יום שבת, 16 בנובמבר 2019

מותג מזון הבריאות "GREENY" מציג: שמן פרג בכבישה קרה, מתאים לתיבול סלטים וירקות מבושלים

מותג מזון הבריאות האורגני GREENY מציג: שמן פרג עדין בכבישה קרה. השמן, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מזרעי פרג מובחרים בתהליך של כבישה קרה, השומרת על ערכיו התזונתיים של השמן.
קרדיט צילום יוני גלעדי
שמן פרג בכבישה קרה נמצא בשימוש קולינרי ובריאותי אלפי שנים, הוא עשיר בערכים תזונתיים ובהם יוד, אומגה 6 ו-9, ויטמין E ועוד.
לשמן טעם עדין וארומה מעודנת, והוא מתאים לתיבול ולהוספה לסלטים וירקות מבושלים, על מאפים ותבשילים מוכנים ועוד, השמן אינו מתאים לטיגון.
התנסתי בשמן הפרג  בכבישה קרה המצויין והייחודי של מותג מזון הבריאות "GREENY" , והוספתי אותו לסלט הירקות שהכנתי לארוחת הערב, שמן הפרג בהחלט נתן טעם מיוחד לסלט הירקות, וגם ערכים תזונתיים נהדרים, אני בהחלט מתכוונת להשתמש בו למגוון מאכלים ולהנות מהיתרונות הרבים שלו, מוצר נהדר.

כשר למהדרין בהשגחת בד"צ בית יוסף.
מחיר: 45-40 ש"ח לבקבוק של 250 מ"ל.  
להשיג ברשתות הטבע ומזון: קסם הטבע, נקודת טבע, לגעת באוכל, זמורה אורגני ובחנויות טבע מובחרות.
לפרטים: https://www.greenyisrael.com
הצעה למתכון סתווי: אפונה עדינה ברוטב שמן פרג בכבישה קרה, ועשבי תיבול

קרדיט צילום  – PEXELS
מצרכים:
1 אריזה של אפונה עדינה, קפואה
3 כפות שמן פרג בכבישה קרה של "גריני"
1/2 – 3/4 כפית מלח ים אטלנטי
1/4 – 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 – 3/4 כוס עלי פטרוזיליה וכוסברה, קצוצים (ללא גבעולים)
1-2 שיני שום, כתושות
הוראות הכנה:
להכין את האפונה עפ"י ההוראות. לסנן.
לערבב את כל חומרי הרוטב, ולצקת על האפונה. לתקן תיבול. אפשר להגיש חם, פושר או בטמפרטורת החדר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה