יום רביעי, 19 בדצמבר 2018

"תבואות" משיקה אבקת קקאו נא, 100% טהורה ואורגנית

חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה מוצר חדש: אבקת קקאו נא 100% טבעית, טהורה ואורגנית, היישר מפרו. 


הקקאו הנא לא עובר תהליך של קלייה, והטמפרטורה במהלך שלבי עיבודו אינה עולה על 45 מעלות, כך שהערכים התזונתיים שלו נשמרים כמו גם טעמו המשובח.
פולי הקקאו הנא (raw) נחשבים לסופר פוד, טעמם עז והם עשירים בנוגדי חימצון, בויטמין C ובמינרלים ובהם ברזל, מגנזיום, סידן ואבץ, בנוסף, אבקת הקקאו של תבואות מיוצרת מפולי קקאו אורגניים, הנקיים מחומרי הדברה וכימיקלים.
אבקת הקקאו העשויה מפולי הקקאו הגולמיים, משמרת את הטעם המיוחד ואת ערכם התזונתי. מהקקאו אפשר להכין משקאות חמים וקרים, מאפים, עוגות ועוגיות, ממרחי שוקולד נהדרים ועוד מגוון מאכלים.
עם אבקת קקאו כזו משובחת, וחורף קריר וגשום, מגיע החשק לכוס של משקה חם שממש קל להכין ויוצא טעים מאוד, הכנתי עם אבקת הקקאו נא החדשה, ופשוט כיף להנות מכוס של קקאו חם בשעות הערב המאוחרות, מזגתי לכוס חד פעמית חלב, הרתחתי על הגז והוספתי כף גדושה של אבקת הקקאו נא, 2 כפיות סוכר  וכפית קונפלור להסמכה,וערבבתי עד שהמשקה הסמיך, מזגתי לכוס ונהניתי מכל לגימה.


קצת היסטוריה על הקקאו: מקורו של הקקאו בהרי האנדים. תרבות המאיה, ומאוחר יותר התרבות האצטקית, ייחסו לקקאו ולמשקה המופק ממנו תכונות מרפא ותכונות מאגיות, והוא נחשב למשקה אֵלים. ערך הפולים היה רב והם שימשו אמצעי תשלום, בדומה למטבעות כסף של ימינו.
הכובש הספרדי הרננדו קורטז הביא עמו לספרד את הפולים, אך המשקה התגלה לשאר אירופה רק כ-100 שנים מאוחר יותר, כשנסיכה ספרדית שנישאה למלך צרפת, הביאה עמה פולים כדי להכין לעצמה את המשקה הטעים. המשקה הפך ללהיט בכל אירופה.
ב-1828 המציא ההולנדי קונרד ואן טון שיטה להוציא את השומן מהפולים וליצור אבקת קקאו וחמאת קקאו – תהליך שסייע לייצור טבליות השוקולד המודרניות. מאז זרמו נהרות של שוקולד בין דפי ההיסטוריה וכעת שוחרי הבריאות והטעם – חוזרים למקור.
כשר בהשגחת בד"צ בעלז והרבנות מטה יהודה.
מחיר: 29.90 ₪ לאריזה של 200 גרם.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
לפרטים: www.tvuot.co.il

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה