חדש על המדף: חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה "רסק עגבניות אורגני" מאיטליה - ללא תוספת סוכר, מלח או חומרים משמרים. הרסק מתאים להעשרה ולשדרוג של מגוון מאכלים ורטבים ובהם שקשוקה, רוטב לפיצה או לפסטה, ממולאים, קטניות, מרקים ועוד.
לאחר שהתנסתי ברסק עגבניות אורגני, האיכותי והנהדר של חברת תבואות, מאוד אהבתי את הסמיכות הטעם והמרקם, אני משתמשת רבות ברסק עגבניות למגוון תבשילים, מאוד נוח להחזיק קבוע במזווה, הפעם הוספתי את הרסק המשובח שקיבלתי להתנסות, ללזניה גבינה, כשאני מכינה לזניה גבינה אני תמיד משתמשת רק ברסק עגבניות עם תוספת מים, מאוד קל להכנה ויוצא מדהים, שכבות של הלזניה מעליהן כל גבינה שאתם רוצים, מעל שכבת הרסק עגבניות, מדוללת עם מים, אני מוסיפה שום ואורגנו, מעל גבינה צהובה ויוצא נהדר.
הרסק של "תבואות" מיוצר באיטליה מעגבניות אורגניות, אשר גודלו ללא חומרי הדברה, דשנים כימיים או הנדסה גנטית. הרסק מוצע בקופסה קומפקטית ונוחה לשימוש במשקל 70 גרם - כך שרוב הסיכויים הם שלא תצטרכו לאחסן שארית במקרר.
רסק (או רכז) עגבניות מיוצר מעגבניות בשלות ועם זאת קשות, והוא משמש כמרכיב במתכונים שונים. מדובר במעין משחה סמיכה בצבע אדום כהה, המיוצרת בשתי רמות של ריכוז - 22°BX ו- 28°BX (BX הוא קיצור המילה בריקס, שמשמעה אחוז החומר היבש/מוצקי העגבנייה בנוזל). באופן כללי, הרסק המרוכז יותר מתאים יותר למרקים ולקדירות, ואילו המרוכז פחות מתאים לרטבים ולבישול קצר יותר. הרסק האורגני של תבואות בריכוז 22°BX.
כשרות: פרווה, בד"צ מהדרין מילאנו ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 2.5 ש"ח לקופסה במשקל 70 גרם.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה