יום שלישי, 31 ביולי 2018

מותג מזון הבריאות "GREENY" השיק שמן אגוזי מלך בכבישה קרה, עשיר בערכים תזונתיים!

מותג מזון הבריאות האורגני GREENY השיק מוצר חדש: שמן אגוזי מלך, המופק בכבישה קרה, בעל טעם וארומה עשירים. השמן, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מאגוזי מלך מובחרים בתהליך של כבישה קרה, השומרת על ערכיו הבריאותיים של השמן.

הנטורופתית יערה כהן איכילוב מציינת, שלשמן אגוזי מלך איכויות בריאותיות רבות: "השמן עשיר באומגה 3 – חומצות שומן חיוניות התורמות להורדת רמות הכולסטרול הרע בדם (LDL). הוא מסייע בשיפור פעילות הלב וכלי הדם, לתפקוד תקין של תאי המוח ושיפור הזיכרון, ולחיזוק המערכת החיסונית. השמן גם עשיר בוויטמין E – נוגד חמצון רב עוצמה ובמינרלים חשובים בהם אבץ, מגנזיום ואשלגן".
לאחר התנסות בשמן אגוזי מלך בכבישה קרה, השמן מאוד טעים יש לו טעם עשיר של אגוזי מלך, לתיבול סלטים השמן נהדר, אני השתמשתי בו לתיבול סלט סלק ותפוחי עץ ויצא ממש מדהים, ומעבר לטעם המשובח יש בשמן ערכים תזונתיים שחשובים לגופנו, אני אתחיל בהחלט לצרוך אותו על בסיס קבוע ולשלבו במגוון מתכונים, אני מצרפת לכם את המתכון לסלט הסלק ותפוחי העץ זהו סלט שמככב אצלנו בבית על בסיס קבוע ועם תוספת שמן אגוזי המלך הוא יצא מושלם בטעם,
מצרכים:
2 תפוחי עץ ירוקים
3 סלקים קלופים
2 גבעול סלרי קצוצים
כף חומץ תפוחים
חצי לימון סחוט
2 כפות דבש
2 כפות שמן אגוזי מלך של מותג הבריאות GREENY
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
לחתוך לגפוררים את הסלק ותפוחי העץ במנדולינה של המיקסר, להוסיף  הסלרי,

לערבב בקערה את החומץ תפוחים,דבש לימון ושמן אגוזי מלך, להוסיף מלח ופלפל גרוס, לשפוך הכל על תערובת הסלק ותפוחי העץ לערבב היטב, אפשר להוסיף אגוזי מלך מעל, יוצא מדהים.

לשמן טעם עשיר, הוא מתאים לתיבול ולהוספה לסלטים וירקות טריים, על מאפים ותבשילים מוכנים ועוד. מאחר וטעמו מרוכז, מספיק לשים ממנו כמה טיפות לשדרוג כל מאכל או סלט., מומלץ לאחסן במקרר או במקום חשוך וקריר, מתחת ל- 20 מעלות.
כשר בד"צ בית יוסף.
מחיר: 55 ₪ לבקבוק של 250 מ"ל. מחיר השקה במבצע עד סוף אוקטובר:  1+1 חינם.
להשיג ברשת לגעת באוכל ובחנויות טבע מובחרות.   
לפרטים: http://www.greenyisrael.com
הצעה למתכון: נתחי דג סלמון טריים, עם שום ושמן אגוזי מלך (שתי מנות)

קרדיט צילום:יוני גלעד
מצרכים:
2 נתחים של פילה סלמון טרי, עם העור
2-3 כפות שמן אגוזי מלך בכבישה קרה
2-3 שיני שום, חצויות
מלח גס ופלפל שחור גרוס
1-2 כפיות שמן זית עדין (0.5% חומציות)
אופן ההכנה:
לעסות את נתחי הסלמון בשמן אגוזי מלך ולהניח בצד ל-10 דקות.
לחמם במחבת נון-סטיק את שמן הזית, להוסיף את השום, מלח ופלפל (לפי הטעם) ולערבב. להוסיף את הדג – צד העור על המחבת, ולחמם כמה דקות. להפוך לצד השני (הדג אמור להתרומם בקלות מהמחבת. אם קצת נדבק, לחכות עוד כמה שניות), וזהו. בתיאבון
הצעת הגשה: להגיש עם אגוזי מלך קלויים או מוקפצים במחבת.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה