יום חמישי, 21 ביולי 2016

חדש מנפוליאון גבינות מפנקות בטעמים ייחודיים....

גבינת נפוליאון מככבת אצלי בבית, אנחנו מאוד אוהבים את הגבינה בייחוד כתוספת לכריך,הבת שלי לא מוותרת בארוחת הערב ומבקשת לחם צנים שעליו היא מורחת את הגבינת נפוליאון במרקם שמנת 25% שומן,וממש נהנית מהטעם,בהחלט זמן פינוק עם גבינת שמנת נהדרת.
לאחרונה תנובה מחדשת והוסיפה טעמים מעניינים עם פחות אחוזי שומן שזה ממש נהדר ונפלא,להנות מגבינה עשירה ושמנתית בפחות קלוריות,הטעמים החדשים שמאוד אהבתי והתרשמתי,נפוליאון עם פלפל חליפינו 24% שומן , ונפוליאון עם בצל 16% שומן,שני הטעמים בהחלט משדרגים כל ארוחה.

נפוליאון עם פלפל חליפינו 24% שומן:
לגבינה חריפות פיקנטית משדרג כל כריך,החריפות נהדרת ולא משתלטת על טעם הגבינה,מתאים גם לבישול ולאפייה,אנחנו התאהבנו בגבינה מאוד מאוד טעימה ומיוחדת.
נפוליאון עם בצל 16% שומן:
אני מאלו שמוסיפים בצל לכל תבשיל וסלט פשוט אוהבת את השילוב  של הבצל,הגבינה בעלת טעם עדין ומפנק,היתרון אחוזי שומן נמוכים יותר,נפלאה לכל כריך לבישול ולאפייה, אני הכנתי איתה מאפינס מדהימים.

מתכון של מאפינס גבינת נפוליאון עם בצל:
המצרכים:
כוס וחצי קמח רגיל.
2 כפיות אבקת אפייה.
2 ביצים.
קופסה נפוליאון עם בצל 16% שומן.
50 גרם גבינה צהובה.
חצי כוס חלב.
2 בצלים קטנים מטוגנים עם 50 גרם חמאה וכפית שמן.
מלח פלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה:
לערבב את כל המצרכים, אני השתמשתי לאפייה במולטי קייק יצא מדהים, פשוט טעים אי אפשר להפסיק לאכול.
לאפייה בתנור כ-חצי שעה בחום של 180 מעלות עד שמשחים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה