יום רביעי, 29 באפריל 2015

סדרת גבינות של מחלבות גד - להרגיש את השמנת ב-5% שומן בטעמים ירקות,טבעי,בזיליקום וזיתים...

למחלבות גד יש סדרת גבינות טעימה, קרם שמנת ניו יורק , 5% שומן , מרקם
עשיר ושמנתי, הגבינה עשירה בסידן ומכילה 400 מ"ג סידן ל-100 גרם גבינה.
הסידן הוא אחד המינרלים החשובים לגופנו, ומומלץ לצרוך בתפריט היומי,
500-800 מ"ג לילדים ו- 1200-1300 מ"ג סידן למבוגרים.
סדרת הגבינות מכילה 4 טעמים - ירקות,טבעי,בזיליקום וזיתים.
אני קיבלתי להתנסות את טעם הזיתים וטעם הבזיליקום, מצא חן בעיניי אחוזי השומן
הנמוכים, ובעיקר הטעם הנפלא, מרחתי את גבינת קרם השמנת בטעם זיתים
על טוסטונים קטנים, ואני חייבת לציין שהטעם מופלא.



הבת שלי שמאוד אוהבת גבינת נפוליון זיתים עם אחוזי שומן גבוהים, ראתה את
מה שהכנתי וביקשה לטעום , היא ממש אהבה את הטעם.
בהחלט הגיעו לטעם ומרקם מושלמים והכי חשוב להרגיש את השמנת ורק 5% שומן.
מקרם שמנת ניו יורק 5% בטעם בזיליקום , הכנתי קנלוני ממולאים עם בצל ופטריות,



המתכון להנאתכם,המנה דלת קלוריות ואפשר לאכול שליש ממנה לארוחת ערב.

המצרכים:

קרם שמנת ניו יורק 5% גד בטעם בזיליקום.
סלסלת פטריות חתוכה.
בצל גדול חתוך לקוביות.
3 ביצים.
9 קנלוני חלולים למילוי.
2 כפות שמנת חמוצה 9%.
מלח, פלפל, אבקת שום,אורגנו.
רסק עגבניות קטן.
2 עגבניות מגורדות.
אופן ההכנה:

לטגן בצל ופטריות עם כפית שמן זית להוסיף טיפה מלח שהבצל לא יחרך,
לערבב בקערה את הגבינה,ביצים,שמנת חמוצה,ותבלינים, להוסיף פטריות ובצל.
למלא קנלוני בתערובת הגבינות , לסדר בתבנית, לשים מעל רסק עגבניות מעורבב
עם חצי כוס מים ו-2 עגבניות מגורדות ואורגנו,אבקת שום,פלפל ומלח לפי הטעם.
ניתן להוסיף 2 פרוסות גבינה צהובה 9% מגורדת מעל.

מצרפת קישור למחלבות גד,
http://www.gad-dairy.co.il/

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה