יום העצמאות ול"ג בעומר כבר כאן, וחברת "נפטון" מציעה ליהנות מ"תערובת תיבול לשווארמה" רב שימושית - להכנת פרגית, הודו, בקר, עוף (כנפיים, ירכיים, שוקיים, חזה) וכבש - על האש, שתעניק לבשרים ניחוח של שווארמה איכותית. תיהנו מניחוח השווארמה גם אם תתבלו עם התערובת טופו, חלומי, תפוחי אדמה, אורז או קינואה.
"תערובת
תיבול לשווארמה" של חברת "נפטון" (1990), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, רטבים וממרחים מכילה, בין
השאר: כמון, כוסברה, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, זנגוויל, כורכום, שום, קינמון, הל
ומלח. ללא חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט או צבעי מאכל.
התנסתי בתערובת תיבול
לשווארמה של חברת נפטון, ומדובר בתערובת נהדרת, התערובת מוסיפה הרבה טעם וארמוטיות
לכל תבשיל ובמיוחד לבשרים, ואני ממליצה מאוד לרכוש אותה ופשוט להנות מעוד תבלין
נהדר של חברת נפטון.
מחיר:
9.90 – 12.90 ש"ח לאריזה במשקל 150 גרם.
כשר
פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית וכשרות מהדרין רבנות באר שבע.
להשיג
ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי
הארץ.
"נפטון"
מציעה מתכון של כנפיים עסיסיות בניחוח שווארמה
באדיבות
המתכונאית אריקה לוי
מצרכים:
1 ק"ג
כנפיים של עוף, נקיות
2 כפות
"תערובת תיבול לשווארמה" של "נפטון"
1/3
כוס שמן זית
גיוון:
4 בצלים בינוניים, חצויים
1-
2 פלפל חריף
4 עגבניות,
חצויות
2 -
3 פלפל (אדום, כתום או ירוק), חתוך לרבעים
אופן
ההכנה:
לערבב
את שמן הזית עם 2 כפות תבלין שווארמה
לעסות
את הכנפיים בתערובת ולהשרות שעה (אפשר גם כל הלילה)
להשאיר
מחוץ למקרר לפחות חצי שעה לפני שצולים: להכין על המנגל עד שהכנפיים משחימות, מכל צד
להגיש
את הכנפיים (עם הרבה מפיות, אם אוכלים בידיים...)
אם מכינים
עם ירקות – להניח את הירקות מסביב לכנפיים בזמן צלייתן, ולצלות מכל הצדדים. להגישבקערה
נפרדת, וכל אחד ייקח איזה ירק שהוא רוצה
אפשר
להכין גם בתנור הביתי, בתוכנית גריל, טורבו או חום עליון ותחתון
קרדיט צילום מנה – FREEPIK
קרדיט צילום מוצר – מיכאל כץ
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה