מדובר במאפינס קישואים אישי, עשיר בטעמים, רך ונימוח בפה.
המתכון באדיבות: מורן שטרום - נטורפתית, מפתחת שיטות התזונה ושפית
קרדיט צילום: שירן כהן שי
מצרכים:
תבנית מאפינס עד קוטר 5 ס״מ ליחידה
3 קישואים גדולים
1 בצל גדול
1 גבעול כרישה
1/2 כוס קמח כוסמין/ קינואה
1/2 כוס מים
1/3 כוס שמן זרעי ענבים
2 ביצים טרופות (טבעוניים יוכלו להמיר ב-6 כפות צ׳יה שהושרו למשך חצי שעה בכוס מים)
1 כף אבקת מרק טבעית טבעונית
1 כפית מלח הימאליה ורוד
3/4 כפית פלפל שחור
מאנג׳טים למאפינס של המותג
אופן ההכנה:
חממו תנור ל 180 מעלות.
גרדו לתוך קערה בפומפיה את הקישואים והבצל והניחו במסננת, כך שתסננו את הנוזלים.
קצצו לטבעות את 2/3 התחתונים של הכרישה (בחלק הירוק, לא נשתמש).
הוסיפו את הביצים הטרופות, המים והשמן וערבבו היטב.
הוסיפו את הקמח ואבקת המרק וערבבו היטב.
הכניסו את המאנג׳טים לשקעים ומזגו לתוכם את התערובת.
הכניסו לאפיה ל45 דקות.
המאפינס במיטבם בטמפרטורת החדר ביום ההכנה ויום לאחריו, ניתן להקפיא אותם בקופסא סגורה עד חודש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה