יום שני, 13 באפריל 2015

רטבי הטחינה החדשים של אחלה בטעמים של עשבי תיבול,שום לימון ועגבניות ופלפלים

קיבלתי להתנסות את רטבי הטחינה החדשים של אחלה מקבוצת שטראוס.
הרעיון של טחינה בבקבוק לתיבול פשוט נפלא ויצירתי, טחינה מאוד בריאה
מבחינה תזונתית ועכשיו אפשר לתבל את הסלט ברוטב טחינה בטעמים.
רטבי הטחינה מגיעים בשלושה טעמים:


עשבי תיבול - רוטב על בסיס טחינה גולמית ועשבי תיבול,בעל גוון ירקרק
וארומה חזקה, מאוד טעים ומיוחד ,מתאים לסלט ירקות,סלט ירוק,
דגים מטוגנים או אפויים,מטבל לירקות חתוכים,קבבים וקציצות מטוגנות
אנטיפסטי, תפוחי אדמה ועוד.
שום ולימון - רוטב על בסיס טחינה גולמית שום ולימון,בעל טעם עדין
וקלסי, טעם מאוד מיוחד,הרוטב מתאים לסלט ירקות,סלט ירוק,
דגים מטוגנים ואפויים,נקניקים,מטבל לירקות חתוכים,קבבים וקציצות,
כרובית, ירקות אפויים ועוד.
עגבניות ופלפלים - רוטב על בסיס טחינה גולמית בשילוב עגבניות ופלפלים.
בעל גוון אדמדם וארומה מתקתקה, מתאים לאנטיפסטי,תפוחי אדמה,
צ'יפס,חזה עוף קר או חם,שניצלים,המבורגר,מטבל לירקות
חתוכים עם קרקרים,פסטה,רביולי ניוקי ועוד.
הרטבים ארוזים בבקבוקים נוחים לשימוש  בגודל 200 גרם,
ומתאימים למגוון שימושים,סלט,מטבלים,תיבול קציצות,דגים,ירקות,
שניצלים,שקשוקה,פתיתים ועוד.
אני הכנתי ארוחת נקניקים מתובלים ברטבי הטחינה וסלט ירקות קצוץ
מתובל ברוטב טחינה עשבי תיבול, היה טעים ביותר, הרטבים ממש
טעימים ומאוד מוצלחים נהניתי מכל ביס בארוחה.


המלצות לשימושים עם רטבי הטחינה:

ערבבו רוטב טחינה שום לימון עם קצת חומץ בלסמי והוסיפו לאנטיפסטי.
הכנתם מנת פלאפל ביתי, או סביח ביתי,כמה טיפות רוטב שום לימון
לתוך הפיתה יהפכו אותה לעסיסית.
בא לכם סלט ניסואז,קחו חסה ערבית,תפוח אדמה מוכן,ביצה קשה,שעועית ירוקה
טונה וקצת רוטב טחינה עשבי תיבול , ויוצא ניסואז ממש טעים.
צלו בגריל התנור קבב ביתי ביחד עם עגבניות ובצל, הגישו ליד רוטב
טחינה שום ולימון ותהנו.
חתכו פרגיות לרצועות וטגנו , תוסיפו מצקת של רוטב טחינה שום לימון
וקצת אבקת קארי, ובצל מטוגן, ותהנו מאחלה שאוורמה.
מגיעים אורחים הגישו עלי גפן,קציצות ירק,ממולאים לצד רוטב טחינה עשבי תיבול.
טבלו צ'יפס ברוטב טחינה עגבניות ופלפלים במקום קטשופ,טעים ביותר.
הכינו רוטב לציפוי עוף אפוי בתנור, בקבוק אחד של רוטב טחינה עגבניות
ופלפלים,1/4 כוס רוטב סויה,קצת סילאן או דבש או מייפל,מלח,פלפל שחור,
יופי של מרינדה לעוף בתנור.
צרבו חזה עוף במחבת עד שהוא כמעט עשוי,בסוף ההכנה הוסיפו למחבת
קצת רוטב טחינה עגבניות ופלפלים, וקבלו טעם משודרג ומיוחד לחזה העוף.
מחליפים 1/3 ממי הבישול של האורז או הקינואה ברוטב טחינה עגבניות
ופלפלים ובשלו רגיל, שדרוג יצירתי וטעים לאורז.
מה שנשאר להנות מרטבי הטחינה החדשים, אני ממליצה בחום.
מצרפת קישור לאתר אחלה,ומאחלת לכם אחלה יום,
http://www.strauss-group.co.il/brand/achla/


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה