יום המשפחה אמנם מאחורינו, אבל אנחנו נותרנו עם מלא אהבה לחלוק עם האהובים עלינו, בכל יום ובכל הזדמנות: חברת "ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בייצור לחמים, לחמי בריאות, ירקות קלויים ושירותי הסעדה, מציעה כריכים נהדרים בצורת לב, מלחם פשתן. הלחם דל מאוד בפחמימות (כ-1 גרם בפרוסה) ועשיר באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים. הלחם ללא תוספת סוכר או ממתיקים מלאכותיים ובינינו – כל המתיקות שבעולם כבר נמצאת בפרוסות הלב המיוחדות שתכינו, שישמחו את כולם.
אני אוכלת קבוע את לחם הפשתן הנהדר של חברת ביכורים, בנוסף לערכים התזונתיים המעולים שלו, לחם הפשתן מאוד טעים, ובהחלט ממליצה מאוד לטעום אותו ולהכין ממנו כריכים נהדרים לפי המתכונים המצורפים, פשוט נהדר ובהחלט מגוון את הארוחות המשפחתיות.
שהרכבו תורם לתחושת שובע, מיוצר מזרעי פשתן זהובים מקנדה, שערכיהם כמזון-על נשמרים בטכנולוגיה ייחודית. את אפקט ה"וואוו" תקבלו אם תשקיעו עוד טיפטיפה ותכינו מהפרוסות כריכים בצורת לב. מילה של "ביכורים"!
כשר
בהשגחת בד"צ העדה החרדית. מחיר: כ-22 ש"ח לאריזה במשקל 450 גרם.
להשיג
ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, ודרך אתר החברה (ולקבל משלוח הביתה):
https://www.bikurim.co.il/
הצעה
למתכון: פרוסת לב עם אבוקדו ופרח ביצת עין
חומרים
(להכפיל כמויות לפי הצורך):
פרוסה
של לחם פשתן של "ביכורים"
חותכן
גדול בצורת לב או לב גזור מנייר
אבוקדו
מיונז
חרדל
גבעול
עם שני עלי בזיליקום/פטרוזיליה/כוסברה
ביצה
טרייה
אופן
ההכנה:
לקרוץ
בלחם צורה של לב: בעזרת החותכן (כמו שקורצים צורות בעוגיות). לחילופין: אפשר לצייר
לב על נייר, לגזור את הצורה, להניח אותה על הפרוסה ולהסתייע בה כדי לחתוך את הלחם בעזרת
סכין חדה
לא לזרוק
את שאריות הלחם (מתכון עבורם בהמשך)
לרסק
אבוקדו בכמות המתאימה
לערבב
2 כפיות מיונז עם כפית שטוחה של חרדל, ולמרוח על הלחם. מעל, למרוח את האבוקדו
לטגן
ביצת עין. כשהיא מוכנה, להניחה בצלחת ולחתוך מסביב לחלמון (הצהוב) בעזרת חותכן או כוס
עם שוליים דקים יחסית
להניח
את החלמון בצד העליון של הפרוסה, ולהצמיד אליה גבעול עם שני עלים
הצעה
למתכון: פרוסת לב עם קוויאר, גבינת שמנת ועירית
חומרים
(להכפיל כמויות לפי הצורך):
פרוסה
של לחם פשתן של "ביכורים"
חותכן
גדול בצורת לב או לב גזור מנייר
גבינת
שמנת טבעית
קוויאר
עירית
חתוכה לרצועות של 2 ס"מ
אופן
ההכנה:
לקרוץ
בלחם צורה של לב: בעזרת החותכן (כמו שקורצים צורות בעוגיות). לחילופין: אפשר לצייר
לב על נייר, לגזור את הצורה, להניחה על הפרוסה ולהסתייע בה כדי לחתוך את הלחם בעזרת
סכין חדה
לא לזרוק
את שאריות הלחם (מתכון בהמשך)
למרוח
על הלחם גבינת שמנת
לפזר
מעל קוויאר
לקשט
בצד עם 2 רצועות של עירית
קבלו
בונוס: קרוטונים מתובלים
מצרכים:
שאריות
לחם פשתן של "ביכורים"
שמן
זית
מלח
גס
פלפל
שחור
שום
גבישי
אורגנו
או בזיליקום מיובש
אופן
ההכנה:
לחתוך
את שאריות הלחם באופן גס לרצועות/קוביות
לשטח
את הקוביות בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. לרסס בשמן זית, ולפזר מעל מעט מלח גס,
פלפל שחור גרוס, שום גבישי ומעט אורגנו או בזיליקום מיובש
לאפות
בתנור בחום בינוני-נמוך (160 מעלות) עד שהקרוטונים מתקשים. לצנן לגמרי ולשמור בקופסה
אטומה
הלחמים
של "ביכורי פשתן" מיוצרים במאפיית הבוטיק של "ביכורים מזון ומאפה",
המייצרת מדי יום מגוון לחמים מיוחדים, חלות, עוגות ומאפי דגנים מלאים, מחומרי גלם משובחים.
מערכת הייצור מאושרת ע"י משרד הבריאות ועומדת בתקנים המחמירים ISO 9001, ISO 22000 ו-HACCP.
צילום אריזה – אייל קרן
צילום
מנות – FREEPIK
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה