יום ראשון, 25 באפריל 2021

המותג ברילה מציע מתכון לארוחת חג שבועות: פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב קוואטרו פרומג׳יו

המותג ברילה מציע לחג השבועות מתכון פסטה חגיגית, מפתיעה, טעימה וקלה להכנה הכוללת תמהיל של הגבינות, רוטב עשיר עם נגיעות פיקנטיות: פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב קוואטרו פרומג׳יו

קרדיט צילום: נמרוד סנדרס

חומרים ל-4 מנות:
1 חבילה (500 גרם) ברילה טליאטלה פלייה א-פיאנו
לרוטב:
2 כפות חמאה
2 גבעולי תימין
1 מכל (250 מ״ל) שמנת 38%
30 גרם גרוייר או אמנטל מגוררת
30 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
30 גרם גבינת פרמז'ן
30 גרם גבינת רוקפור

אופן הכנה:
1. מחממים חמאה ותימין במחבת גדולה ורחבה או סיר נמוך ורחב ומצמצמים את הנוזל לחצי. מוסיפים את השמנת, ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את הגבינות ומערבבים 2-3 דקות, עם כף עץ, עד שהרוטב מתאחד ומסמיך מעט.
3. במקביל מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה. מוסיפים מלח ואת הפסטה ומבשלים, לפי הוראות, 6 דקות. מסננים ומעבירים את הפסטה למחבת עם הרוטב. מערבבים ומגישים חם.

חג שבועות שמח וטעים!

המתכון באדיבות ברילה

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה