יום שני, 4 בנובמבר 2024

בריא ופשוט: סוגת משיקה "גריסי שיבולת שועל"

סוגת משיקה מוצר חדש – "גריסי שיבולת שועל". גריסי שיבולת שועל הינו דגן ייחודי העשוי מגרעיני שיבולת שועל מלאים חתוכים שכמעט ולא עברו טיפול תרמי, ולכן משמרים את מירב היתרונות התזונתיים של הדגן שהינו מקור חשוב לפחמימה מורכבת וסיבים תזונתיים, וכן חלבון מן הצומח.

גריסי שיבולת השועל,מוצר חדש ומיוחד של חברת סוגת, בזכות הערכים התזונתיים הנהדרים, גיוון נפלא לארוחות שאני מכינה בבית, תוספת למנה עיקרית, וגם למגוון ארוחות ביתיות, מאוד אהבתי את המוצר, עכשיו בתקופת החורף אני רעבה יותר בגלל הקור, ושמחה להתנסות ולהכיר את גריסי שיבולת השועל, ולהמליץ לכם.

ההבדל המרכזי בין גריסי שיבולת שועל לשיבולת שועל עבה או לקוואקר (שיבולת שועל דקה) הוא ברמות עיבוד ושימור של הערכים התזונתיים. גריסי שיבולת שועל נספגים לאט, מעניקים תחושת שובע ומעשירים את הגוף לאורך זמן בכמות מספקת של מינרלים (ברזל, מגנזיום, זרחן, סידן ואבץ) וויטמינים.

ניתן להגיש את גריסי שיבולת השועל המבושלים כתוספת לכל מנה עיקרית, כבסיס לסלט או קערת בודהה, כתוספת למרק, כתחליף לאורז לממולאים ואפילו כמנה אחרונה בשילוב עם פירות ודבש או מייפל.

בן זוגי הכין תבשיל ממש טעים עם גריסי השיבולת שועל של סוגת, הכנה פשוטה, ויוצא ממש טעים, מטגנים בצל קצוץ, מוסיפים גזר חתוך לקוביות, ופטריות חתוכות לקוביות קטנות, מוסיפים 2 כפות שמן זית או קנולה, לאחר כמה דקות , מוסיפים כוס גריסיי שיבולת שועל, 2 כוסות מים רותחים וכפית מלח, מערבבים , לאחר רתיחה מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומגישים, אנחנו אכלנו לצד סטייק טעים, יצא מושלם.

בישול גריסי שיבולת שועל פשוט: מחממים בסיר כפית שמן, מוסיפים כוס גריסי שיבולת שועל ומטגנים כחצי דקה תוך כדי ערבוב, מוסיפים בין כוס וחצי ולשתי כוסות מים רותחים (תלוי אם רוצים לקבל מרקם אל דנטה או מרקם דייסתי יותר) וקצת מלח, מערבבים, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בין 18 ל-20 דקות, או עד שכל המים נספגים וגריסי שיבולת השועל מוכנים, רכים אך קצת נגיסים במרכז.

המוצר "גריסי שיבולת שועל" זמין בכל רשתות השיווק בהשגחת כשרות בד"צ ורבנות קריית גת.

סוגת המובילה את שוק האורז, הקטניות והסוכר בישראל, הינה קבוצה לשיווק והפצה של מוצרי מזון שהם חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי. סוגת פועלת מאז שנות החמישים של המאה הקודמת והמפעל משתרע על פני שטח של כ-100 דונם בקרית גת. לסוגת מגוון רחב של מוצרים, החל מסוגים רבים של קטניות ואורז ועד לקמח, פתיתים ועוד, כל זאת תוך הקפדה על תהליכי איכות וטעם של חומרי הגלם המשובחים ביותר, לאורך כל הדרך מהשדה ועד לצלחת.

  

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה