יום חמישי, 2 במרץ 2017

"ממלכת החלבה" מציעה מגוון טעמים מעולים של חלבה למילוי אוזני המן – חלבה עם פרג, חלבה בטעם בננה, ועוד.

יצרנית החלבה והטחינה "ממלכת החלבה", המפעילה את חנויות הקונספט המיוחדות בשווקים מחנה יהודה, שרונה מרקט, שוק הכרמל ושוק צפון (ברמת החייל בתל אביב), מציעה לחג פורים לפנק את המשפחה והחברים באוזני המן במילוי חלבה נפלאה המוצעת במגוון טעמים מיוחדים: חלבה עם פרג, חלבה בטעם בננה, חלבה עם שוקולד בלגי מובחר, חלבה עם קרם נוגט ועוד.


"ממלכת החלבה", זוהי באמת ממלכה גדולה של חלבה, תמצאו שם את כל החלבות שאתם רק מדמיינים, אני ממליצה לבקר שם עם הילדים זוהי ממש חוויה לראות את הכנת הטחינה והחלבה ואת המקום עצמו, ועכשיו לקראת פורים ממלכת החלבה מפתיעה עם טעם ייחודי חלבה עם פרג, חלבה בטעם בננה, ועוד טעמים מיוחדים.

אני קיבלתי להתנסות טעימה את החלבה בטעם בננה, חלבה טעימה ביותר,טעם הבננה משתלב בחלבה והופך את טעם החלבה לחגיגה של ממש, חלבה מאוד מיוחדת בטעם שלה, החלבה בננה נהדרת לאכול ככה ישר מהקופסה כממתק בריא ונהדר, אפשר לשלבה במגוון מתכונים של עוגות,עוגיות וקינוחים, ולקראת פורים ניתן להכין אוזני המן עם מילוי של החלבה בטעם בננה, ובכלל להשתמש בחלבות הנהדרות של ממלכת החלבה לגיוון הטעמים באוזני ההמן.

החלבות עשויות מ-60% טחינה גולמית ומשולבות במגוון טעמים –  פרג, שוקולד בלגי, קרם נוגט, ואף חלבה בטעם בננה טעם מאוד ייחודי ומפתיע ,החלבות מוצעות למכירה לפי משקל או באריזות.

מחירים: חלבה בטעם בננה מוצעת במבצע אטרקטיבי עד סוף חודש מרץ – 69 ₪ לק"ג במקום 119 ₪ בכל סניפי ממלכת החלבה. מחיר חלבה עם פרג – 99 ₪ לק"ג.

כשרות – בד"ץ העדה החרדית ירושלים.
להשיג בחנויות "ממלכת החלבה": בשוק מחנה יהודה, בשרונה מרקט, בשוק הכרמל ובשוק צפון (רמת החייל בתל אביב).
הבלוגרית לאה זוהר מציעה מתכון מעולה של אוזני המן

חומרים לבצק:
1/2 ק"ג קמח
200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
שקית אבקת אפייה
מעט מים (לבצק)
למלית:
200 גרם חלבה בטעם שאוהבים. מפוררים אותה קלות
1 כף קמח תופח
1 כף אבקת קקאו
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הבצק – קמח, אבקת סוכר, אבקת אפייה, מעט מים ללישה, חמאה, ולשים להכנת הבצק. מניחים כשעה במקרר למיצוק.
מרדדים את הבצק וחותכים עיגולים בקוטר שרוצים.
מכינים מלית – מפוררים את החלבה ומוסיפים קמח תופח וקקאו ובוחשים בעדינות.
שמים כפית מלית בכל עיגול בצק וסוגרים את הקצוות למשולש.
אופים 15 דקות ובודקים שלא נשרף.
מקשטים באבקת סוכר.
קרדיט צילום: רם נתן, אייל קרן.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה