יום חמישי, 10 בינואר 2019

מותג מזון הבריאות "GREENY" השיק קמח אגוזי מלך נהדר להכנת עוגות, עוגיות, פנקייקים ועוד...

מותג מזון הבריאות GREENY השיק מוצר חדש: קמח אגוזי מלך, הקמח, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מיוצר מ-100% אגוזי מלך שנבחרו בקפידה, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל וחומרי טעם וריח.  

הקמח עשוי מאגוזי מלך שהוצא מהם השמן, כ-20% מהקמח הוא סיבים תזונתיים. הקמח מעשיר את הטעם והמרקם של מאפים ומאכלים שונים. נהוג להוסיפו לכל סוג של קמח מובחר, כך שיחליף 15% - 20% מכמות הקמח במתכון. מתאים לעוגות, עוגיות, מאפים, לביבות, פנקייק ועוד. אפשר גם להוסיף כפית ממנו ליוגורט, עם קצת דבש.  

אחרי התנסות בקמח אגוזי מלך שבעיניי הוא בהחלט קמח מאוד מיוחד, אגוזי מלך אנחנו אוכלים באופן קבוע מידי יום, והקמח המצויין הזה בהחלט משדרג מבחר מאפים גם בטעם וגם באיכות שלו, אני הכנתי עם הקמח אגוזי מלך, ופל בלגי משובח שיצא מדהים ובהחלט קמח אגוזי המלך הוסיף לטעם מיוחד של הופל מאוד אהבתי ואני אשתמש באופן קבוע במאפים, עוגות, עוגיות פנקייק ועוד, יופי של מוצר, המתכון באדיבות קרין גורן, הופל יוצא מדהים תשמרו את המתכון ממש כדאי לכם,

מצרכים:
2 ביצים
כוס חלב
50 גרם חמאה מומסת
רבע כוס סוכר
1 ורבע כוס קמח
רבע כוס קמח אגוזי מלך
2 כפות אבקת אפייה
רבע כפית מלח
תרסיס שמן לשימון.
אופן ההכנה:
בקערה טורפים ביצים עם חלב, חמאה מומסת וסוכר, ובקערה נפרדת: מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח, יוצרים גומה בתערובת הקמח ויוצקים לתוכה את הנוזלים.   מערבבים מעט עד לקבלת בצק.
משמנים מחבת וופל בלגי ומחממים,
יוצקים תערובת במצקת וסוגרים את המחבת. מבשלים על האש משני הצדדים עד שכמות האדים פוחתת משמעותית. עורמים בצלחת את הוופלים המוכנים ושוב משמנים ומבשלים על האש.
להכנת הפנקייקס – מרססים מחבת בספריי שמן ויוצקים 2-3 כפות מהבלילה לכל פנקייק. הופכים כשמופיעות בועות על פני השטח.
מגישים חם עם חמאה וסירופ מייפל, אני גם מוסיפה פירות חתוכים.


כשר למהדרין בהשגחת בד"צ בית יוסף.
מחיר: 30 - 35 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם. הקמח מוצע במבצע 1+1 עד סוף חודש פברואר.
להשיג ברשתות טבע ומזון: שקדיה, נקודת טבע, שוק העיר, יוחננוף ובחנויות טבע מובחרות.
הצעה למתכון: עוגיות נימוחות עם קמח אגוזי מלך, באדיבות הבלוגרית לאה זוהר, עורכת סדנאות אוכל בלקני

מצרכים:
500 גרם קמח לבן
1 כפית תמצית וניל
100 גרם קמח אגוזי מלך של GREENY
200 גרם חמאה (לטבעונים - נטורינה קוקוס)
200 מ"ל שמן אגוזי מלך של GREENY
1/4 כפית קינמון
1 כפית אבקת אפייה
150 גרם אבקת סוכר
100 גרם פקאן גרוס דק (לא טחון)
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים היבשים. להוסיף חמאה (או נטורינה) ושמן אגוזי מלך. לעבד לבצק רך ונעים. לעטוף בניילון נצמד ולצנן במקרר שעה.
לרדד את הבצק בין שני דפים של נייר אפייה. לקרוץ עוגיות. להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה לא משומן.
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ-20 דקות. להשגיח שהעוגיות לא ייחרכו. העוגיות נותרות בהירות גם בסיום האפייה.
לפרטים: https://www.greenyisrael.com


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה