יום ראשון, 31 במרץ 2019

לכבוד פסח:מותג מזון הבריאות "GREENY" מציע שמן אגוזי מלך כשר לפסח...

לכבוד פסח, מותג מזון הבריאות GREENY  מציע שמן אגוזי מלך כשר לפסח, מזוכך ובעל ניחוח אגוזי עשיר, המתאים להכנה של  מגוון מתכונים מלוחים ומתוקים של מצה-בריי, ועוד מאכלים רבים וטעימים אחרים.
השמן, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מאגוזי מלך מובחרים והוא מתאים לטיגון, תיבול ובישול מגוון מאכלים. ניחוחו האגוזי העשיר מתאים מאוד לטיגון מצה-בריי פריכים. 

אני מאוד אוהבת כל מה שקשור באגוזי מלך, בעיקר בגלל הערכים התזונתיים שיש באגוזי המלך, ושמן מאגוזי מלך מעבר לכך שזה שמן מאוד מיוחד, לאחר הטיגון או הבישול והתיבול נשארת ארמוטיות וטעם מאוד מיוחדים שבהחלט מוסיפים לתבשיל או לסלט, אני מאוד אוהבת את חג פסח שמתקרב ולצד המצות כדאי גם להנות מסלט אביבי טעים, וגם מאוד בריא, אצלנו בבית אוכלים אותו לפחות פעמיים בשבוע, וכמובן שתיבלתי אותו בשמן האגוזים ויצא מושלם בטעם, הסלט הוכן מעלי בייבי או כל עלים שיש לכם, חתיכות סלק ולפת צלויות בתנור, גבינה כחולה, אגוזי מלך, ולתיבול מלח, פלפל, חומץ תפוחים, דבש ושמן אגוזי מלך של GREENY  יצא מושלם.

כשר פרווה בהשגחת בד"צ בית יוסף.
מחיר: כ- 28 ש"ח לבקבוק של ליטר.
להשיג ברשתות מזון, בהן: יוחננוף, זול ובגדול, מחסני מזון, חינם פלוס, ובחנויות הטבע.
לפרטים: www.greenyisrael.com
הצעה למתכוני מצה בריי לחג הפסח
מצה בריי פיקנטי
את המצה בריי האלה כדאי להגיש עם מטבלים כמו טחינה, מיונז מעורבב עם טבסקו, גוואקמולי או סלסה.
מצרכים:
2 מצות
3 כפות חלב (או מים, לגירסת פרווה)
2 ביצים
1/2 כפית שום גבישי
מלח ופלפל (לבן או שחור)
1 בצל (בינוני) לבן – חתוך לפרוסות דקות
1 בצל סגול (קטן) – חתוך לפרוסות דקות
שמן אגוזי מלך מזוכך לטיגון
הוראות הכנה:
לטגן את הבצלים בשמן אגוזי מלך מזוכך עד לשקיפות. להוציא לצלחת ולצנן. להשאיר את השמן במחבת.
להרטיב היטב את המצות במי ברז ולפורר בקערה. להוסיף את שאר החומרים - כולל הבצלים - ולערבב היטב.
לחמם את השמן בו טוגנו הבצלים. לצקת תלולית מעיסת המצה במחבת ולשטח אותה מעט. לצקת תלולית נוספת לידה, וכך, עד שהמחבת מתמלאת. כעבור 2 – 3 דקות, כשצד אחד של המצה בריי זהוב-שחום – להפוך לצד השני.  
להוציא ולהניח בצלחת מרופדת בנייר סופג. להגיש מייד (אם נשאר - אפשר לשמור במקרר ולחמם שוב בתנור או בטוסטר אובן חם).
מצה-בריי מתוקים
מצרכים:
2 מצות
3 כפות חלב (או מים, לגירסת פרווה)
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס סוכר חום
1 כפית אבקת קינמון
שמן אגוזי מלך מזוכך לטיגון
להרטיב היטב את המצות במי ברז ולפורר בקערה. להוסיף את שאר החומרים – למעט הסוכר והקינמון - ולערבב היטב.
לחמם 2- 3 כפות שמן אגוזי מלך במחבת. לצקת תלולית מעיסת המצה-בריי במחבת ולשטח אותה. לצקת תלולית נוספת לידה, וכך, עד שהמחבת מתמלאת. כעבור 2 – 3 דקות, כשצד אחד של המצה בריי זהוב – להפוך לצד השני.  
להוציא ולהניח בצלחת מרופדת בנייר סופג.
לערבב את הסוכר והקינמון ולהניח בקערה שטוחה. לערבב את המצה בריי החמים בתערובת הסוכר, ולהגיש מייד (אם נשאר - אפשר לשמור במקרר ולחמם שוב בתנור או בטוסטר אובן חם).

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה