יום שלישי, 6 בדצמבר 2016

מאפה קנלוני ממולא בגבינת קרם שמנת בצל ועירית.....

קיבלתי להתנסות טעימה את גבינת הקרם שמנת החדשה בטעם, בצל ועירית מוצר חדש וטעים ורק 5% שומן בלבד, אני מאוד אוהבת את השילוב של טעמי הבצל המיוחדים במיוחד במאפים וגם כתוספת מפנקת בכריכים.


מאוד אהבתי את הטעם והמרקם של גבינת קרם השמנת בצל ועירית, והחלטתי לפנק את המשפחה במאפה טעים של קנלוני ממולא בגבינת קרם שמנת בצל ועירית, מוצר מוצלח נוסף של תנובה שמצטרף למשפחת הגבינוקרם שמנת 5% שומן ובהחלט מגוון בארוחות.
מאפה קנלוני ממולא בגבינת קרם שמנת בצל ועירית.
מצרכים:
חצי חבילה איטריות בצורת גלילי קנלוני קצרים.
2 חבילות גבינת  קרם שמנת בצל ועירית.
חצי חבילת גבינה צפתית 5%.
ביצה
3 כפות קמח מלא.
25 גרם חמאה מומסת.
150 גרם גבינה צהובה מגורדת.
6 גבעולים בצל ירוק.
קופסת עגבניות מרוסקות 400 גרם.
שמנת לבישול השף הלבן 15%.
כפית פסטו.
מלח, פלפל גרוס.
גבינה צהובה מעל המאפה.
בצל ירוק קצוץ מעל המאפה.
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את הגבינות והחמאה המומסת, להוסיף ביצה וקמח ובצל ירוק ולתבל לפי הטעם, לבשל את העגבניות המרוסקות עם הפסטו ושמנת לבישול, להכניס את תערובת הגבינות לשקית זילוף, 



בינתיים לסדר את הקנלוני על תבנית ולמלא אותם בתערובת הגבינות בעזרת שקית הזילוף, לאחר מכן להוסיף את רוטב העגבניות עד לכיסוי, לפזר גבינה צהובה מגורדת, ובצל ירוק חתוך דק.



להכניס לתנור שחומם 180 מעלות ל-50 דקות.


ולהנות ממאפה מושלם בטעמו.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה