יום רביעי, 23 בינואר 2019

עם עוף טוב הכל טוב....

את חברת עוף טוב אני מכירה שנים בזכות השניצלים הביתיים המשובחים שלה, ולאורך כל השנים אצלנו בבית מאוד נאמנים למוצרים המעולים והאיכותיים של עוף טוב, מאוד משמח לדעת שככל שהשנים חולפות עוף טוב עדיין ממשיכה להתפתח ולהפתיע עם מוצרים חדשים, מגוונים ואיכותיים,ועשירים בחלבון, והשנה גם להכנס לתחום הדגים ולהביא דגים משובחים עם ציפוי כמו שרק עוף טוב יודעת לעשות.

השבוע השתתפתי בסדנה מיוחדת שנערכה בסטודיו לבישול בתל אביב, הסדנת בישול המפתיעה הייתה עם מוצרי עוף טוב, ולא תאמינו מה אפשר להכין מהם ובכך לשדרג את הארוחות שמוגשות בבית לארוחות עם מנות מפתיעות וייחודיות, והכל עם המוצרים של עוף טוב ודג טוב, בהחלט התרשמתי ולמדתי המון מהסדנה הזו, וכמובן שאני אצרף גם את כל המתכונים בפוסט זה.

אך קודם כדאי להכיר לכם את החידושים האחרונים שעוף טוב מביאה לצרכן, ולאחר שטעמתי את חלקם הם פשוט מושלמים,


קבוצת ''עוף טוב'', מביאה את הכיף והשמחה לשולחן האוכל המשפחתי עם מגוון רחב של מוצרי עוף טעימים, איכותיים ומזינים, קבוצת 'עוף טוב' מובילה מהלך של גידול עופות ללא אנטיביוטיקה, ללא תוספת הורמונים ושימוש ב-100% רכיבים טבעיים, המתאפשר בשל היותה אינטגרציה חקלאית, בעלת שליטה ואחריות מלאות כבר משלב התזונה ואופן גידול העופות.

קבוצת עוף טוב, מרחיבה את סל מוצריה ומשיקה סדרה חדשה של מוצרי עוף: אצבעוף ביתי, סדרת אצבעות עוף במגוון של 4 מוצרים בעלי ציפויים פריכים, מגוונים וייחודיים, המשלבים גם ירקות:

אצבעוף בציפוי סלק
אצבעוף בציפוי צ'יפס
אצבעוף בציפוי צ'ילי
אצבעוף בציפוי שומשום
סדרת מוצרי אצבעוף ביתי החדשה של עוף טוב כוללת מוצרים  איכותיים ומזינים, שעשויים מנתח עוף שלם אשר גדל ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים, 100% רכיבים טבעיים.  מוצרי אצבעוף ביתי בציפויים המיוחדים טעימים מאד, מוסיפים גיוון, שמחה וכיף לארוחה הביתית.
את סדרת אצבעוף ביתי של עוף טוב ניתן להשיג בכל רשתות השיווק ובחנויות המזון המובילות. המוצרים בסדרה מוצעים באריזות של 500 גרם ובמחיר של 32.90-34.90 ₪ לאריזה.
מוצרי אצבעוף ביתי בכשרות אוירבך מהדרין.
ותכירו גם את מגוון המוצרים של דג טוב:

הסדרה כוללה 6 מוצרים:   פילה אמנון מצופה – עשוי 100% נתח פילה דג (360 גרם, כ-3 נתחים באריזה) – במחיר מומלץ של: 31.90-35.90 ₪
נתחי פילה אמנון מצופה – עשויים 100% נתח פילה שלם ( 400 גרם, כ- 12 יחידות באריזה) – במחיר מומלץ של: 31.90-35.90  ₪
מקלוני דג בציפוי צ'ילי, בטעם חריף מעודן (600 גרם, כ- 20 יחידות באריזה) – במחיר מומלץ של: 27.90-29.90  ₪
מקלוני דג בציפוי צ'יפס, פריך ועסיסי (600 גרם, כ-20 יחידות באריזה) – במחיר מומלץ של: 27.90-29.90  ₪
קציצות דגים (600 גרם, כ-17 יחידות באריזה) – במחיר מומלץ של: 27.90-29.90 ₪
קציצות דגים נורווגיות, מכילות סלמון (600 גרם, כ-17 יחידות באריזה) – במחיר מומלץ של: 27.90-29.90 ₪
המוצרים בסדרת 'דג טוב' החדשה עונים על ערכי התזונה הים תיכונית הנחשבת לבריאה ובשל כך מאומצת על ידי צרכנים בכל העולם. הם נהנים מיתרונות תזונתיים חשובים: תכולת החלבון בהם גבוהה והם מהווים תחליף בריא ומזין לצמחוניים הצורכים דגים. בנוסף, הם דלים בשומן ובקלוריות וקלים לעיכול.
הידעתם?

המוצרים בסדרת 'דג טוב' החדשה משווקים בכל רשתות השיווק והחנויות הגדולות.
כשרות: פרווה, כשר למהדרין בהשגחת הרב אד אוירבך, אב"ד טבריה
כמו שציינתי למדתי רבות בסדנת הבישול ונהניתי מאוד, המתכונים קלים וניתן להכין אותם לארוחות צהריים מגוונות בבית, אני מצרפת לכם את כל המתכונים כדי שתכינו באהבה, המתכונים באדיבות הסטודיו לבישול בתל אביב בשיתוף פעולה עם חברת עוף טוב,
קציצות דג בחלב קוקוס וקארי ירוק (4 מנות)


מרכיבים:
12 קציצות דג
לרוטב:
2-1 בצל סגול/לבן פרוס דק
3 שיני שום קצוצות
1 גבעול למון גראס
4-3 עלי קפיר
4-3 פרוסות ג'ינג'ר
1 כף גדושה מחית קארי ירוק
1 פלפל צ'ילי אדום חתוך לטבעות
1 פחית קרם קוקוס (400 מ"ל) ועוד אחת בהתאם לצורך
1 כף רוטב דגים
1 כף סוכר חום
1 כף רוטב סויה
3 כפות שמן צמחי
250 גרם דלעת חתוכה לקוביות
12 עגבניות שרי חצויות
חופן עלי בזיליקום, חופן עלי כוסברה
אופן ההכנה:

1. מבשלים את הדלעת במים עם מעט רוטב סויה עד לחצי ריכוך (הדלעת תמשיך להתבשל בתוך התבשיל).
2. בסיר רחב, מאדים קלות(הזעה) בשמן צמחי בצל, שום, למון גראס, ג'ינג'ר ועלי קפיר. מוסיפים קרם קוקוס וכף גדושה מחית קארי.
3. מערבבים היטב ומוסיפים את הדלעת ומי הבישול שלה, מערבבים ומביאים לרתיחה קלה.
4. מוסיפים רוטב דגים, סוכר חום, רוטב סויה ואת קציצות הדג וממשיכים לבשל כרבע שעה על אש בינונית. בודקים את מרקם הרוטב והטעמים ומתקנים (צריך להיות קרמי עדין).
5. מוסיפים עגבניות שרי. מבשלים למשך 5 דקות ולבסוף מוסיפים את עשבי התיבול (כוסברה ובזיליקום).
מגישים לצד אורז לבן
קבב דגים ברוטב אריסה ועגבניות חרוכות מוגש על תפוח אדמה מדורה (4 מנות)

מרכיבים:
4 שיפודי יקיטורי מושרים חצי שעה במים
3-2 קציצות דג לכל סועד
מחבת פסים או פלנצ'ה
שמן צמחי לצלייה
חופן עלי כוסברה קצוצים גס
לתפוח אדמה מדורה:
מניחים את תפו"א בתבנית מעל מלח גס ואופים בתנור שחומם מראש בטמפ' של 200 מעלות עד לריכוך (כשעה). מכבים את התנור ומשאירים את תפוחי האדמה בתוכו לשמירתם חמים.
לרוטב:
5 עגבניות חרוכות על האש (כמו חצילים)
5 כפות שמן זית
1 כף גדושה אריסה
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות (ז'וליין)
1 כפית מלח
אופן ההכנה:

בסיר סוטאז' (סיר רחב), מטגנים את רצועות הפלפל לריכוך והשחמה.
מוסיפים את העגבניות החרוכות מערבבים תוך מעיכתם עם כף עץ.
מוסיפים כפית מלח וממשיכים לערבב עד לקבלת מרקם של רוטב עגבניות גס.
 מוסיפים כף סוכר חום וכף גדושה אריסה.
מערבבים היטב וממשיכים לבשל עוד כ 5 דקות. בודקים טעמים וסמיכות. במידת הצורך מוסיפים מעט מים.
לקבב:

משפדים את קציצות הדג על היקיטורי. מחממים מחבת פסים (לא חובה פסים) וצולים בתוכה את הקציצות עם מעט שמן צמחי עד להשחמה נאה.
הגשה:
יוצרים "שלולית" מהרוטב במרכז הצלחת. מוציאים מהתנור תפוח אדמה חם. חוצים אותו לאורכו, כמעט עד הסוף, כך שיהיה עריסה לשיפוד. מניחים שיפוד במרכזו של תפוח האדמה ויוצקים מעל, כף נוספת מהרוטב. מפזרים מעל עלי כוסברה ומגישים.
סלט תאילנדי עם פילה דג פריך [4 מנות]
מרכיבים:
פילה דג  בציפוי פריך (1 לסועד)
1  פפאיה ירוקה קלופה [גודל בינוני]
10 עגבניות שרי חצויות

כוס כרוב אדום חתוך לרצועות דקות
חופן עלי נענע שלמים
חופן עלי כוסברה שלמים
חופן בצל ירוק חתוך לטבעות אלכסוניות
4 שיני שום כתוש

פלפל צ´ילי אדום פרוס דק [לפי הטעם]
עלי כרוב אדום - בהגשה
חופן אורז  קלוי וכתוש - בהגשה

רוטב לסלט:
6 כפות נאם פלה (רוטב דגים)
מיץ מלימון וחצי
4 כפות סוכר חום

אופן ההכנה:
מחממים פילה אמנון מצופה על פי ההוראות
1.  חותכים את הפפאיה לרצועות בעזרת קולפן ז'וליינים.
מכינים את הרוטב ע"י ערבוב מרכיביו עד להמסת הסוכר.

 2. בקערת ערבוב מוסיפים את כל יתר המרכיבים. מערבבים היטב עם היד (מומלץ עם כפפת גומי), תוך כדי מעיכת המרכיבים.
דיפ לדג:
4  כפיות רוטב דגים
1/4 כוס מים
2   כפות מיץ לימון
1  שן שום כתושה
3  כפות רוטב צ'ילי מתוק
1  כפית רוטב צ'ילי חריף
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר
מערבבים את כל המרכיבים לרוטב.
הרכבת המנה:
מניחים עלה רחב של כרוב סגול בצלחת מעליו מניחים חופן מהסלט ומפזרים אורז קלוי. לצדו מניחים את פילה הדג וקערית קטנה עם הדיפ.
*הנחת הסלט על עלה הכרוב תמנע את הרטבת הציפוי הפריך של פילה הדג.
 פיש & צ'יפס – דג פריך וצ'יפס ירקות אפויים עם איולי לימון כבוש
מרכיבים:
פילה דג  בציפוי פריך (1 לסועד)
לאיולי לימון כבוש:
2 חלמונים
1 שן שום, כתושה
1 כף חרדל , חלק
2 כפיות חומץ בן יין לבן
מלח
פלפל שחור גרוס
100 מ"ל שמן קנולה
80 מ"ל שמן זית
1 כף מחית לימון כבוש
אופן ההכנה:
1. טורפים חלמונים במטרפה  עד שהם תופחים וצבעם מתבהר (כמות גדולה, מומלץ בבלנדר מוט או מעבד מזון בפולסים).
2. מוסיפים תוך כדי טריפה שום, חרדל, מחית לימון כבוש, חומץ, מלח ופלפל עד לקבלת מרקם אחיד.
3. מזלפים פנימה שמן בקצב קבוע ואיטי תוך כדי טריפה עד לקבלת מסה אחידה ומבריקה.
*ניתן להכין "איולי" מהיר עם מיונז, ומחית לימון כבוש
לצ'יפס ירקות צבעוני אפוי:
1 בטטה,  1 סלק, 1  גזר , 1 קולורבי, שמן צמחי
לצ'יפס צבעוני:
1. מחממים את התנור לחום בינוני של 200
    מעלות.
2. חותכים את הירקות למקלות ארוכים
3. מערבבים עם מעט שמן
4. שוטחים את הירקות בשכבה אחת על תבנית  
     מרופדת בנייר אפייה.
5. מכניסים לאפייה למשך 20-15 דקות (לכל ירק
    זמן משלו).
    מוציאים מהתנור ובוזקים מעט מלח
הרכבת המנה:
1.מחממים את הדג בהתאם להוראות (יש להקפיד על פריכות הציפוי).
2. מניחים בצלחת סוגים שונים של צ'יפס אפוי ולצידו קערית עם איולי.
עם סכין חדה חותכים לרצועות את הדג הפריך ומניחים בצלחת.
בוריטו דה פויו – טורטיה במילוי עוף קריספי עם מגוון ירקות וממרחים


מרכיבים:
אצבעוף קריספי של עוף טוב
טורטיות
חסה ערבית
עלים – פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום
בצל סגול – רצועות דקות
בצל ירוק – טבעות
מלפפון - רצועות
אבוקדו פרוס
עגבניות – קוביות
צ'ילי אדום/ירוק - טבעות
ממרח פלפלים קלויים
פסטו ירוק של עשבי תיבול
נבטים
מלח
אופן ההכנה:
מחממים אצבעוף של עוף טוב, ע"פ ההוראות.
קולים טורטיה על מחבת יבשה חמה ומניחים על נייר אפיה. מניחים עלה חסה, אחד או שניים על הטורטיה (החסה מהווה שכבת בידוד שתמנע מהטורטיה רטיבות).
מפזרים מעל החסה מגוון ירקות וממרחים על פי הטעם ומקפידים להשאיר שוליים של כ 2 ס"מ לטובת הקיפול.

מניחים אצבעוף ומגלגלים את הטורטיה. אורזים בנייר אפיה, חותכים באמצע אלכסונית ונותנים ביס.
אצבעות עוף פריכים על דלורית צלויה ועדשים ברוטב טחינה סמוקה

מרכיבים:
אצבעוף של עוף טוב
2 סלקים בינוניים
1/2 כוס טחינה גולמית
מיץ מחצי לימון
מים
מלח
לדלורית:
1 כף עלי רוזמרין קצוצים
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
לעדשים:
1 כוס עדשים חומות
2 בצל יבש בינוני חתוך לקוביות
3 שיני שום כתושים
3 כפות שמן זית
1 כפית פפריקה מתוקה
צ'ילי יבש – ע"פ טעם
חופן פטרוזיליה קצוצה – בהגשה.
אופן ההכנה:
אופים את הסלקים שלמים בקליפתם בתנור בחום של 200 מעלות למשך שעה. מכבים ומניחים לסלקים להתקרר בתנור (יעשה מבעוד מועד).
מבשלים את העדשים בסיר עם מים (3-2 ס"מ מעל העדשים) . מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים בבעבוע קל עד לריכוך, אך יש לשמור על מרקם נגיס. מסננים את המים.
מקלפים את הדלורית וחותכים לאורכה לרבעים (או יותר, בהתאם לגודלה). מנקים את הפנים ומורחים את הרבעים בשמן זית. מניחים בתבנית מעל נייר אפיה ומתבלים ברוזמרין, מלח גס ופלפל שחור גרוס. צולים את הדלורית בתנור שחומם מראש ל200 מעלות, למשך כ 20 דקות עד לריכוך והשחמה.

במחבת מאדים בשמן זית את הבצל עד לריכוך ושקיפות. מוסיפים את השום, מערבבים וממשיכים לאדות עד שמריחים היטב את השום. מוסיפים את העדשים המסוננות, מערבבים היטב ומוסיפים מלח ופפריקה מתוקה. ממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד כ 5 דקות. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, מערבבים בודקים טעמים ומכבים את האש.
לטחינה סלק:

קולפים את הסלקים וחותכים גס. שמים במעבד מזון מוסיפים שום ע"פ הטעם, כוס מים ומיץ לימון. טוחנים למחית חלקה (לא חובה חלקה – עניין של טעם). במידת הצורך מוסיפים מעט מים. מוסיפים את הטחינה במזיגה תוך כדי עבודת המעבד. בודקים סמיכות וטעמים ומוסיפים בהתאם מים/מיץ לימון/מלח.
להגשה: מניחים במרכז הצלחת רבע דלורית מעליה יוצקים מתבשיל העדשים ומניחים מעל בעדינות אצבעוף מרועפים. מסיימים ברוטב טחינה סמוקה מעל ומסביב.
קבוצת ''עוף טוב'', שבבעלות משקי עמק הירדן ומשקי עמק המעיינות, נוסדה בשנת 1963 וכיום הינה היצרנית המובילה של מוצרי מזון מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה ומוצרי הודו. 'עוף טוב' מייצרת עבור השוק הקמעונאי מוצרי עוף בכמה קטגוריות, בהן: מוצרי עוף קפואים מוכנים לאכילה הכוללים שניצלים וקציצות; פסטרמות, נקניקיות ונקניקים; חלקי עופות טריים ארוזים וחלקי עופות קפואים ארוזים. השנה השיקה קבוצת עוף טוב מותג חדש 'דג טוב' הכולל מוצרי דג קפואים מוכנים לאכילה.

באתר החברה : https://www.oftov.co.il/ ניתן לקבל מידע רחב נוסף.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה