יצרנית הטחינה "טורקיז" מגישה לרגל חג הפסח, יחד עם השפית ללי האס, מתכון משגע לסטייק כרובית עם טחינת שום. המתכון קל להכנה, עשיר בטעמים נהדרים של טחינה ושום, מתאים לארוחת ליל הסדר כמנה ראשונה, סלט או תוספת למנה עיקרית.
בבלוג שלי אני כותבת על צרכנות, מוצרים חדשים שכדאי להכיר, המלצות על מסעדות, השקות ואירועים מעניינים,מוצרי קוסמטיקה וטיפוח, הצגות טובות, טיפים רבים ועוד.. ליצירת קשר פנו למייל: galitn1@bezeqint.net
יצרנית הטחינה "טורקיז" מגישה לרגל חג הפסח, יחד עם השפית ללי האס, מתכון משגע לסטייק כרובית עם טחינת שום. המתכון קל להכנה, עשיר בטעמים נהדרים של טחינה ושום, מתאים לארוחת ליל הסדר כמנה ראשונה, סלט או תוספת למנה עיקרית.
קרדיט צילום: שירן כהן
חג פסח כשר ושמח!
מצרכים (לכ-12 יחידות):
1 כרובית גדולה
למרינדה:
1/4 כוס שמן זית
2 כפות דבש
2 כפות שום גבישי
1/2 כפית מלח
4-5 עלי טימין טריים
4-5 עלי אורגנו טריים
לטחינת שום:
1/2 כוס טחינה גולמית "טורקיז"
1 ראש שום אפוי
1/2 כוס מים
1/4 כפית מלח
צרור כוסברה/ פטרוזיליה
אופן ההכנה:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה