יום שלישי, 12 ביולי 2016

חברת "מאכלי עולם" משיקה סדרת תה ירוק בטעמי פירות מיוחדים של חברת TWININGS האנגלית...

אני מאוד אוהבת לשתות תה ירוק גם בחורף וגם בקיץ, ומאוד חשוב לי שהתה יהיה איכותי וטעים, אחד מסוגי התה היותר מעולים הוא של מותג התה האנגלי האיכותי TWININGS ,המתמחה בייצור תה מאז 1706,וחברת "מאכלי עולם" משווקת אותו לארץ.
כשקיבלתי להתנסות את סדרת התה הירוק של חברת האנגלית בטעמי מנגו וליצ'י ובטעם פירות יער החלטתי להכין לי תה קר ומצנן הכי כיף לשתות בקיץ,פתחתי את קופסת התה הירוק בטעם מנגו ליצ'י והתרשמתי מאוד משקיות התה,איכות שלא מתפשרת,אלגנטיות במראה, והריח כבר מהקופסה פשוט מדהים,ריח של מנגו וליצ'י.

הכנת המשקה הקר מאוד פשוטה, מרתיחים 1 ליטר מים, מוסיפים 3-2 תיונים ומשהים כ-8-5 דקות. מוסיפים סוכר או כל ממתיק אחר, מצננים ושמים במקרר לכמה שעות, לפני ההגשה אפשר להוסיף קרח ועלי נענע.

התה הקר שהכנתי יצא מאוד טעים,טעם המנגו והליצ'י מורגש ויש ארומטיות מצויינת, מאוד איכותי.
התרשמתי מאוד גם מהתה הנוסף שקיבלתי, תה ירוק בטעם פירות יער,

במגוון טעמי התה הירוק של TWININGS: תה ירוק בטעם פירות יער, תה ירוק עם לימון, תה ירוק בטעם מנגו וליצ'י ותה ירוק בטעם אננס ואשכוליות.

סדרת התה הירוק מצוינת להכנה קלה של משקאות תה טעימים ומרווים במגוון טעמי הפירות. כמו כן אפשר להכין בעזרתם גם קינוחים טעימים– עוגות, מוס, ג'לי, קרטיבים ועוד.
כשר פרווה בהשגחת בית דין צדק דק"ק לונדון ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר מארז תה (25 שקיקים) – 29-24 ₪.
להשיג ברשתות: טיב טעם, סטופ מרקט, AM-PM, ספייסס, לגעת באוכל, מעדניות וחנויות מתמחות בעזרי אפייה ברחבי הארץ.
הצעות למתכונים:
גרניטה תה ירוק עם אננס 

רכיבים (להכנת 3-2 כוסות)
2 תיונים twinings  תה ירוק בטעם אננס ואשכולית
500 מ"ל מים (שתי כוסות)
1 כף סוכר
מעט אלכוהול (אופציונלי)
כוס קוביות אננס טרי או משומר
מעט מלפפון ירוק מגורד
אופן ההכנה:
מרתיחים את המים עם התיונים כדקה. מוסיפים סוכר.
מקררים היטב ומקפיאים בכלי של קוביות קרח.
לאחר שהתה הפך לקרח טוחנים בבלנדר משקאות.
מוסיפים את האננס וטוחנים כמה שניות נוספות.
מוסיפים מעט אלכוהול ואת המלפפון הירוק (ללא טחינה)
מערבבים היטב ומגישים.
ג'לי תה ירוק עם פירות יער:
רכיבים (להכנת 4 מנות)

1 תיון תה ירוק twinings בטעם פירות יער
2 כפיות סוכר

350 מ"ל מים (1 +1/2 כוסות מים)
כפית שטוחה ג'לטין
חופן פירות יער (טריים או קפואים)
אופן הכנה:
משרים את הג'לטין עם 6 כפות מים קרים לפחות 10 דקות.
מרתיחים את שארית המים עם התיון כדקה ומוסיפים סוכר.
מוסיפים את הג'לטין המושרה ומערבבים היטב עד שהג'לטין נמס.
מקררים לטמפרטורת החדר ומוסיפים את הפירות.
מוזגים לכלי הגשה שקופים ומקררים לפחות 4 שעות.
מגישים קר.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה