יום שלישי, 17 בנובמבר 2015

לכבוד חג החנוכה חברת "תומר" מציעה קונפיטורות משובחות - 70% פרי למילוי הסופגנייה, של המותג FRUPPA

חנוכה חג הסופגניות מתקרב אלינו ואת הסופגניות הביתיות כדאי למלא בריבת תות איכותית,אני מעדיפה קונפיטורה בגלל המרקם העשיר שלה שמרגישים את הפרי.
קיבלתי להתנסות קונפיטורה משובחת בטעם תות שדה מחברת "תומר" שידועה במוצרים המצויינים שלה.

הקונפיטורה איכותית מאוד וטעימה למילוי הסופגנייה של מותג הקונפיטורות הידוע FRUPPA המיובא מתורכיה.
הייחודיות בקונפיטורת תות השדה מלבד טעמה העשיר שהיא מיוצרת מ-70% פרי,ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל,כיף לאכול אותה היישר מהכפית וגם למרוח על פרוסת לחם,אני מעדיפה לאכול ריבה מאשר סתם מתוקים ללא ערך,טעים ובעל ערך מוסף.
טעמתי את הקונפיטורה תות שדה,היא עשירה בפירות שלמים או חתוכים,והטעם באמת איכותי,מורגש טעם הפרי בכל ביס ולא הרגשתי שאני אוכלת קצת פרי עם הרבה סוכר.
הקונפיטורות של חברת FRUPPA מוצעות במגוון טעמים קלאסיים,בהם תות שדה,משמש,דובדבנים חמוצים,תפוחי עץ,אוכמניות,פטל,חבושים,שזיפים,תאנים ועוד.

רעיון להגשה לחג החנוכה:
ניתן להכין את הסופגניות מראש,ולהגיש לצידן קעריות קטנות עם מגוון טעמים של קונפיטורות,כך שהאורחים יכולים לברוח באיזה טעם לאכול את הסופגנייה שלהם,ולגוון בין הטעמים ולהנות מכל ביס איכותי,כי כאשר מכינים בבית ומשקיעים בקונפיטורה משובחת הטעם שונה לחלוטין.
כשר למהדרין בהשגחת חתם סופר בני ברק.
מחיר:  כ- 13.90 ₪ (לצנצנת במשקל  450  גרם)
להשיג ברשתות השיווק.
מצרפת מתכון לסופגניות באדיבות התחנות הגדולות של א"י תהנו:
מתכון להכנת סופגניות מטוגנות  (30 סופגניות)
החומרים:
750 גרם (5 וחצי כוסות קמח+1 כף) קמח לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י.
16 גרם שמרים יבשים (או 1 קובייה שמרים טריים)
75 גרם סוכר לבן מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י.
300 מ"ל (1 כוס+רבע כוס) מים פושרים
3 ביצים
1 שקית סוכר וניל (אופציונלי)
1 גרידת לימון/ תפוז (אופציונלי)
50 גרם חמאה רכה
1 כפית שטוחה מלח

אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב קמח, שמרים וסוכר בקערת מיקסר עם מטרפה.
2. מחברים וו לישה, מתחילים לערבב ומוסיפים את המים.
3. מוסיפים ביצים, אחת אחרי השנייה.
4. מוסיפים סוכר וניל וגרידת לימון.
5. מוסיפים חמאה ומלח.
6. מעבדים היטב לבצק חלק, רך ומעט דביק.
7. מתפיחים את הבצק בקערה, מכוסה במגבת כ- 40 דקות עד להכפלת הנפח.
8. מחלקים לכדורים ומתפיחים שנית כ- 30- 20 דקות.
9. מטגנים בשמן חם, ממלאים בריבה/ שוקולד/ ריבת חלב.
10. מפזרים אבקת סוכר מעל.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה