שוקולד השחר זכור לי עוד מתקופת ילדותי, שוקולד למריחה מפנק שכיף כל כך
למרוח על פרוסת לחם טרייה ופשוט לאכול, פשוט וטעים, טעם של פעם.
ועכשיו חדש חדש השחר העולה מוציאים אריזה נוספת וחדשה לשוקולד
האהוב, אריזת שפופרת.
האריזה מאוד נוחה לטיולים, לעבודה,למזוודה, והרעיון ממש מיוחד,
קרם מובחר למריחה בטעם קלאסי נוח לשימוש ומשמש לכל מטרה.
אני הוספתי אותו על פנקייקים לצד קצפת ותותים ,שדרוג לטעם הפנקייק.
אפשר לתת לילדים להיות יצירתיים ופשוט לקשט פרוסת לחם
בציורים עם שוקולד השחר,
אני הכנתי פנקייק טעים עם תוספת של שוקולד השחר ,
מצרפת לכם מתכון לפנקייק בקלי קלות,
למרוח על פרוסת לחם טרייה ופשוט לאכול, פשוט וטעים, טעם של פעם.
ועכשיו חדש חדש השחר העולה מוציאים אריזה נוספת וחדשה לשוקולד
האהוב, אריזת שפופרת.
האריזה מאוד נוחה לטיולים, לעבודה,למזוודה, והרעיון ממש מיוחד,
קרם מובחר למריחה בטעם קלאסי נוח לשימוש ומשמש לכל מטרה.
אני הוספתי אותו על פנקייקים לצד קצפת ותותים ,שדרוג לטעם הפנקייק.
אפשר לתת לילדים להיות יצירתיים ופשוט לקשט פרוסת לחם
בציורים עם שוקולד השחר,
אני הכנתי פנקייק טעים עם תוספת של שוקולד השחר ,
מצרפת לכם מתכון לפנקייק בקלי קלות,
חומרים לפנקייק,
1 ורבע כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
2 כפות סוכר
קורט מלח
1 כוס חלב 3%
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
75 גרם חמאה - מומסת
תוספות,תותים,בננות,קצפת,ממרח שוקולד השחר
הוראות הכנה:
מכניסים לקערה את כל המצרכים היבשים: קמח,אבקת אפיה,סוכר,מלח.
מערבבים היטב,ממיסים את החמאה.
טורפים את הביצים ומוזגים פנימה את החמאה המומסת,לאט ותוך כדי ערבוב.
מוסיפים תמצית וניל לביצים ולחמאה.
מוסיפים תוך כדי ערבוב את החלב או את הגבינה הלבנה לתערובת הביצים.
מוסיפים את התערובת הנוזלית לקערת היבשים.
מערבבים היטב במטרפה עד שמתקבלת תערובת חלקה.
מחממים מחהת קטנה, אפשר להעזר ברינג כדי שיצא עגול ויפה.
משמנים מעט את המחבת,יוצקים מצקת מהתערובת למחבת.
כשנוצרות בועות בחלק העליון של הפנקייק בודקים בזהירות,בעזרת מרית מתכת,
את מצבו בחלקו התחתון,אם צבעו זהוב הופכים עד שמוכן.
מסדרים על צלחת מקשטים ונהנים.
רוצים גם להתנסות במוצרים חדשים כנסו לקישור,
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה