יום ראשון, 12 באפריל 2015

סלט פירות בקלי קלות...

ביום שישי האחרון ארחתי וחשבתי לעצמי איזה קינוח להכין, והעיקר שלא יהיה משמין,
כי לאחרונה אני משתדלת לרדת במשקל.
לאחר מחשבות החלטתי להכין סלט פירות מעורב, מקופסת שימורים ומפירות טריים.
לקחתי קופסת קוקטייל פירות בסירופ,


הוספתי בננות, תפוחים, אפרסמון,ועלי נענע קטנים,



ויצא מושלם, הנוזל בקוקטייל הפירות תרם למתיקות, ואני חייבת לציין שאהבתי
שהמתיקות הייתה כמו שאני אוהבת, והשילוב עם הפירות הטריים היה מוצלח ביותר.

בשבוע הבא, אני אכין מקופסת אננס עוגה לשבת, באדיבות חלי ממן,

מצרפת לכם את המתכון, עוגת אננס הפוכה- חלי ממן
 המצרכים:

1 כוס מיץ אננס
1 כפית תמצית וניל
2 כפות סוכר
1 ביצה
50 גרם מרגרינה מומסת או חמאה
500 גרם קוביות אננס בסירופ קל
3/4 כוס קמח תופח
 אופן ההכנה:

לחמם תנור ל- 200 מעלות, לסנן קוביות אננס ולשים את הסירופ בצד,
לערבב את האננס עם החמאה המומסת ולשטח בתבנית עגולה.
לאפות 15-20 דקות עד שמשחים.
בינתיים לטרוף ביצה עם סוכר, ותמצית וניל, להוסיף לבלילה מי אננס וקמח לסירוגין.
להנמיך תנור ל- 170 מעלות, להוסיף על האננס את הבלילה ולאפות 20 דקות.
לאחר שמוכן להפוך על צלחת הגשה ולהנות.
מתכון נוסף שאפשר להכין בקלי קלות,

לקחת קופסת פלחי אפרסק בסירופ,



להכין רוטב משוקולד מריר מים וחלב,


ואחר כך לצפות את האפרסקים ברוטב השוקולד, לשים בצלחת עם כדור
גלידה וזה מקסים לארוח.
תודה לשופרסל על המוצרים המדהימים.
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה