יום חמישי, 3 באוקטובר 2019

מותג מזון הבריאות "GREENY" מציע שמן אגוזי מלך מזוכך ובעל ניחוח עשיר, להכנה ולתיבול מנות טעימות..

מותג מזון הבריאות האורגני GREENY מציע שמן אגוזי מלך מזוכך, בעל ניחוח אגוזי עשיר, להכנה ולתיבול של מנות טעימות לכבוד חגי תשרי.
השמן, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מאגוזי מלך מובחרים בתהליך השומר על הארומה וטעמו המיוחד של השמן. השמן מתאים לטיגון, תיבול ובישול מגוון מאכלים. 

בחגי תשרי אני מאוד אוהבת להכין עוגת דבש, הניחוח והטעם של העוגה מזכירים את ילדותי, והכי כיף להתחבר לזכרונות ילדות ולחגים , זמן משפחה, כולם נמצאים ביחד ופשוט נהנים מאחדות משפחתית, כשהכנתי את עוגת הדבש השתמשתי בשמן המצויין של מותג מזון הבריאות האורגני GREENY , שמן אגוזי מלך מזוכך ,שבהחלט שיפר את טעם העוגה הרבה יותר משמן רגיל לטעמי, אני ממש מרוצה מהתוצאה ובהחלט מאמצת את השם הזה בחום, אני מצרפת לכם את המתכון ומאחלת שנה טובה ומבורכת, שנה של עשייה והתקדמות....

עוגת דבש בחושה לחגי תשרי, המתכון באדיבות ניקי,
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן אגוזי מלך GREENY
כוס דבש
כוס תה
2 כוסות קמח
2 כפות אבקת אפייה
כפית אבקת סודה לשתייה
כפית קנמון
אופן ההכנה:
לערבב במיקסר במהירות נמוכה ביצים וסוכר, להוסיף שמן, דבש, וכוס תה שהוכנה מראש והתקררה, להמשיך לערבב עד שמתאחדים כל הנוזלים, להוסיף בהדרגתיות קמח עם אבקת אפייה, סודה לשתייה וקנמון, להמשיך לערבב במיקסר עד שאין גושים, לשמן שתי תבניות אינגלש קייק בשמן אגוזי מלך, להוסיף את הבלילה, ולאפות בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 50 דקות, העוגה יוצאת אורירית ונהדרת.
כשר פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובד"צ בית יוסף.
מחיר: 24.90 ש"ח לבקבוק של ליטר.
להשיג ברשתות מזון, בהן: חנויות טבע ברחבי הארץ, זמורה אורגני, שקדיה, שורשים, מחסני מזון חינם פלוס, על המשקל ועוד.
לפרטים: www.greenyisrael.com
הצעה למתכון,
לביבות תפוח אדמה עם קמח גרעיני דלעת - מטוגנות בשמן אגוזי מלך

קרדיט : GREENY
מצרכים:
1 תפוח אדמה בינוני, מגורר דק 
1 קישוא בינוני, מגורר דק 
1 עגבניה בינונית, חתוכה לקוביות קטנות 
1 בצל קטן, מגורר דק 
1 ביצה 
2- 3 כפות של קמח גרעיני דלעת של "גריני"
מלח, פלפל שחור
שמן אגוזי מלך מזוכך של "גריני" (לטיגון)
אופן ההכנה: 
לערבב את הירקות בקערה, ולסחוט. להוסיף ביצה, קמח דלעת, פלפל ומלח, ולערבב.
ליצור לביבות עם ידיים רטובות. 
לחמם מעט שמן אגוזי מלך מזוכך במחבת, ולטגן את הלביבות להזהבה. להפוך צד ולטגן להזהבה גם בצד השני.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה