חג השבועות בפתח וכל מוצרי החלב נחטפים מהמדפים…. אבל מה אוכלים אלו שלא נוגעים בגבינות? חברת אורגניקזון המייבאת ומשווקת מוצרים אקולוגיים וידידותיים לסביבה, מציעה מתכון להכנת גבינת קשיו ביתית, טעימה וטבעונית.
מדובר בגבינת קשיו שמתאימה כממרח, מילוי למאפים או אפילו פלטת גבינות. אפשר להפוך אותה לגבינה משודרגת עם טעמים שאוהבים, לדוגמא טימין, שום, סומק או זעתר. בזכות שימוש בבד חביצה לבישול אקולוגי של המותג: if you care אנו שומרים גם על איכות הסביבה ושומרים על הבריאות.
קרדיט צילום: אריאל בן חמו
רכיבים לגבינת קשיו:
2 כוסות קשיו טבעי.
1/2 כוס מים.
1 מיץ לימון.
1/2 כפית מלח.
תבלינים לפי הטעם.
אופן הכנה:
- להשרות את הקשיו למשך 20 דקות במים רותחים.
- לסנן ולהעביר למעבד מזון חזק.
- להוסיף את שאר המרכיבים ולטחון עד לקבלת מרקם חלק לחלוטין
- להעביר את התערובת לבד חביצה לבישול של if you care וליצור כדור עם קשר החלק העליות של הבד.
- להניח במסננת למשך לילה שלם על מנת שהגבינה תתקשה ותקבל צורה יפה.
בתאבון וחג שבועות שמח!
המתכון באדיבות אריאל בן חמו (בריאלי)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה