יום ראשון, 12 באפריל 2015

חדש בישראל: "סקיני פסטה", אטריות קונג`אק בתוספת טפיוקה, ללא סוכר וגלוטן, ב-9 קלוריות בלבד למאה גרם

בחודשים האחרונים אני נמצאת בתהליך הרזייה, ולכן מאוד שמחתי שקיבלתי הזמנה
להכיר את המוצר החדש "סקיני פסטה",אטריות ללא סוכר,ללא גלוטן,ללא שומן,
ללא מלח,ללא כולסטרול וללא חומרים משמרים.


ה"סקיני פסטה" הן אטריות בצורת נודלס,ספגטי או אורז, המבוססות על צמח

הקונג`אק, הידוע כסופח מים, וכמקור משמעותי לסיבים תזונתיים,מסייע

לתחושת השובע ולירידה במשקל.

פסטה עם מעט קלוריות , כ-20 קלוריות לשקית של 200 גרם, טוב הייתי סקפטית
ואמרתי לעצמי מה אני יכולה לקבל בכל כך מעט קלוריות.
הגעתי למפגש הבלוגרים שנערך בעין ורד לסדנה מדהימה, כל התבשילים
שטעמתי היו עם הסקיני פסטה, ובאמת הפתעה גדולה.


למדתי שהסקיני פסטה מגיע מוכן צריך לשטוף אותו במים חמימים, ולהוסיף אותו
כחומר גלם לכל מאכל מתוק מלוח מה שאוהבים.


שרון השף המדהים של מכון אברהמסון שאירח אותנו , הכין לנו פשטידת ברוקולי ,
סקיני פיצה, דייסת סקיני אורז,תבשיל סקיני נודלס עם חלב קוקוס, ועוד..
הטעם היה מדהים, אוכלים ארוחה בריאה ומתמלאים, קיבלנו הסבר שאין
בעייה עם הרכיב העיקרי של הפסטה שמופק משורש צמח הקונג`אק,
שורש צמח הקונג`אק מכיל את הסיב התזונתי החזק גלוקומנאן,
שאחת מתכונותיו היא ספיחה של נוזלים בנפח של פי 200 מגודלו.
בכך מסייע לתחושת שובע אמתית. בנוסף, הוא ידוע כמסייע בהאטת קצב
ספיגת הסוכרים ממזונות בדם לאחר ארוחות, ואידיאלי לחולי סכרת.
הוא נקשר למולקולות השומן ומונע חלקית את ספיגתן במעי,
ומסייע במניעת השמנת יתר, והפחתת רמות הכולסטרול בדם.
היות והפסטה מגיעה מבושלת היא בטוחה לשימוש, מומלץ לשתות לאחר
הארוחה כוס אחת של מים.
"סקיני פסטה" נותנת פתרון מהפכני לארוחה עיקרית, טעימה, דיאטטית, בריאה ומשביעה.
טעמה ניטראלי, בדומה לפסטה ללא מלח ותבלינים, והיא סופגת את הטעם של המזון
עמו היא מוגשת – מרוטב טעים דרך סלטים, פשטידות, מרקים, כתוספת לצד בשר או
דג ועד מנות אחרונות.
היא אידיאלית לצמחונים וטבעוניים, לאנשים שנגמלים מסוכר וגלוטן,
כמו גם לחולי סכרת, צליאק ולסובלים ממחלות לב ולחץ דם גבוה
את המוצר פיתחו באברהמסון, המטפלים בגמילה מעישון, מסוכר ומגלוטן כבר
למעלה מ-30 שנה:
"מתוך הקשבה מתמדת לצרכי המטופלים, החברה מפתחת מוצרי מזון ייחוד
ללא סוכר וגלוטן, המספקים פתרונות בריאים ללקוחותיה ולכלל הציבור.
לתהליך הפיתוח של סקיני פסטה גויסו צוותי צוות מיתוג, קולינריה ופיתוח מזון,
ונערכו מבחני טעימות רבים, עד שהגענו לטעם, למרקם ולריח,
שאהובים על ידי הישראלים.
 
סקיני פסטה כשרה פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל,
נמכרת בחבילות של 200 גרם במבצע אריזות חסכון משפחתיות
של 25 יח` במחיר 9.80 ₪ לחבילה. משלוח עד הבית חינם.
מחיר מומלץ ליחידה בודדת 12.90 ₪
לפרטים נוספים ולהזמנות:  1-700-70-20-10 ובאתר האינטרנט
בקרוב ברשתות המזון המובחרות
 

מצרפת לכם מתכונים להנאה מובטחת,

סקיני פיצה:

מצרכים:

1 חבילת סקיני נודלס
1 כפית תבלין פיצה
חצי כפית תבלין פסטה
2 כפות שמן זית
10 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
3 עלי בזיליקום
כף גבינה פרמז`ן מגורדת
מלח
אופן ההכנה:
בסיר עמוק לחמם את השמן זית עם התבלינים, להוסיף עגבניות שרי ולבשל כ-3
דקות, לכבות את האש לערבב את הסקיני פסטה מסוג נודלס כך שהתבלין יעטוף
את האטריות.
להוסיף בזיליקום ופרמז`ן לתבל במעט מלח ולהגיש חם ולהנות.
דייסת סקיני אורז:

מצרכים:

חבילה של סקיני אורז מסוננת
1 כוס קרם קוקוס
1/4 כפית הל
1 כף דבש
1/2 כפית אבקת קינמון
1/2 כפית מי ורדים
1/4 כוס תערובת שקדים,קוקוס,שומשום מלא ואגוזים שונים.
מעט חמוציות ללא סוכר.
אופן ההכנה:
בסיר עמוק להביא לרתיחה את קרם הקוקוס יחד עם ההל,דבש וקינמון.
להנמיך את הלהבה ולבשל עד שיסמיך.
להוסיף את הסקיני אורז, לכבות את הלהבה ולהגיש חם עם תערובת
אגוזים וחמוציות, טעים טעים....
פשטידת גבינה בטעם פיצה וזיתים
מצרכים:
2 חבילות סקיני פסטה נודלס או אורז
1 קופסא קוטג` 3%
100 גרם גבינה בולגרית 5% מפוררת
0.5 כוס גבינה צהובה מגורדת
3 ביצים
2 כפות רסק עגבניות
חופן טבעות זיתים
מעט מלח
מעט אורגנו יבש
לציפוי:
0.5 כוס גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה:
מסננים ושוטפים את הסקיני פסטה
מחממים תנור ל 170 מעלות צלזיוס
בקערה מערבבים: ביצים, קוטג` ,גבינה צהובה ,גבינה בולגרית ,זיתים, אורגנו ומלח
מוספים את הסקיני פסטה ומערבבים היטב
משמנים תבנית אפייה של 20*30 בעזרת ספריי שמן
יוצקים את התערובת לתבנית
מעל מפזרים בשכבה אחידה את הגבינה הצהובה לציפוי
אופים כ -40 דקות.
 
טראייפל של סקיני פסטה בקולי דובדבנים,קרם גבינה ואגוזים מזוגגים במייפל אמיתי
מצרכים:
1 חבילה סקיני פסטה אורז
1 כוס דובדבנים מגולענים ומרוסקים גס
1 כוס סירופ מייפל אמיתי
1/2 חבילה שמנת מתוקה 15%
חופן אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה:
מסננים ושוטפים את הסקיני פסטה
בסיר קטן מרתיחים 1/2 כוס סירופ מייפל ואת הדובדבנים המרוסקים כ- 10 דקות
מוסיפים לסיר את הסקיני פסטה וממשיכים לבשל עוד 10 דקות ומקררים
מערבבים את האגוזים עם 1/4 כוס סירופ מייפל ומעבירים לתבנית וקולים כ-5-7
דקות בתנור ב 180 מעלות צלזיוס, מוציאים מהתנור ,מקררים היטב, ושוברים לחתיכות
שופכים לקערה את הגבינה ,השמנת, ו 1/4 כוס סירופ מייפל ומקציפים היטב
עד לקבלת קרם במרקם קצפתי
הרכבת המנה:
בכוס שקופה וצרה מסדרים בשכבות:
סקיני פסטה,
קרם גבינה,
אגוזים מקורמלים,
חוזרים על אותן השכבות פעמיים,
מסיימים למעלה עם  מעט סקיני פסטה ,אגוזים מקורמלים, ודובדבן אחד שלם טרי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה