יום שבת, 4 במאי 2019

לכבוד יום העצמאות משיקה "נווה התבלין" סדרה של תערובות תיבול באריזות חגיגיות בצבעי כחול-לבן...

חברת "נווה התבלין", המתמחה בייצור ושיווק תבלינים ותערובות תיבול מיוחדות, השיקה לכבוד יום העצמאות וההכנה המסורתית של מטעמים "על האש", סדרה של 4 תערובות תיבול מעולות באריזות חגיגיות בצבעי כחול-לבן, מעוטרות בדגל ישראל.
ביום העצמאות אוהבים לחגוג עם הרבה בשר על האש, ותיבול טוב יוצר את ההבדל, וגם חוסך זמן , אני מאוד אוהבת לאכול בשר , ופרגיות שהוכנו על המנגל, ואת יום העצמאות הקרוב אני אנצל לבילוי עם המשפחה המורחבת וכמובן שהתיבול של הפרגיות והסטייקים יהיה עם התערובות תיבול החגיגיות והאיכותיות של חברת נווה תבלין שבהחלט תורמות לטעם נהדר.

קרדיט צילום: ניב גניש
סדרת התערובות כוללת: "ברביקיו של נווה", "גריל עוף", "תבלין על האש" ו"פילדלפיה". התבלינים מוצעים במיכלים שקופים עם מכסה מתברג, מחולק, פרקטי ונוח לשימוש, המאפשר להכניס כפית למיכל, או לבזוק תבלין מהחלק המחורר.
תערובת "ברביקיו של נווה" כוללת מלח גס, פלפל שחור גרוס, שום גרוס, כוסברה וקימל. 
תערובת "גריל עוף" כוללת פפריקה מתוקה, כמון, מלח ושום.
תערובת "תבלין על האש" כוללת פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מונוסודיום גלוטמט, מלח, שום, כמון וכורכום.
תערובת "פילדלפיה" כוללת פפריקה מתוקה, חרדל, מלח, אורגנו, טימין ובזיליקום.
התערובות מתאימות לתיבול בשר, עוף, דגים וירקות, אפשר לתבל עימן את מה שרוצים רגע לפני הצלייה, או להשרות את הבשרים, הירקות או הדגים במרינדת תבלינים מספר שעות ואף לילה מראש. את המרינדה ניתן להכין מחצי כוס שמן זית או קנולה, מעורבב עם 5 כפות תערובת תיבול, אפשר להוסיף למרינדה דבש או סילאן, לפי הטעם.

בארוחת צהריים השבוע הכנתי פרגיות על המחבת תיבלתי עם תערובת גריל עוף, הכנתי גם קינואה עם ירקות ויצאה ארוחת צהריים נהדרת לכל המשפחה,

התיבול של הגריל עוף של חברת נווה תבלין ממש מצויין ונתן לפרגיות טעם מושלם, השתמשתי רק בתבלין גריל עוף שמכיל תערובת של פפריקה מתוקה , כמון מלח ושום וזה חוסך התעסקות עם עוד תבלינים בכך שתערובת אחת נותנת את הטעם המושלם.
ניתן להשתמש בתערובות גם לצלייה בתנור של בשר, עוף, תפוחי אדמה, ירקות ועוד.
המוצרים כשרים למהדרין בהשגחת בד"ץ יורה דעה.  
מחיר: 10 ש"ח למשקל של 100 גרם.
להשיג ברשתות ובחנויות המובחרות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה