הוזמנתי לחיפה להכיר את רשת בתי הקפה החדשה BIGA, פירוש
השם שאור באיטלקית.
המקום קסום ומיוחד, עם שיק פריזאי, הרעיון מעבר לבית קפה, מעדניית בוטיק
על טהרת הבריאות,מאפים,עוגות, לחמים ומגוון רחב של קפה בטעמים ייחודיים.
התפריט הייחודי, על טהרת הבריאות:
ארוחות בוקר מביצים אורגניות,ריבות ביתיות,ירקות אורגניים, מיצים טבעיים ועוד.
הבעלים איש העסקים יאיר מלכה, הוכיח לנו שרשת "קפה גרג" מביאה ייחוד משלה,
ועכשיו הוא גאה להציג את BIGA.
לפני שהגענו לבית הקפה, ביקרנו במפעל ביגה המתמחה בייצור מאפים ולחמים
עוגות עוגיות ועוד.
התרשמתי מאוד מהביקור , הרגשתי כמו בממלכה קסומה של מאפים.
למדתי וראיתי איך התהליך מתחיל, מבצק עד שלב האפייה הסופי.
המפעל ישמש גם כמרכז מבקרים שיציג את תהליך אפיית המוצרים ,מומלץ ביותר.
התרשמתי ממגוון סוגי הלחמים הנאפים במקום ועשויים 100% חיטה מלאה
אורגנית ממחמצת,לחם שיפון עם גרעיני פשתן ושומשום,אגוזים,זיתים, גרעיני
חמנייה, קימל, עגבניות מיובשות ועוד.
וכן מגוון רחב של סוגי מאפה מתוקים ומלוחים הנאפים במקום.
לאחר הביקור במפעל ביגה, המשכנו לבית הקפה החדש שנפתח בטבעון,
מאוד נהניתי מהאוירה של המקום, מהיופי, העיצוב,אוירה צרפתית-כפרית.
החלל משלב בתוכו מעדנייה,חנות מאפים ובית קפה שעוצב בסגנון קפה
פריזאי קלאסי.
קפיצה קטנה לפריז, מאפים מאוד מיוחדים,
כלי הגשה מיוחדים המיובאים מאירופה,עשויים ברובם בעבודת יד, כגון, ספלים,
כוסות לקפה,קעריות מרק ועוד.
בימים אלה נפתחו 2 סניפים ראשונים, ברחוב הראשי בטבעון, ובמרכז חורב בחיפה.
בהמשך יפתחו סניפים נוספים ברחבי הארץ.
השם שאור באיטלקית.
המקום קסום ומיוחד, עם שיק פריזאי, הרעיון מעבר לבית קפה, מעדניית בוטיק
על טהרת הבריאות,מאפים,עוגות, לחמים ומגוון רחב של קפה בטעמים ייחודיים.
התפריט הייחודי, על טהרת הבריאות:
ארוחות בוקר מביצים אורגניות,ריבות ביתיות,ירקות אורגניים, מיצים טבעיים ועוד.
הבעלים איש העסקים יאיר מלכה, הוכיח לנו שרשת "קפה גרג" מביאה ייחוד משלה,
ועכשיו הוא גאה להציג את BIGA.
לפני שהגענו לבית הקפה, ביקרנו במפעל ביגה המתמחה בייצור מאפים ולחמים
עוגות עוגיות ועוד.
התרשמתי מאוד מהביקור , הרגשתי כמו בממלכה קסומה של מאפים.
למדתי וראיתי איך התהליך מתחיל, מבצק עד שלב האפייה הסופי.
המפעל ישמש גם כמרכז מבקרים שיציג את תהליך אפיית המוצרים ,מומלץ ביותר.
התרשמתי ממגוון סוגי הלחמים הנאפים במקום ועשויים 100% חיטה מלאה
אורגנית ממחמצת,לחם שיפון עם גרעיני פשתן ושומשום,אגוזים,זיתים, גרעיני
חמנייה, קימל, עגבניות מיובשות ועוד.
וכן מגוון רחב של סוגי מאפה מתוקים ומלוחים הנאפים במקום.
לאחר הביקור במפעל ביגה, המשכנו לבית הקפה החדש שנפתח בטבעון,
מאוד נהניתי מהאוירה של המקום, מהיופי, העיצוב,אוירה צרפתית-כפרית.
החלל משלב בתוכו מעדנייה,חנות מאפים ובית קפה שעוצב בסגנון קפה
פריזאי קלאסי.
קפיצה קטנה לפריז, מאפים מאוד מיוחדים,
כלי הגשה מיוחדים המיובאים מאירופה,עשויים ברובם בעבודת יד, כגון, ספלים,
כוסות לקפה,קעריות מרק ועוד.
בימים אלה נפתחו 2 סניפים ראשונים, ברחוב הראשי בטבעון, ובמרכז חורב בחיפה.
בהמשך יפתחו סניפים נוספים ברחבי הארץ.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה