חברת "חקלאי גרנות", מגדלת האבוקדו הגדולה בישראל והמשווקת של פירות וירקות לרשתות המזון,
קרדיט צילום: אחיקם חיים
מגישה לרגל ל"ג בעומר מתכון מקורי ומיוחד בשילוב הפרי הירוק: תפוח אדמה ממולא אבוקדו. המתכון פשוט וקל הכנה, טבעוני, ניתן להכינו עם כל סוגי תפוחי האדמה והאבוקדו, ויכול להתאים כארוחת ביניים או כתוספת למנה עיקרית.
קרדיט צילום: הדס ניצן
ל"ג בעומר שמח!
מצרכים (לכ-2 מנות):
1 תפוח אדמה בגודל גדול
1/2 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות"
1 כף שמן זית
קורט מלח גס
לקישוט: גבעול רוזמרין דק
אופן ההכנה:
- פורסים תפוח אדמה דק דק, תוך כדי השארת ס״מ מהתחתית, כך שהפרוסות לא נפרדות זו מזו.
- מזלפים שמן זית מעל ומפזרים מלח גס.
- אופים בתנור עד שתפוח האדמה מזהיב ומצננים מעט.
- פורסים חצי אבוקדו לפרוסות דקות ומשחילים בין פרוסות תפוח האדמה.
- ניתן לקשט בגבעול רוזמרין דק מעל ולהגיש חם לצד סלט ירקות טרי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה