יום רביעי, 13 בינואר 2016

חדש מאוליביה רוטב לשקשוקה טעימה ופיקנטית בקלי קלות....

אצלנו בבית כל המשפחה מאוד אוהבת שקשוקה ואנו מכינים שקשוקה לפחות פעם בשבוע,פתרון נהדר לארוחת ערב מזינה וטעימה.


קיבלתי להתנסות רטבים חדשים לשקשוקה של חברת אוליביה,רוטב שקשוקה חריף,ורוטב רגיל לשקשוקה,היתרון ברטבים החדשים שממש קל להכין מהם שקשוקה והם בהחלט מספקים פתרון נוח להכנה קלה ומהירה,וחוסכים את הזמן והצורך בחיתוך ירקות,בישול הירקות ותיבול.


אני הכנתי לארוחת ערב שקשוקה טעימה ומהירה בחרתי ברוטב השקשוקה החריף,ושדרגתי את השקשוקה בחתיכות קבנוס שמאוד מוסיפות.
אופן ההכנה:
טיגנתי חתיכות קבנוס עם מעט שמן זית,


והוספתי את רוטב השקשוקה החריף,לאחר שהרוטב התחמם,הוספתי 4 ביצים,ובישלתי את השקשוקה עד שהביצים היו מוכנות לאכילה,


הגשתי לשולחן,הכנתי טחינה ביתית,ויופי של ארוחה טעימה וקלה להכנה,השקשוקה נהדרת,ממש טעימה,פיקנטית והכי כיף לטבול בלחם ופשוט להנות.


ממליצה בחום ממש טעים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה