת סולם מסמלת "מי יישפל ומי ירום",  חלה בצורת ציפור מרמזת לפסוק "כציפורים עפות כן יגן ה' צבאות על ירושלים",  חלה בצורת כתר מסמלת את יום הכתרתו של הקב"ה עפ"י המסורת, ועוד. את החלות נהוג לאכול עם דבש, סילאן או סוכר.

לכבוד ראש השנה מציעה טחנת "קמח הארץ" מתכון נהדר להכנת חלה מתוקה וטעימה, מקמח כוסמין לבן ואיכותי. את החלה ניתן לאפות  בכל צורה שתבחרו.

חומרים (ל-2 חלות):

1 ק"ג קמח כוסמין לבן של "קמח הארץ"

450 מ"ל מים

20 גרם מלח

150 גרם סוכר

1 ביצה (במשקל 50 גרם לפחות) או 50 גרם מים

10 גרם שמרים

50 גרם שמן

לציפוי:

20 גרם שקדים קלופים פרוסים

מעט סוכר (רצוי גבישי)

אופן ההכנה

  • מערבבים את השמרים והמים
  • מוסיפים את כל יתר החומרים ולשים 3-5 דקות, עד שהבצק מוכן ובמרקם אחיד
  • מוציאים מהמיקסר ומשאירים בקערה מכוסה למנוחה לחצי שעה בטמפרטורת החדר
  • מקפלים את הבצק ומשאירים למנוחה נוספת של כחצי שעה
  • מחלקים את הבצק, קולעים 2 חלות ומשאירים לעוד מנוחה - כחצי שעה
  • לפני האפייה מורחים מעט מים ומפזרים את השקדים הפרוסים והסוכר
  • אופים בחום של 180 מעלות למשך כ-25 דקות

** לפזר מעל גרעינים, זרעונים (דלעת, שומשום, קוואקר וכו')

** זמן האפייה עשוי להשתנות בין תנור לתנור

"קמח הארץ" הינה טחנת קמח ישראלית (מ-2009) במושב כוכב מיכאל, המייצרת ומשווקת קמחי איכות במחירים הוגנים. הקמחים הנטחנים בה מכילים את גרעין החיטה בשלמותו, כולל הסובין והנבט. הקמחים המיובאים מגיעים מטחנות קמח מובילות ומתמחות בגרמניה, צרפת ואיטליה.

הטחנה, עפ"י חזונו של מייסדה, אמנון ברזין, נותנת מענה לאופה הביתי והמקצועי ומספקת קמחים איכותיים ומוכרים לצד נדירים ומיוחדים. בקמחים: קמחים מלאים ממגוון דגנים; קמח פיצה; קמחים צרפתיים; קמחים מדגנים עתיקים; קמחי פרימיום ועוד. בנוסף, משווקת הטחנה את המותג נטול הגלוטן "מולינו", הכולל דברי מאפה, תערובות לאפייה ועוד. בצמוד לטחנה פועל בית מאפה ללחמי מחמצת טריים, הבודק הלכה למעשה את מגוון הקמחים ומשמש כמוקד ידע.

קרדיט צילום: קמח הארץ

 

 

 

מתכון לעוגת וניל ותפוחים טבעונית לראש השנה וחגי תשרי:

לרגל ראש השנה וחגי תשרי, חברת אורגניקזון מציעה מתכון לעוגת קראמבל תפוחים, טבעונית. מדובר בעוגה חגיגית, יפה להגשה, קלה להכנה.

קרדיט צילום: יעל אלעד

המתכון באדיבות יעל אלעד מאמנת כושר ומתכונאית טבעונית

מצרכים יבשים:

1.5 כוסות קמח כוסמין בהיר

1/2 כוס סוכר קנים

כפית סודה לשתיה

1.5 כפיות א.אפיה

קורט מלח

מצרכים רטובים:

גביע יוגורט בטעם טבעי טבעוני של תנובה

כף וחצי רסק תפוחים טבעי

5 כפות שמן קוקוס או שמן צמחי

כפית תמצית וניל 

*כף חומץ+ רבע כוס חלב סויה (לא להחליף בחלב אחר)

לערבב יחד בקערה קטנה/כוס ולהשאיר בצד 3-5 דק׳

לקישוט:

2 תפוחים ירוקים קלופים

כף סוכר קוקוס/קנים

כפית קינמון

אופן ההכנה:

לערבב יבשים בנפרד ורטובים בנפרד למעט החומץ עם החלב

לאחד את התערובות ורק אז להוסיף את החלב+חומץ

ולערבב בעזרת מרית

במידה והתערובת יבשה ולא מתערבבת אחיד להוסיף עוד כף-2 כפות חלב בהדרגה

למזוג לתבנית 

לקלף 2 תפוחים ירוקים לגלען אותם

לפרוס לפרוסות דקות (לא מדיי)

להניח על הבלילה

לפזר בעזרת היד סוכר 

לסנן את הקינמון מעל

לאפות בתנור שחומם מראש על 170/180 

ל30 דק׳ על טורבו

ועוד 15 דק על מצב עליון ותחתון

אופציה שניה לקישוט:

קראמבל:

2 כפות קמח שקדים

כף סוכר קנים

כף חמאה טבעונית או שמן קוקוס במצב רך (לא נוזלי)

לערבב 

ולפורר בעזרת היד מעל הבלילה

להגיש עם גלידה וניל/סורבה קוקוס או קרם קוקוס

 

 

 

לקראת ראש השנה וחגי תשרי המותג ברילה מציע מתכון חגיגי: סלט פסטה עם רימונים, תפוחים ודבש!

לחובבי הפסטות, בטח תשמחו לשמוע שגם בארוחת החג ניתן להכין מנת פסטה חגיגית המשלבת את סמלי החג: הרימון, התפוח והדבש! .... השף הראשי של מותג הפסטה ברילה הכין  מתכון מיוחד לראש השנה וחגי תשרי: סלט פסטה עם רימונים, תפוחים ודבש. קל להכנה, טעים, מעשיר ומקשט כל שולחן חג.

קרדיט צילום: אנטולי מיכאלי

מצרכים:

חבילה (500 גרם)

שקית עלי בייבי תרד

תפוח עץ מסוג  סמית (ירוק וחמצמץ)

בצל אדום

חופן עלי נענע

כוס גרגרי רימון

100 גרם שבבי שקדים קלויים (על מחבת יבשה)

לרוטב:

1/3  כוס שמן זית

2 כפות חומץ יין לבן או חומץ תפוחים

1 כף דבש

1  כף שומשום קלוי

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומצננים. מומלץ להוסיף מעט שמן זית לפסטה החמה, למניעת הידבקות.

2. חותכים את התפוח לרבעים, מנקים את הזרעים וחותכים לפרוסות דקות. חותכים את הבצל האדום לחצי ופורסים לטבעות דקות.

3. מכינים את הרוטב: מכניסים יחד את כל הרכיבים למיכל סגור או צנצנת ומנערים עד לאיחוד החומרים.

4. מרכיבים את הסלט: בקערה גדולה מערבבים פסטה, תרד, נענע, תפוחי עץ ובצל. יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב.

5. לפני ההגשה מפזרים למעלה את גרגרי הרימון והשקדים הקלויים – ומגישים.

המתכון באדיבות המותג ברילה שנה טובה ומתוקה!

 

 

 

 

יום שני, 19 בספטמבר 2022

תערוכת אופנה חברתית תיפתח לרגל השנה החדשה בעופר הקניון הגדול תחת השם: "לראש ולא לזנב" התערוכה תיפתח בשיתוף ויצו – לקהל הרחב לחודש ימים מה 19 לספטמבר עד ה 19 לאוקטובר

היום  שני ה 19.9 נפתחה תערוכת אופנה חברתית  לרגל ראש השנה וחגי תשרי בשיתוף ויצו, בעופר הקניון הגדול בעיר פתח תקווה, מקבוצת קניוני עופר, הזדמנות מצויינת להגיע לקניון לערוך קניות לחג וגם להנות מתערוכת צילומים של נשים פורצות דרך,ומעוררות השראה, כיף לראות נשים עוצמתיות וחזקות ולקבל השראה מהן, אין כמו כח נשי, וכך כיף להתחיל את השנה החדשה שנמצאת ממש בפתח.

התערוכה החדשה פתוחה לקהל הרחב,  לחודש ימים  עד 19.10 תחת השם: "לראש ולא לזנב"  ותציג 11 צילומים מודפסים של הפקת אופנה עם נשים מפורסמות וידועות כמו: תקווה גדעון, שלי גפני, אירה דולפין, מעין דורי, שמחה גואטה, מורן מזור, רווית אסף, ליבי לנד, מירב טיטה עשוש, רומי אברגיל ולירז ברניס  שהצטלמו כשהן מתוכשטות ולבושות ממותגי וחנויות הקניון.

מטרת התערוכה היא להוקיר נשים פורצות דרך שהצליחו להגיע לפסגה, ניפצו תקרות זכוכית, פרצו מחסומים ומצליחות לעורר השראה.

עמותת ויצו פועלת לקדם את מעמד האישה בישראל באמצעות חקיקה, פיתוח מנהיגות ומודעות אישית וחברתית למען שוויון נשים בחברה. להעניק לפעוטות, ילדים, בני נוער וקשישים שוויון הזדמנויות למען צמצום פערים בחברה הישראלית. להתאים את הצרכים המשותפים בין נשים יהודיות בתפוצות ובין נשים בישראל למען המשכיות  העם היהודי וקליטת עליה.

אניטה פרידמן, יו"ר ויצו: ״ארגון ויצו שמח לשתף פעולה עם עופר הקניון הגדול, בפרוייקט שמשקף בצורה אמנותית, את עידן ההתעצמות הנשית. התערוכה מציגה יופי חיצוני עם עוצמה פנימית, של נשים שהאמינו בעצמן והגדירו מחדש את גבולות הגזרה המגדריים, וחשוב מכך – דרך הסיפור שלהן – מעודדות את כולנו ללכת בעקבותיהן. זהו עוד מיצג נפלא, שמבטא את התקופה, תקופת האביב המגדרי, שאנו חוות כיום.״

נעמי סימן טוב, מנכ"ל עופר הקניון הגדול מסרה על התערוכה: ״כחלק מהאג'נדה החברתית של הקניון הכולל העצמה נשית, אנו גאים להציג תערוכה זו. כמו כן אנו מודים לכל הנשים החזקות שנרתמו והצטלמו לתערוכה החברתית. נשים שנותנות לכל אישה השראה, עוצמה וכוח להרים ראש בגאון ולעמוד על שלהן  ולהיות הן עצמן ״

התערוכה בשיתוף עמותת ויצו ובמתחם התערוכה  יופיע ברקוד שדרכו ניתן לתרום לעמותה.

התערוכה פתוחה לקהל הרחב  מה 19.9 ועד ה  19.10

תתקיים בקניון בקומה התחתונה סמוך למנגו .

אוצרי התערוכה: מעצב האופנה ואיש התקשורת יואב מאיר ו היזמית הסטייליסטית גילי סיון כהן.

 

 

  

שנה טובה ומתוקה עם "אחוה" חברת "אחוה" והשפית ג'קי אזולאי מגישים לרגל ראש השנה: קבב דג עם אפונה קישואים וטחינה

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל, מגישה לרגל ראש השנה וחג תשרי, יחד עם כוהנת הבישול הביתי והשפית ג'קי אזולאי, מתכון של עז תלם לקבב דג עם אפונה וקישואים, המוגש עם טחינה, נענע ושקדים קלויים. מנה חגיגית, קלה להכנה, מרהיבה ביופייה וטעימה, מתאימה להגשה כמנה עיקרית בארוחת החג.

קרדיט צילום: שניר סופי גואטה

חג שמח!

מצרכים (לכ-3-4 מנות):

לקבב:

500 גרם פילה דג ברמונדי טרי ללא עור ואדרות (פילה נקי)

1/2 צרור עלי כוסברה קצוצים דק עם הגבעולים

1/4 צרור עלי נענע קצוצים דק

1 כפית אורגנו מיובש

1 פלפל צ'ילי אדום קצוץ דק ללא הזרעים

1 כפית מלח דק

2-3 כפות שמן זית (לשימון הקבבים)

לתוספת הקישואים והאפונה:

3-4 קישואים בגודל בינוני פרוסים דק

150 גרם אפונה עדינה מוקפאת

4-5 כפות שמן זית

3-4 שיני שום קלופות ופרוסות

2 כפות מים

1 כפית מלח

1 כף מיץ לימון

1/2 כפית סוכר

להגשה:

3-4 כפות טחינה גולמית ללא מלח של "אחוה"

50 גרם שקדים קלויים פרוסים

1 לימון חתוך לרבעים

חופן קטן עלי נענע קצוצים דק

אופן ההכנה:

  1. בעזרת סכין קוצצים דק את דג הברמונדי. ניתן גם לטחון אותו במעבד מזון.
  2. מעבירים את הדג הקצוץ לקערה ומוסיפים לו את הכוסברה והנענע הקצוצים, הצ'ילי, האורגנו המיובש והמלח ומערבבים היטב.
  3. לשים את תערובת הקבב היטב למשך 2 דקות, עד שהיא מרגישה חלקה יותר, ואז מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-5-10 דקות.
  4. מכינים את הקבבים: בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים בגודל בינוני ומשטחים אותם לקציצות שטוחות.
  5. מחממים מחבת רחבה (אפשר מחבת פסים) מעל להבה גבוהה. משמנים את הקבבים בשמן זית משני הצדדים וצורבים למשך 2-3 דקות מכל צד עד שהתבשלו לחלוטין.
  6. מכינים את הקישואים: בסיר רחב שמים חצי מכמות שמן הזית ואת שיני השום. מטגנים אותן כחצי דקה עד הזהבה קלה ומוסיפים את הקישואים, כ-2 כפות מים ומלח. מערבבים, סוגרים את המכסה ומבשלים מעל להבה גבוהה כ- 2 דקות, עד שהקישואים מגירים נוזלים.
  7. מוסיפים את האפונה ומתבלים. מבשלים יחד כ-2 דקות עד שהקישואים התרככו טיפה ונשארו מעט פריכים.
  8. מוסיפים את מיץ הלימון והסוכר, טועמים ומוסיפים עוד שמן זית, מלח, מיץ לימון לפי הטעם. חשוב לשמור על זמן בישול קצר כדי שהקישואים והנענע ישמרו על הצבע שלהם.
  9. להגשה: מעבירים את תוספת הקישואים והנענע לצלחת רחבה ומעליה מניחים את הקבבים. מזלפים מעל טחינה גולמית, מפזרים עלי נענע קצוצים ושקדים קלויים ומגישים עם רבעי הלימון.

 

 

יום ראשון, 18 בספטמבר 2022

המשביר לצרכן – מציג מגוון הצעות למתנות לחגי תשרי…

חגי תשרי בפתח, וחג ראש השנה פות את השנה החדשה, ולקראת החגים כולנו  מתכוננים לבחור מתנות לרגלהחג, רובנו יודעים שקניית מתנות לחג היא למשימה לא פשוטה בכלל, הרבה התלבטויות מה לקנות? ולכן כדאי להגיע למשביר לצרכן ובמקום גדול ניתן למצוא אינסוף אפשרויות למתנות לחגים, ולהביא מתנות מגוונות ומועילות, שאין ספק שישארו בזכרון .

אספתי עבורכם כמה רעיונות למתנות מהממות, ממליצה להכנס למשביר לצרכן ולהתרשם.
זהו, עברתם את יולי-אוגוסט, שטפתם מעליכם את זוועות הקיץ, האטרקציות, החום, השרב, הזיעה והסבל האינסופי והנה, הופ, בנקישת אצבע אנחנו כבר בספטמבר – חודש החגים, המועדים, הסתיו והכי חשוב – המתנות!

כל שנה מחדש אותה ההיערכות: מי מתארח אצל מי, מי ישב ליד סבתא, מי יביא את הדודה, מי יברך, מי יקדש ודי התפוצצנו מהאוכל. בין כל ההתארגנויות, הניקיונות וראשי הדג במעדניות, יש לנו את הצורך החזק לקנות לאהובים שלנו מתנות לחג, איתן הם יוכלו לפתוח את השנה החדש החדשה בכיף, בגיל ובשמחה. מי לא רוצה לפנק את הקרובים שלו בחולצה חדשה ערב החג? מי לא תרצה להעניק לחברות הטובות מוצרי איפור וטיפוח של המותגים הכי נחשבים? אולי סוטאז' חדש לאמא? בשביל הממולאים כמובן…בקיצור, הבנתם לאן אנחנו חותרים נכון?

יש מקום קסום, מקום נפלא בו תוכלו למצוא את כל מה שנפשכם (ונפשם של אהוביכם) חפצה בו. כבכל שנה, גם הפעם רשת המשביר היא הבית המושלם למתנות לכבוד החגים הבאים עלינו לטובה.

אז מה בתפריט:
קודם כל ולפני הכול, ראש השנה הוא חג של התחדשות ופריחה, אז למה שלא תפנקו את עצמכם ואת אהוביכם במלתחה חדשה? בשנה האחרונה רשת המשביר רעננה את מדפי הבגדים והכניסה לחנויות את המותג הניו יורקי והשיקי בטירוף: קנת' קול ניו יורק. בקטגוריה הפופולרית הזו תוכלו למצוא מגוון בלתי נגמר של פריטי לבוש ואקססוריז בתפירה עלית ומדוייקת החל מחולצות לבנות לבית הכנסת, שמלה אלגנטית לארוחת החג ואפילו ג'ינס לוהט לבן ההורס שלכם.

אחרי שהתארגנתם על לבוש הולם, חגיגי ומפוצץ סטייל לחג, הגיע הזמן להתמקד במה שחשוב באמת: המתנות! אז מה יש לנו כאן? ניחשתם נכון – כלי בית. לפני שאתם מגלגלים עיניים תנו לנו לגלות לכם סוד: אין דבר כזה יותר מידי סירים. כל בעל ובעלת בית בישראל, שהמטבח שלהם שוקק חיים והם מאסטר שפים בהתהוות תמיד ישמח למנה גדושה של כלי בית. גם פה רשת המשביר דאגה לכם ומילאה את סניפיה בקרם דה לה קרם של כלי הבית והאקססוריז למטבח. מסירי סוטאז', מחבתות, כלי ששת ועד המרית הכי איכותית, אין מצב שאתם לא יוצאים מכאן עם מתנה.

אוקיי, הבנו, כלי בית זה לא כוס התה שלכם או של המארחים שלכם. גם כאן יש לנו יופי של פתרון עבורכם. חוץ מביגוד וכלי בית, המשביר ידוע בעמדות הביוטי והטיפוח. גם בקטגוריה הזו תוכלו למצוא את מיטב המותגים הגדולים והשווים ולאחרונה, המותג שלימד אותנו מה זו אופנה, עושה דריסת רגל נוספת ומפנק בעמדות מיוחדות, אחת בסניף קריון והשנייה בקניון הגדול בפתח תקווה, בהן תוכלו לנסות ולהתנסות במוצרי איפור וטיפוח איכותיים, למצוא את המייק אפ המושלם לחותנת ואת האייליינר שתמיד רציתן. בישום? קל! המשביר הוא הדיוטי פרי האמיתי. מג'יבנשי ועד פאקו ראבאן, בשמים באיכות ללא תחרות.

אז לא צריך לשבור את הראש השנה. במקום להתרוצץ מקניון לקניון, מחנות לחנות, רשת המשביר דאגה לכם ובסניפיה השונים תוכלו למצוא את המתנות המושלמות לחג, לאהוביכם וגם לכם: מבישום וטיפוח ועד ביגוד אופנתי מפוצץ סטייל. אז למה אתם מחכים? רוצו לסניפים כי השנה אוטוטו מתחילה!

ניתן להשיג ברשת המשביר
העמדות האיפור המיוחדות של איב סאן לורן ממוקמות בסניפי "הקריון"
ו"הקניון הגדול" פתח תקווה

קרדיט צילום: המשביר לצרכן

חדש על המדף מיכל סבון טבעי מציגה, דאודורנט סטיק טבעי לאישה ולגבר, ללא אלומיניום וסודה לשתייה

מיכל סבון טבעי ממשיכה להפתיע עם מוצרים חדשים ונהדרים לאישה ולגבר, דאודורנטים טבעיים ללא אלומיניום וסודה לשתייה, בשנים האחרונות אני מקפידה להשתמש בדאודורנט טבעי, ועד היום השתמשתי בדאודורנט למריחה המצויין של מיכל סבון טבעי, אך זה היה פחות נוח מבחינתי בגלל המריחה ללא סטיק, ואני בהחלט מעדיפה להשתמש בדאודורנט סטיק למריחה, החודש מיכל סבון טבעי השיקה פיתוח ייחודי שלה ובהחלט שמחתי מאוד להתנסות,אהבתי את הריחות ואת ההגנה מריח זיעה בכל שעות היום.

הדאודורנט ,מכיל רק רכיבים טבעיים ולא אגרסיביים, אבל עובד מעולה מסביב לשעון ונעים מאוד לשימוש. משאיר אתכם רעננים ומוגנים כל היום, בלי פשרה על טבעיות, בריאות או איכות. הדאודורנט הטבעי של מיכל סבון טבעי,מבוסס על שני חומרים פעילים עדינים – תמצית צמחית מיוחדת ואבקת אבץ שבסינרגיה פעילות מאוד למניעת החיידקים שגורמים לריח, מבלי לסתום את הנקבוביות ולמנוע את ההזעה הטבעית.

דאודורנט הסטיק יעיל מאוד ואפשר לסמוך עליו שימנע את הריח גם אצל אנשים פעילים מאוד, ליום שלם. הדאודורנט טבעי , עדין מאוד, ו-100% טבעי וטהור!

הדאודורנט  אקולוגי (לא יצר פלסטיק חדש בעולם!), טבעוני (Vegan) ב-100%, חופשי מאכזריות וניסויים בבעלי חיים לחלוטין. הוא מיוצר בעבודת יד אוהבת במפעל האקולוגי והחברתי של מיכל סבון טבעי בגליל העליון.

ניתן להשיג ,דאודורנט  סטיק לאישה עם גרניום וליסטאה בניחוח מתקתק,  ודאודורנט לגבר  בניחוח מאוד פרשי, לימוני, עם נגיעה עדינה מאוד של מנטה, שניהם ללא אלומיניום וסודה לשתייה.

הדאודורנט הטבעי מבוסס על:

  • אבקת אבץ
  • תמצית צמחית פעילה
  • חמאת קקאו
  • חמאת קוקוס
  • חמאת שיאה אורגנית
  • שעוות קרנובה צמחית

ממליצה מאוד להתפנק עם הדאודורנטים החדשים והמצויינים של מיכל סבון טבעי, לקראת החגים יש מבצעים טובים, וניתן להרכיב מתנה ממגוון המוצרים הנהדרים של מיכל סבון טבעי, מצרפת קישור לאתר https://sabonmichal.co.il/

אני מאמין של מיכל סבון טבעי:
פשטות וכנות: משתדלים להיות אמיתיים. לייצר ולמכור מוצר טוב במחיר טוב. בפשטות, בלי גימיקים וטכניקות פרסום ושיווק מתוחכמות.

איכות וטבעיות: חומרי גלם טובים, טבעיים וטהורים, תהליך ייצור אוהב בעבודת יד, מוצרים איכותיים ובריאים. בלי קיצורי דרך וניסיונות לחסוך בסתר על חשבון הלקוחות

מחיר זמין: אנחנו מאמינים שמוצרי ניקיון וטיפוח תעשייתיים מזיקים באופן חמור לאדם ולסביבה. רצוי שכמה שיותר אנשים יוכלו להשתמש יום יום במוצרים טבעיים ובריאים. לכן אנחנו מאמינים שהמחיר של המוצרים שלנו חייב להיות הגיוני ונגיש.

שמירה על הסביבה: אנחנו מפעילים עסק מקומי, משפחתי וירוק ככל הניתן: מבחירת חומרי הגלם ועד לשיווק מוצר הסופי. המוצרים שלנו בטוחים לחלוטין לסביבה, ואינם מזהמים את הסביבה או את המשתמשים בהם.

ייצור אקולוגי: צמצום צריכת אנרגיה וייצור פסולת וזיהום. מחזור שאריות ייצור.

שיווק אקולוגי: צמצום מתווכים ומרחק שינוע. אריזות מתמחזרות במלואן, בלי אריזות מנופחות בפוזה ומזהמות.

לתת חזרה: אנחנו פועלים לתרום ככל הניתן לחברה. העובדים שלנו (גם אלו שעובדים בתפקידים “פשוטים”) מקבלים שכר הוגן ומתגמל כמו כן, אנו דואגים לאווירה חמה, מתחשבת ומשפחתית, ותנאים סוציאליים טובים מאוד. אנחנו מאמינים שעסק צריך לתת חזרה. עסק חברתי צריך להיות מעורב ישירות ולעזור באופן משמעותי בחברה. אנחנו יוזמים פרויקטים משמעותיים בתחום בכל שנה.

 

יום שבת, 17 בספטמבר 2022

פלסטר הפלא: גאדג׳ט בריאות חדש עם טכנולוגיה מהפכנית

תיק עזרה ראשונה חשוב בכל בית, על כל צרה שמגיעה, ובעיקר בבתים עם ילדים, אצלנו בבית יש מגירה מיועדת לכך, וחשוב לי לשים בתוכה עזרה ראשונה יעילה ופרקטית, ומנסיון זה ממש עוזר, בימים אלו קיבלתי להתנסות את פלסטר הפלא , ואני שמחה להציג  אותו, פלסטר הפלא מייצר מהפך בעולם הבריאות הביתי ומשפר את יכולת הטיפול הראשוני, בזכות הפטנט הייחודי שלו – פלסטר ללא דבק בכלל, מה ששמעתם פלסטר יעיל בלי הדבק המטריד שנדבק, וגורם לחוסר נוחות.

פלסטר הפלא הוא בעל טכנולוגית חבישה מהפכנית המפסיקה את הדימום במהרה שמסייעת גם פציעות עמוקות במהלך טיול רגלי או טיפוס על הרים, הפלסטר נדבק לעצמו ולא לעור, עמיד במיוחד במים, אינו משאיר סימני דבק ומונע זיהומים, שריפות וכאבים בפצע, בהחלט מאוד יעיל, ונוח לשימוש, השבוע יצא לי להשתמש בו, כאשר החבר של הבת שלי נחתך במרפק, וזה מאוד הציק וכאב לו, חבישה עם פלסטר הפלא בקלות רבה, ונפתרה הבעיה,

אפשר גם להתקלח עם פלסטר הפלא, והוא לא מציק מבחינת ההדבקה, פשוט פלא, ממליצה מאוד להצטייד בפלסטר המצויין הזה.

מתאים ל: הורים לילדים, שפים וטבחים, מטיילים, בעלי חיים (הפלסטר היחידי שמתאים לבעלי הפרווה) ובכלל לכולם.

מגיע בשלושה צבעים: כחול, סגול ובז׳.

פלסטר פלא TOGO לטיולים – 16.90₪, פלסטר הפלא באריזה הגדולה, כולל מספריים מתנה – 39.90₪

להשיג ברכישה אונליין בשראל פארם

 

 

יום חמישי, 15 בספטמבר 2022

ראש השנה, תשפ"ג עיתון הילדים אצבעוני חוגג יום הולדת 70 עושים מנוי לאחד מעיתוני הילדים של 'אצבעוני' ומקבלים מתנה את גיליון מספר 1 בהדפסה חוזרת

אם אתם מחפשים מתנה מקורית לחג , משהו שעדיין אין לילדים שלכם אז הוצאת אצבעוני מציעה לכם להפתיע את הילד/ה שלכם עם החוויה של קבלת עיתונים בדואר, עם מנוי לאחד מעיתוני אצבעוני: צב־צב לגילאי 3-6 לעוד לא קוראים, דובון לגילאי 5-7  ללומדים לקרוא, אצבעוני לגילאי 7-10 לעידוד קריאה, משבצת לגילאי  8-12 לאתגרי חשיבה,  זבנג לגיל 8 ומעלה – קומיקס.

ועכשיו במיוחד לקראת ראש השנה תשפ"ג, עיתון הילדים אצבעוני חוגג יום הולדת  70, עושים מנוי לאחד מעיתוני הילדים של 'אצבעוני' ומקבלים מתנה את גיליון מספר 1 בהדפסה חוזרת, ממש מרגש לראות את גיליון מספר 1 של אצבעוני, מזכרת לכל המשפחה מאותה תקופה ,ולא רק לילדים, בהחלט מתנה מקורית וייחודית לקראת החגים הבאים עלינו לטובה.

עיתוני הילדים של אצבעוני כוללים אתגרי חשיבה, המלהיבים את הילדים ביניהם שלל תשבצים, תפזורות, חידות, מבוכים, מצא את ההבדלים, סיפורים בהמשכים, דפי עבודה ועוד מגוון קטעי קריאה ואתגרים רבים בהתאמה לגילאים השונים.

המנוי יאפשר להורים לנצל זמן איכות בהקניית הרגלי קריאה והרחבת אופקים בנושאים רבים של טבע, מדע, תרבות, ארצות רחוקות ועוד ועוד.

קיימים מסלולי מנוי רבים לבחירתכם כולל תשלום חודשי ללא התחייבות תקופה

ניתן להזמנה ישירות דרך אתר אצבעוני ולתשלום באמצעות אשראי \ ביט \ בהזמנה טלפונית וגם דרך אתרי הרווחה של הסתדרות המורים, מועדון טוב, חבר משרתי הקבע, קרנות השוטרים ועוד חברות רבות.

להזמנות התקשרו: 03-687-4267

קרדיט צילום: רמי שיר

ארוחה שהיא חוויה: 4 טיפים שישדרגו את שולחן החג

לקחתם על עצמכם את המשימה הלא פשוטה של לארח את בני המשפחה, החברים והקרובים בראש השנה הקרוב. כבר גיבשתם תפריט טעים ומהודק, קניתם את המצרכים וחומרי הגלם הדרושים, ואפילו האורחים כבר מוזמנים ומתכוננים ללקק את האצבעות. אבל אתם? אתם לא רוצים להיות מארחים ממוצעים, אלא כאלו שאת הארוחה שלהם יזכרו שנים. איך תוכלו לשדרג את ארוחת החג מטובה וטעימה לכזו שתשאיר חותם? מיטל רובין-עובדיה, מנהלת שיווק ב"סולתם" אספה רעיונות יצירתיים לשדרוג שולחן החג שיהפכו אותו לחלק מהחוויה.

תפוח בדבש, ראש של דג, כרישה ותמר, כל מרכיבי החג לפי הסדר ומשמעותם, שנועדה לפתוח את השנה החדשה באופן חיובי וכהלכתה, פרושים על שולחן החג. הבעיה היא שהם פרושים על כל שולחן חג באשר הוא ואתם בתור מארחים נחושים לייצר אווירה ייחודית ומרשימה. כיצד ניתן לשדרג את העיצוב של שולחן הארוחה בחג הקרוב, בכדי להפוך את החוויה של האורחים לייחודית יותר? 4 רעיונות לארוחת חג בלתי נשכחת!

1. סיר למרכז השולחן ליצירת אפקט ה"וואו"

כדי ליצור חווית אירוח משודרגת, כדאי להכיר ולהתחבר לטרנדים החמים בעולם האירוח. הסיר הוא מוקד בישול הארוחה וכעת הוא מקבל מקום של כבוד גם במרכז השולחן. מוותרים על המעבר של האוכל מהסיר אל צלחת הגשה מפנפנת ומעבירים את הסיר הלוהט ישירות מהכיריים אל השולחן, ומהסיר את האוכל באופן ישיר לצלחות האורחים עם כף הגשה. זאת תוך שהאדים המהבילים מתפזרים באוויר. צורת הגשה זו תרשים את האורחים ותהפוך לאטרקציה בפני עצמה. עבור חובבי בישול ואירוח ברחבי העולם, הגשה בתוך סיר נחשבת לסימן של אותנטיות באירוח שמחברת את האורחים לתהליך הבישול וההשקעה והופכים אותם לחלק. יתרון נוסף הוא שהאוכל מגיע חם וטרי, ללא שלבי ביניים שעלולים לקרר אותו ולגרום לכך שעד שיגיע אל צלחותיהם של האורחים יהיה פושר. מלבד היתרונות הקולינריים, זוהי גם אחלה הזדמנות להציג ולהשוויץ בכלי הבישול שלכם ולהציג אפקט מרשים, מגוון ומקורי של הגשה שמראה על יצירתיות ולבטח יצור אפקט "וואו" עם ריח משכר ואדים שיגיעו הישר לאפם של האורחים הרעבים. זקוקים לתמריץ נוסף? בסוף הערב יהיו פחות כלי הגשה לשטוף. רק אל תשכחו לרכוש תחתית עמידה ומבודדת מחום כדי שלא תשרפו את השולחן.

2. צובעים את השולחן

אנו נוטים להתרכז במאכלים השונים והטעימים שימלאו את השולחן, אך חשובים לא פחות גם אלמנטים עיצוביים שיעשו נעים בעין ויכניסו קצת צבע לארוחה. ניתן לבחור בצמחים או פרחים צבעוניים טריים, ואף עשבי תיבול שניתן לקטוף ישירות מהצמח! חשבו בצורה יצירתית ולכו על פי טעמכם האישי. כדי להוסיף לחוויה ניתן לבחור לקשט בפרחים או מזכרת מסוג אחר שהאורחים יכולים לקחת איתם הבייתה בסיום הארוחה, בדומה לחתונות של השנים האחרונות. כך תוודאו שהאורחים קיבלו גם ארוחה טעימה וגם מזכרת מדליקה!

3. משקיעים במנה בבישול ארוך

ידוע לכל מארח שככל שהמנה יותר מושקעת, כך לרוב מתרשם ממנה יותר האורח. זוהי הסיבה לכך שמתכונים בבישול ארוך, שידועים בטעמם העמוקים והמשכרים, בדרך כלל זוכים להצלחה כבירה ולתשבחות. באמצעות הסיר הנכון תוכלו להכין מנות מנצחות מסוג זה, להשוויץ ולספר איך השקעתם שעות בהכנת המנה המנצחת.

4. טיפ בונוס שישדרג לכם את המשימות שאחרי הארוחה: לבחור כלי בישול שקל לנקות

לאחר משימת האירוח, מגיעה משימה מעט מעיקה, מעצבנת, אך חשובה ובלתי נמנעת והיא שטיפת הכלים בסיום הארוחה. כדי להקל על עצמכם, הקפידו לבחור בכלי בישול קלים לניקוי, כאלו שלא נדבקות אליהם כל שאריות האוכל שהופכות את הניקוי למשימה כמעט בלתי אפשרית שמצריכה השרייה וזמן. זכרו, גם אם יש ברשותכם מדיח כלים, לא כל סיר ומחבט מתאימים להיכנס אליו ולהתמודד עם טמפרטורת המים הגבוהה וריכוז הסבון. בחרו בכלי בישול עם ציפוי Non-Stick שמאפשר ניקוי מהיר וקל.

קרדיט צילום: אנטולי מיכאלי

 

 

 

לקראת חג ראש השנה רשת טיב טעם חולקת מתכון קינוח חגיגי לשולחן החג…

לקראת חג  ראש השנה רשת טיב טעם חולקת מתכון קינוח צרפתי  – אגסים "בל הלן" אחד הקינוחים המתוקים ונוטפי השוקולד לאוהבים.

מרכיבים:

6 אגסים

1/2 לימון טרי

לסירופ:

2 ליטר מים

800 גרם סוכר

1 מקל וניל

1 ליטר גלידת וניל איכותית

מיכל שמנת מתוקה

50 גרם סוכר

1/2 מקל וניל

200 גרם שוקולד מריר

חצי כוס מים

4 כפות סוכר

1/2 מקל וניל

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הסירופ: בסיר מביאים את המים לרתיחה, מוסיפים את הסוכר. חוצים את מקל הווניל ומגרדים את הגרגירים, מעבירים את התרמיל ואת הגרגירים לסירופ, מבשלים עד שהסוכר נמס לחלוטין.
  2. מקלפים את האגסים ומורחים אותם במעט לימון על מנת שלא ישחירו, מעבירים לסירופ ומבשלים כ- 30 דקות עד ההם רכים לחלוטין וכאשר נועצים בהם סכין היא יוצאת בקלות, מניחים להתקרר
  3. בסירופ ושומרים עם הסירופ בקירור עד השימוש. לפני השימוש מסירים באמצעות כף פריזיאן, דרך התחתית את גרעיני האגסים.
  4. מכינים את רוטב השוקולד: בסיר מביאים לרתיחה את המים, מוסיפים את הסוכר ומבשלים עד שהוא נמס לחלוטין, מוסיפים את השוקולד, תרמיל הוניל והגרגירים ומבשלים עד לקבל רוטב שוקולד סמיך, משליכים את תרמיל הוניל.
  5. לפני ההגשה, מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר וגרגירים מחצי מקל וניל לקצפת יציבה, יש להקפיד שלא להקציף את הקצפת יותר מדי על מנת שלא "תישבר".
  6. בגביעי הגשה מסדרים שכבת גלידת וניל ועליה מניחים את האגסים, יוצקים עליהם רוטב שוקולד חם ומקשטים עם מעט קצפת. מגישים מיד.

קרדיט צילום: שירן כרמל – המתכון באדיבות השף מאיר דנון, מנהל בית הספר הגבוה לקולינאריה "בישולים", עבור טיב טעם

 

 

יום רביעי, 14 בספטמבר 2022

הטעם החדש לשנה החדשה: גלידת "וניליה" בטעם קרמבל תפוחים וריקוטה

רשת גלידריות האיכות "וניליה" משיקה לרגל השנה החדשה: גלידה בטעם  קרמבל תפוחים וריקוטה

רשת הגלידריות האיכותית "וניליה" מתחדשת לרגל השנה החדשה בגלידה בטעם מקורי, ייחודי ומרענן במיוחד: גלידת  קרמבל תפוחים וריקוטה הגלידה תושק לרגל ראש השנה, במהדורה מוגבלת לחודש ספטמבר.

הגלידה עשויה מריקוטה איטלקית מעולה בשילוב קונפיטורת תפוחי גרנד סמית', קינמון וקרמבל פריך, בזיגוג דבש ישראלי.

לגלידה החדשה והחגיגית יש מרקם קטיפתי ומעניין, בזכות השילוב בין קונפיטורת התפוחים לקרמבל. קרם הריקוטה מוסיף קלילות ורעננות לתערובת היוצרת את הגלידה המושלמת לקיץ.

גלידת  קרמבל תפוחים בקרם ריקוטה במשקל 1 ק"ג,  102  שקל ניתן להשיג בסניפי רשת וניליה ברחבי הארץ .

קרדיט צילום: בועז לביא

 

רשת Trek Market – "טרק מרקט", רשת הטיולים והמחנאות שמעניקה לכם חוויה של חו"ל – במחירי חו"ל, מציעה מבחר מתנות איכותיות ושוות לראש השנה:

רשת  Trek Market – "טרק מרקט", רשת הטיולים והמחנאות שמעניקה לכם חוויה של חו"ל במחירי חו"ל, מציעה לרגל ראש השנה מבחר מתנות שכל חובב טיולים יאהב. בין המתנות – סיר הולנדי רב תכליתי שיהפוך כל מדורה בשטח למטבח מצויד, אוהל מרווח ושולחן מתקפל ונוח לנשיאה.

קומקום ברזל 1.25 ליטר

קומקום מעוצב ועמיד, מיוצר מברזל יצוק איכותי. הפתרון המושלם להכנת תה או קפה בשטח ללא טעמי לוואי, ושמירה על חום המשקה לאורך זמן.

מחיר  199 ₪

סיר פויקה-לחם-תנור הולנדי מתוצרת Dutch Oven מצויד בשתי ידיות

סיר בישול עשוי מברזל יצוק איכותי, מושלם לבישולי קדירה, בתנור, לשימוש על הגז או לאפיית לחם מחמצת. הברזל היצוק שומר על חום הכלי ומפזר אותו בצורה אחידה. הסיר הוא בגודל ובמידות הקלאסיות לאפיית לחמי מחמצת בתנור. אפייה בסיר מאפשרת לאדי הלחם לשמור על חלל לח במהלך האפייה ובכך לקבל תוצאות מצוינות ונפח כיכר גבוה יותר.

מחיר 249 ₪

שולחן קמפינג מתקפל גדול + 4 כסאות

שולחן קמפינג מתקפל כולל 4 כסאות, שהופך כל אתר בשטח לחדר אוכל נעים ונוח. השולחן והכיסאות מתקפלים לגודל קומפקטי ונוח לנשיאה.

מחיר 249 ₪

אוהל מרווח ל-6 אנשים, בעל מנגנון פתיחה מהירה, מתוצרת Icebridge

אוהל מרווח מתאים לשישה אנשים, בעל מנגנון פתיחה מהירה, כיסוי עליון ובד עמיד למים. האוהל מרווח ומאוורר, בעל חלונות גדולים ומאווררים, פתח עליון לשחרור אוויר חם, וו-תלייה לפנס.

מחיר  795 ₪

ניתן להשיג בסניפי Trek Market – "טרק מרקט"– כפר סבא(קניון כפר סבא הירוקה) , מודיעין,  פתח תקווה (דן דטאון)  , עין המפרץ, אילת  על הטיילת,  צומת צמח.

קרדיט צילום: טרק מרקט


כל המוצרים שהם חובה לראש השנה לרגל ראש השנה משווקות חברות המזון הישראליות מגוון מוצרים מיוחדים לחג

חג ראש השנה ממש בפתח, ואני מאוד אוהבת לקנות מוצרים ברוח החג, שיהיו עם דבש, תמרים, רימונים ועוד, לרגל החג ולשנה טובה ומתוקה, כדאי להכין רשימת קניות ממיטב המוצרים הנהדרים הללו ,אני באופן אישי מאוד אוהבת את המוצרים ונהנית מהם כל השנה, מיץ רימונים, פסטרמה עם דבש, עוגת דבש, חטיף קינואה רימונים, חטיפי תמרים ואגוזים, טחינה בבקבוק לחיץ ועוד.

מיץ רימונים סחוט של "פרימור"

מיץ רימונים 100% סחוט טבעי, הוא מיץ הרימונים הנמכר ביותר בישראל,וממש בצדק המיץ ממש טעים, ומאוד בריא,אני מאוד אוהבת את הטעם והכי מפנק וקל להנות ממיץ רימונים סחוט קבוע במקרר. המיץ נסחט מרימונים איכותיים ובעל ערכים תזונתיים גבוהים במיוחד. המיץ משווק בבקבוק משפחתי של 1 ליטר, ללא חומרים משמרים וללא תוספת סוכר, נפלא לאירוח ולהגשה בארוחת החג.

כשר בהשגחת חוג חתם סופר והרבנות נחל שורק.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 21.90 ₪  – 26.90 ₪ לבקבוק 1 ליטר.

פסטרמה עם דבש של "מעדני יחיעם"

פסטרמה עם דבש פרוסה דק דק, עשויה מנתחי הודו מעוצבים ומטוגנים, מכילה דבש טהור, ללא גלוטן וללא תוספת מונוסודיום גלוטמאט,כך שאני מאוד רגועה לאכול את הפסטרמה הטעימה הזו, ובשילוב הדבש היא ממש נהדרת. הפסטרמה מכילה 18% חלבון ו-2% שומן בלבד, משווקת באריזת נוחות של 120 גרם. כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 9.80 – 15.90 ₪ לאריזת 120 גרם.

עוגת דבש של חברת "אחוה"

עוגת דבש בחושה, בעלת טעם עשיר של דבש ובמרקם וטעם של אפיה ביתית. העוגה נמכרת במחיר המשתלם ביותר על המדף – כ- 5.90 ש"ח, אין לתאר את המחיר הזול וההבנה שהעוגה כל כך טעימה ומככבת אצלי כל שנה בחגי תשרי, ומתאימה לאירוח והגשה בימי החג.

כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 5.90 – 6.90 שקל לעוגה במשקל 400 גרם.

חטיף שוקולד מריר קינואה ורימונים של Undercover

חטיף קינואה קריספית בציפוי שוקולד מריר פרמיום, בתוספת מחית רימונים (18%),אם כבר להתפנק עם חטיף אז אני מעדיפה את חטיף הקינואה, חטיף מאוד מפנק וטעים, עם טעם ייחודי. החטיף ללא גלוטן, מרכיבים טבעיים, טעים להפליא, בשילוב מנצח של קינואה קלויה וקריספית העטופה בקלילות בשוקולד פרמיום המכיל 70% מוצקי קקאו.

כשר בהשגחת ה- OUD והרבנות הראשית לישראל.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 14.90 ₪ לאריזת 57 גרם.

חטיפי אגוזים פירות ודבש של "ברבריא"

חטיפי בריאות במגוון טעמים, עשויים מ- 100% רכיבים טבעיים, טבעוניים, ללא גלוטן, ללא חומרים משמרים וללא תוספת סוכר, מומלץ לשים קבוע בתיק וכשנמצאים בטיול, חוג ספורט, או בקניות, ניתן להנות ולהרגיע את הרעב, וגם לקבל אנרגיה. ניתן להשיג חטיף אגוזים שקדים צימוקים ודבש, המשווק במארז של 4 יחידות (27 גרם לחטיף) וכן חטיפי ביס – ברבריא בייטס – במגוון טעמים בהם תמר מג'הול עם לוז, קשיו ושברי פולי קקאו ותמר מג'הול עם קשיו שקדים ופיסטוק, המשווקים באריזות של 55 גרם .

כשרות בד"ץ בית יוסף ובהשגחת הרבנות אשקלון.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 15.90– 16.90 ₪ למארז 4 חטיפים (108 גרם) וכ-6.90–7.90 ₪ לאריזת בייטס (55 גרם).

ממרח אריסה של "מרקש"

ממרח פלפלים חריף, במתכון ייחודי ובטעם ביתי ועשיר, מכיל פלפל אדום מיובש ופלפל שאטה מיובש, ללא חומרים משמרים. נהדר כממרח ומתאים לשילוב בתבשילי החג, יעשיר כל קדירת ירקות, דגים ובשר, אני מתכננת להוסיף את ממרח האריסה לתבשיל הדגים החריפים שאכין לשולחן החג.

עוד בסדרת הממרחים של מרקש ממרח פלפלים, ממרח ארטישוק, עגבניות מיובשות ולימון כבוש.

כשר פרווה בהשגחת הבד"צ.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 12.90 ₪ לאריזת 190 גרם.

טחינה בבקבוק לחיץ של "אחוה"

טחינה חדשה בבקבוק לחיץ, עשויה משומשום טהור, במרקם עדין ובטעם נפלא, משווקת באריזת נוחות במשקל של 350 גרם. הבקבוק בעיצוב חדיש ונוח, בעל חלונית צד שקופה לבדיקת הכמות הנותרת בבקבוק, רק לזלף וליהנות, הטחינה הנהדרת של אחוה בבקבוק לחיץ,ממש נוחה לתפעול וקישוט כל מנה שאוהבים, חצילים, סלט ירקות, ועוד…

כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 8.90 ₪ – 9.90 ₪ לאריזת 350 גרם.

מוצרי המזון לחג משווקים ברשתות המזון, המכולות והחנויות ברחבי הארץ.

שנה טובה וחג שמח!

 

יום שני, 12 בספטמבר 2022

מותג המזון "עתיד ירוק" משיק סדרה טבעונית חדשה: "רצועות עוף טבעוניות" ו"בשר טחון טבעוני", ללא צורך בהקפאה או קירור אפשר להכין בבית, בפיקניק או בטיול – רק להוסיף מים, לסנן ולתבל לפי הטעם שאוהבים

מותג המזון "עתיד ירוק" משיק סדרה טבעונית חדשה: "רצועות עוף טבעוניות" ו"בשר טחון טבעוני", שלא מצריכים הקפאה או קירור! אפשר להכין בבית, בפיקניק, בטיול או בחו"ל – רק להוסיף מים, להשרות, לסנן ולתבל לפי הטעם שאוהבים. הסדרה משווקת בידי חברת "רוצים את הטבע", המתמחה במוצרי מזון מהטבע.

מרצועות העוף הטבעוניות אפשר להכין מגוון מנות: שווארמה, מוקפץ, תוספת לסלט, מאפים ממולאים ועוד. מהבשר הטחון אפשר להכין לזניה, בולונז, עראיס, ממולאים, פאי רועים ועוד. כל אריזה קלת משקל (120 גרם), ומתאימה להכנה של 4-2 מנות.

אני ממש התפעלתי מהסדרה הטבעונית החדשה של "עתיד ירוק", מוצרים נהדרים לטבעוניים ולכל מי שרוצה לגוון את הארוחות שלו, הכנתי שאוורמה טבעונית מרצועות העוף הטבעוניות, המראה של הרצועות לפני ההכנה ממש מזכיר מראה של עוף אמיתי, הרצועות חתוכות דק ולאחר הכנת השווארמה המרקם מדהים, והטעם פשוט וואו, ממש התפעלתי מהמוצר, ואני מצרפת לכם את המתכון להנאתכם.

שמתי בקערה את רצועות העוף הטבעוניות של "עתיד ירוק", הוספתי 2 כוסות מים והשרתי במשך חצי שעה, סננתי את המים ושטפתי היטב את רצועות העוף הטבעוניות, תיבלתי בשתי כפיות של תבלין שאוורמה, כפית וחצי מלח, חצי כפית פלפל שחור, 3 כפות שמן זית, בינתיים חתכתי בצל לרצועות דקות, חתכתי 6 פטריות לקוביות, טגנתי את הבצל עם שמן זית, הוספתי את הפטריות , 4 שיני שום קצוץ, לאחר הקפצה במחבת, הוספתי את רצועות העוף הטבעוניות המתובלות, ובישלתי כ-5 דקות, הגשתי לצד טחינה ויצא פשוט מדהים.

המוצרים עשויים מחלבון סויה מרוכז שאינו מהונדס גנטית, ללא חומרים משמרים. הם גם מכילים כמות יפה של חלבון: רצועות העוף הטבעוניות מכילות 47 גרם חלבון ב-100 גרם, והבשר הטחון הטבעוני מכיל 49 גרם חלבון ב-100 גרם.

אופן ההכנה קל: יש להשרות את תוכן השקית 30 דקות ב-2 כוסות מי ברז קרים. לשטוף היטב ולסנן, לתבל ולהכין איך שאוהבים.

כשר פרווה בהשגחת הרבנות ירושלים ובד"ץ העדה החרדית.

מחיר: 21.90 ש"ח לכל אחד מהטעמים, לאריזה במשקל 120 גרם.

להשיג ברשתות: שופרסל green, ניצת הדובדבן, טבע קסטל, עדן טבע, אניס, בוטיק טבע, זמורה אורגני, וחנויות הטבע ברחבי הארץ.