כולנו רוצים לגוון את ארוחת חג השבועות ומותג הפסטה האיטלקי ברילה, מציע מתכון למאפה חגיגי: פוזילי, מוצרלה מגוררת, שבבי פרמזן, רוטב עגבניות והמון פטריות חרוכות.
בבלוג שלי אני כותבת על צרכנות, מוצרים חדשים שכדאי להכיר, המלצות על מסעדות, השקות ואירועים מעניינים,מוצרי קוסמטיקה וטיפוח, הצגות טובות, טיפים רבים ועוד.. ליצירת קשר פנו למייל: galitn1@bezeqint.net
כולנו רוצים לגוון את ארוחת חג השבועות ומותג הפסטה האיטלקי ברילה, מציע מתכון למאפה חגיגי: פוזילי, מוצרלה מגוררת, שבבי פרמזן, רוטב עגבניות והמון פטריות חרוכות.
קרדיט צילום: רונן מנגן
רשימת חומרים ל-4 מנות:
1/2 חבילת פוזילי מבושלת לפי הוראות היצרן
1 מיכל שמנת מתוקה לבישול
1/2 צנצנת רוטב עגבניות נפוליטנה, "ברילה"
2 ביצים
8 פטריות שמפיניון פרוסות
4 פטריות פורטובלו פרוסות
8 פטריות ירדן פרוסות
1 בצל קצוץ
2 שיני שום מעוכות
1 כף עלי תימין טריים
שמן זית לפי הצורך
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/2 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
1/2 כוס פירורי לחם
אופן ההכנה:
חג שמח!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה