יום שבת, 28 במאי 2016

חוגגים שבועות עם תנובה שחוגגת 90 שנה.....

אני מאוד אוהבת את חג השבועות, חגיגה של מאפים,עוגות,וגבינות טובות, וכל שנה לקראת שבועות תנובה יוצאת בחידושים מיוחדים ומציעה מוצרים משודרגים, השנה תנובה חוגגת 90 שנה.
לרגל חג השבועות,  קיבלתי מגוון מוצרים חדשים של תנובה שבהחלט ישדרגו את מנות החג.

המוצרים הם:
קרם פרש 30% שומן מסדרת "השף הלבן", לשדרוג  מרקים,מאפים,מטבלים,קינוחים ועוד,אני הכנתי מאפה תפוחים ושמתי בצד תלולית של קרם פרש ופשוט יצא מדהים, הטעם של הקרם פרש בשילוב מאפה התפוחים משתלב מצויין,והאורחים לא יפסיקו להחמיא לכם.
פתיתי מוצרלה תנובה 20% שומן מסדרת "השף הלבן",מתאימים במיוחד להכנת פיצות,מאפים,פשטידות,הקרמה ועוד,נהדר להקרמת הניוקי שהכנתי.

גבינת קרם שמנת בניחוח טוסקנה 5% שומן, במרקם עשיר ובטעם מפנק.
פרוסות בולגרית פיראוס 5% שומן, התוספת המושלמת לאבטיח בקיץ.

גבינת שמנת נפוליון עם פלפל חליפניו 24% שומן, גבינת שמנת מפנקת,במרקם עשיר ובטעם חריף המתאימה לשדרוג כריכים,לאפייה ולבישול, גבינה ממש טעימה.
מצרפת לכם מתכון נהדר שהכנתי ,
מאפה תפוחים עם קרם פרש מסדרת השף הלבן:

מצרכים:
קרם פרש 30% מסדרת השף הלבן.
2 ביצים.
חצי כוס סוכר.
כפית תמצית וניל.
כף סוכר.
כוס קמח תופח.
30 גרם חמאה.
2 כפות סוכר חום.
4 תפוחים.
קנמון.
אבקת סוכר.
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה 2 ביצים,חצי כוס סוכר,כפית תמצית וניל,כף סוכר,כוס קמח תופח.
חותכים את התפוחים לקוביות,מקרמלים במחבת ביחד ען החמאה,2 כפות סוכר וכפית סוכר חום,מוסיפים חצי כפית קנמון,ומבשלים כ-7 דקות עד להתרככות התפוחים.

משמנים תבנית עגולה בקוטר 23 ס"מ בחמאה,בוזקים סוכר דמררה ומפזרים לשכבה אחידה,מפזרים מעט קנמון,יוצקים את התפוחים ומעל בשכבה אחידה את הבצק,אופים כ-40 דקות בחום 180 מעלות עד להזהבה.
חותכים בוזקים אבקת סוכר, ליד מכינים תלולית של קרם פרש השף הלבן,ופשוט מתענגים טעים ביותר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה