חברת "מעדני יחיעם", יצרנית הנקניקים והפסטרמות הישראלית המובילה, מגישה לרגל ל"ג בעומר, יחד עם השפית ניקי בי, מתכון חגיגי ומיוחד, קל הכנה ויצירתי, שניתן להכינו יחד עם הילדים כחלק מפעילות מהנה לחג.
קרדיט צילום: ניקי בי
הנקניקיות על שיפוד צלויות במחבת ומוגשות לצד תפוח אדמה אפוי. ניתן להכין את המתכון עם מגוון נקניקיות יחיעם, בהם נקניקיות קנאקרס, נקניקיות בסגנון צרפתי ונקניקיות 100% חומרים טבעיים. מומלץ להגיש יחד עם סלט רענן ורטבים וליהנות מארוחת חג נהדרת.
חג שמח!
מצרכים (לכ-8 שיפודים):
280 ג’ נקניקיות קנאקרס של "מעדני יחיעם"
5 תפוחי אדמה
3-4 כפות שמן קנולה
1/2 כפית מלח
שיפודים (לפי מספר הנקניקיות באריזה)
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל- 210 מעלות. שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותכים לפלחים עבים. מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית על נייר אפייה ומזליפים מעט שמן קנולה ומלח.
2. אופים למשך כ- 40 דקות עד שתפוחי האדמה מזהיבים.
3. משפדים כל נקניקייה על שיפוד ויוצרים חתכים באלכסון בכל נקניקייה לכל האורך וחותכים את השיפוד באורך הרצוי.
4. מחממים מחבת פסים עם 2-3 כפות שמן וצורבים את הנקניקיות מכל הכיוונים.
5. מגישים את הנקניקיות לצד תפוחי האדמה, בתוספת סלט ירקות רענן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה