יום שבת, 29 באפריל 2017

פשטידה ברוקולי ובולגרית למריחה 5% עם חציל קלוי...

השבוע הכנתי פשטידה טעימה מאוד שלא תרצו להפסיק לאכול, פשטידת ברוקולי עם הגבינה החדשה של פיראוס בולגרית למריחה 5% עם חציל קלוי, הפשטידה יצאה מאוד טעימה בעיקר בזכות הטעם המיוחד של הגבינת בולגרית חציל קלוי, הטעם ממש שדרג והוסיף.


הגבינה החדשה בולגרית למריחה 5% עם חציל קלוי מצטרפת לסדרה המוצלחת של הגבינה הבולגרית למריחה עם פלפל קלוי ושום ובטעם טבעי, לגבינה בולגרית למריחה של פיראוס יש מרקם עשיר, חלק וקטיפתי ולכן היא נוחה למריחה היתרון שהגבינה נהדרת לכריכים בגלל הטעם המעודן והמריחה הקלה והיא גם נהדרת כתוספת לקיש, פשטידה, מאפה טוסטים ועוד.
הגבינה הבולגרית למריחה מכילה 5% אחוז שומן המהווים גם הם יתרונות למי ששואף לשמור על תזונה מאוזנת.
מצרפת לכם את המתכון המוצלח,
פשטידת ברוקולי ובולגרית למריחה 5% עם חציל קלוי,


מצרכים:
ברוקולי גדול
בצל קצוץ
2 קופסאות בולגרית למריחה 5% עם חציל קלוי
כפית שמן זית
2 ביצים
רבע כפית פלפל שחור גרוס
כפית גדושה קמח תופח
כפית פירורי לחם מוזהבים
3 פרוסות גבינה צהובה מגורדות
אופן ההכנה:


לפרק את הברוקולי לפרחים ולקצוץ את הגבעולים ולבשל במשך 5 דקות  את הגבעולים הקצוצים במים רותחים עם מעט מלח, לסנן ולשטוף ובשל לחוד את פרחי הברוקולי 5 דקות עם מלח במים רותחים, לקצוץ את הבצל ולטגן במחבת עם כפית שמן זית עד להשחמה, בקערה נפרדת להקציף את הביצים להוסיף כפית מלח ופלפל שחור גרוס, ואת הגבינה הבולגרית למריחה עם חציל קלוי, לערבב ולהוסיף את הקמח תופח ופירורי הלחם המוזהבים, לערבב היטב ולהוסיף את הבצל ואת גבעולי הברוקולי הקצוצים,לרסס תבנית בספריי שמן, לשפוך את הבלילה ומעל להניח את פרחי הברוקולי, לפזר גבינה צהובה.



לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, למשך 45 דקות עד שהפשטידה משחימה ולהנות, טעימה ביותר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה