חברת "מעדני יחיעם", יצרנית הנקניקים והפסטרמות הישראלית המובילה, מגישה מתכון טעים וקל הכנה של פרחי בצק עלים ונקניק סלמי. המאפה מהיר הכנה ויכול להתאים לארוחת צהרים או ערב, או כתוספת מקושטת ויפה לאירוח. ניתן להכין עם הילדים כחלק מפעילות משפחתית, לא תאמינו עד כמה שזה טעים.
קרדיט
צילום: תפיקו הפקות
בתיאבון!
מצרכים
(לכ-12 יחידות):
150
גרם נקניק סלמי צרפתי של "מעדני יחיעם"
1 ק"ג
בצק עלים מופשר בהתאם להוראות היצרן
2-3
כפות חרדל דיז'ון
1 ביצה
להברשה
אופן
ההכנה:
1.מחממים
את התנור ל- 180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2.חותכים
את עיגולי הנקניק לחצאים.
3.מרדדים
את הבצק וחותכים לרצועות צרות יותר מחצאי הנקניק.
4.מורחים
את רצועות הבצק בחרדל ומסדרים מעל את חצאי הנקניק, אחד בצמוד לשני, עם החלק המעוגל
כלפי מעלה.
5.מגלגלים
כל רצועה ל"פרח", מקפלים את הקצה כלפי מטה ומניחים בתוך תבנית שקעים.
6.מברישים
בעדינות בביצה ואופים בין 25 ל- 30 דקות, או עד שהמאפים מזהיבים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה