חברת "נפטון" משיקה ממרח חדש: "ממרח זעתר בתוספת שמן זית". הממרח הירוק והטעים פרווה, והוא נהדר לתיבול עוף, פסטה, תפוחי אדמה, ירקות מבושלים, כריכים ומה לא!
אחרי שטעמתי את הממרח זעתר בתוספת שמן זית , אני יכולה להגיד במילה אחת וואו, ממש אהבתי, וזוהי בהחלט תוספת נהדרת של חברת נפטון, בהחלט ממרח ייחודי ונהדר, השילוב של זעתר עם שמן זית שילוב מצויין, אני מאוד אוהבת את השילוב הזה, וברגע שיש ממרח שמשלב בין השניים זה בהחלט מוסיף לתיבול ושדרוג מנות בהכנה ביתית, אני במיוחד אהבתי למרוח אותו על פיתה כוסמין, ולאחר מכן לשים בתנור שחומם ב-200 מעלות עד שהכל משחים ונהייה קריספי, לצד לאבנה אין יותר מזה, הכי פשוט וככה טעים.
הממרח
המצויין הזה מצטרף לסדרת הממרחים המשובחים של החברה: הוא ללא חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט
או צבעי מאכל.
חברת
"נפטון" (1990) מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, רטבים וממרחים
כשרות
פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע
מחיר:
9.90 – 12.90 ש"ח ל-180 גרם
להשיג
ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי
הארץ
לרגל
ההשקה "נפטון" מציעה מתכונים קלים ומהירי הכנה של עוף עסיסי מתובל בממרח
זעתר, וטוסט פריך עם גבינת שמנת, מוצרלה, ממרח זעתר ומנגולד
"נפטון"
מציעה מתכונים עם ממרח זעתר:
עוף
עסיסי מתובל בממרח זעתר
מצרכים:
8 שוקיים
של עוף או 6 כרעיים (אפשר גם וגם)
1 צנצנת
"ממרח זעתר בתוספת שמן זית" של נפטון
אפשר
להוסיף לתבנית העוף תפוחי אדמה שבושלו במי מלח למשך 20 דקות, ואז לחתוך אותם לרבעים
או לשמיניות
אופן
ההכנה:
לעסות
את העוף בממרח הזעתר, ולהשרות 4 שעות (רצוי לילה) במקרר. חצי שעה לפני הצלייה יש להוציא
את העוף מהמקרר
לחמם
תנור ל-200 מעלות
להניח
בתבנית או שתיים את העוף – עור כלפי מעלה. לצקת מעל את הנוזלים שנותרו בקערת ההשרייה
להנמיך
את חום התנור ל-190 מעלות
לצלות
כחצי שעה. להפוך את העוף. אם חסרים נוזלים בתבנית – להוסיף 5 כפות מים מעורבבות עם
3 כפות שמן זית
להמשיך
לצלות עוד 15-30 דקות, עד שהעוף משחים
אם מוסיפים
תפוחי אדמה: יש
להניחם בתבנית ומעליהם להניח את העוף. את נוזלי המשרה יש לערבב מראש עם 1/2 כוס מים
+ 1/4 כוס שמן זית, ואז לצקת אותם מעל.
טוסט
פריך עם גבינת שמנת, מוצרלה, מנגולד וממרח זעתר
מצרכים
(ל-4 טוסטים):
8 פרוסות
לחם קסטן לבן, או חלה
1 צנצנת
"ממרח זעתר בתוספת שמן זית" של "נפטון"
גבינת
שמנת טבעית 25% שומן
גבינת
מוצרלה, פרוסה (1-2 פרוסות לטוסט, תלוי בקוטר ובעובי הגבינה)
2 -
3 עלים של מנגולד, חלוטים וסחוטים
אופן
ההכנה:
למרוח
4 פרוסות בממרח זעתר
למרוח
4 פרוסות בנדיבות בגבינת השמנת. להניח מעל פרוסה אחת או שתיים של מוצרלה
להניח
מעל מנגולד סחוט, ולכסות בפרוסה עם ממרח הזעתר
להניח
את הטוסטים בתוך נייר אפייה, ולהעביר לטוסטר לחיץ
לטסטר
כמה דקות, עד שהטוסט מזהיב והגבינה נמסה (הזמן משתנה בין טוסטר לטוסטר, בהתאם לעוצמתו)
קרדיט:
צילום
מנות – PIXABAY,
FREEPIK
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה