יום רביעי, 29 באפריל 2015

ננה- מסעדה מדהימה בנווה צדק

הוזמנתי  עם קבוצת בלוגרים למסעדת ננה בנווה צדק.
מסעדה איכותית, לדעתי האישית היא מסעדה שהמנות שמוגשות בה מיוחדות, שיש דגש
גם על אירוח נעים במתחם יפה, וגם על איכות בבחירת חומרי הגלם למנות.
מסעדת ננה החדשה לא מתפשרת, המתחם מעוצב , ובמתחם המסעדה יש פינה
נפרדת לבר, חצר פרטית יפיפיה וחדר אירוח פרטי.

הבר מופרד מחלל המסעדה ומציע מבחר רחב של אלכוהול מובחר, קוקטיילים קייציים
ויינות מרחבי העולם עם דגש על יין בוטיק ישראלי.


לפתיחה התרשמנו מהבר טעמנו חמוצי ננה, מיקס נאטס, וזיתים מתובלים, וכמובן
טעמנו קוקטייל מדהים.
קוקטייל גרנדה ורדה- על בסיס מלפפונים, סטולי תפוח ומידורי,
היה מאוד מרעננן וטעים וביקשתי מנה נוספת, יש לציין שבדרך כלל אני לא מתלהבת
משתייה חריפה , בקוקטייל הזה המינון של האלכוהול היה מושלם.
לאחר הפתיחה הוזמנו לחלל המסעדה בתוך חצר מדהימה ורומנטית עם אוירה חלומית.
שאני חושבת על זה בהחלט מקום חלומי לקבל הצעת נישואים.
אז איך הייתה הארוחה? בהחלט ארוחה טעימה וייחודית, ואני אשתף אותכם לפחות
בתמונות ואנסה להעביר לכם את הטעמים במחשבות.
במרכז השולחן הוגש לחם בריוש ולחם דגנים עם חמאה,


גבינת בורטה וחציל קלוי על גחלים עם סלסלת צילי וקונפי עגבניות,מאוד מיוחד.


סלט עגבניות- לקט עגבניות, בצל שאלוט,קרוטונים,בזיליקום, אורגנו וריקוטה סלטה.


כבד קצוץ- מוגש על ברוסקטה מלחם שאור מלא, שמן זית ופטרוזיליה.


מצרפת לכם את המתכון, בבית שלי אנחנו מכינים כבד קצוץ כמעט כל יום שישי.
מתכון לכבד קצוץ באדיבות מסעדת ננה:
רבע כוס שמן זית.
רבע בצל שאלוט קצוץ.
1 שן שום פרוס דק.
2 כפות יין "מדידה".
2 כפות יין פורט.
500 גרם כבדי עוף נקיים.
מלח,פלפל שחור.
חופן פטרוזיליה קצוצה.
אופן ההכנה:
לחמם את השמן זית במחבת לחום גבוהה, לייבש את הכבדים ולתבל במלח, לצרוב
את הכבדים ולתבל במלח, לצרוב את הכבדים לוודא השחמה טובה.
להוציא את הכבדים ולעשות "דיגלייז" עם הפורט, במחבת נוספת לחמם שמן זית
ולאדות את הבצל. כאשר הבצל מגיע לשקיפות להוסיף את השום ולהמשיך לטגן
עד קבלת צבע זהוב עדין. לעשות דגלייז למחבת עם יין מדירה ולחבר עם הכבדים.
לטחון 3/4 מהכמות של הכבד במטחנת בשר ו-1/4 מהכמות לקצוץ ביד.
לחבר הכל ביחד לתבל עם מלח,פלפל שחור ולהוסיף את שאריות שמן הזית.
כאשר התערובת קרה אפשר להוסיף פטרוזילה קצוצה.
ממליצה בחום טעים, טעים.
במהלך הארוחה במסעדת ננה, הוגשו יינות הבית, שאטו סן מישל,סירה,ויין מרק
ברדיף, עמק הלואר,ווברה שנין בלאן, היינות הוגשו ביחד עם המנה העיקרית.
אני הזמנתי נתחי פילה בקר וקרם פרש חזרת, על ירקות שורש צלויים בתנור
וזרעי שומר. הפילה היה מושלם מבחינת העשייה רך ונימוח טעים ביותר, ירקות השורש
טעימים מאוד, מנה נפלאה מאוד.

נהנתי גם מפסטה גרגנלי כרובית צרובה- עגבניות שרי, אספרגוס,שאלוט ופרמזן.
המסעדה אינה כשרה ומי שאוהב מאכלי ים יכול להנות מאוד.


לקינוח הוגשו לשולחן קינוחים מדהימים,
ברולה סמי- פרדו פירות יער ופילו פריך , מאוד אהבתי את הטעמים שילוב של מתיקות
עם חמיצות עדינה, מושלם.


כדור מוס טרפלס שוקולד וטוויל קרמל, מאוד מעניין.


ויין קינוח ארומטי מבעבע קלות נראה לי שאקנה כזה יין ואהנה ממנו, הוא נקרא
ניבולה מוסקאטו די אסטי, עשוי מ-100% ענבי מוסקט מאיזור העיירה אסטי.
מצרפת לכם את התפריט להתרשמות,

מסעדת ננה - אחד העם 1, נווה צדק , תל-אביב.
המסעדה אינה כשרה.
תודה רבה על האירוח הנפלא.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה