יום שבת, 1 באוגוסט 2020

"נפטון" מציגה "צ'ימיצ'ורי" - לתיבול אסאדו, סטייקים, עופות וצ'וריסוס על האש וגם לתיבול תפוחי אדמה, איטריות, כריכים וירקות! ויש גם מתכון להכנת כריך משובח עם צ'ימיצ'ורי!

חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה "צ'ימיצ'ורי" - רוטב הפלאים המזוהה עם ארגנטינה ואורוגוואי - להכנת מנות טעימות במיוחד. 


הרוטב, המשודך לבשרים על האש כמו אסאדו, סטייק, צ'וריסו ועוף - משתדך מצוין גם לדגים, ירקות, תפוחי אדמה, איטריות וכריכים. רוצים הוכחה? נסו את המתכון שמוצע בהמשך, להכנת כריך צ'ימיצ'ורי נהדר!
הצ'ימיצ'ורי של נפטון מכיל בין השאר: פטרוזיליה, כוסברה, שמן קנולה, שמן זית, שום, פלפלים, עשבי תיבול ותבלינים והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.
לאחר התנסות ברוטב הצ'ימיצ'ורי הטעים של חברת נפטון, בהחלט משדרג מאוד, הוספתי אותו על מנת סטייק עם תפוחי אדמה ובטטות, 


בהחלט הוסיף מאוד לסטייק, ונוצרו טעמים מאוד ייחודיים, רוטב מאוד טעים ומוצלח, בהחלט עבר את מבחן הטעם שלנו...
כשרות - פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.  
מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (לאריזה במשקל 180 גרם).
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסי השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.
"נפטון" מציעה מתכון לכריך כפרי עם אבוקדו, בצל מטוגן, עגבניות שרי, חסה וצ'ימיצ'ורי

קרדיט צילום מנה – PIXABAY
חומרים:
2 פרוסות של לחם כפרי איכותי
1 צנצנת צ'ימיצ'ורי של "נפטון"
קוביות אבוקדו בשל
עלי חסה רעננים
בצל מטוגן
עגבניות שרי חצויות
מיונז איכותי
פטרוזיליה קצוצה – לקישוט
אופן ההכנה:
למרוח את פרוסת הלחם במיונז ומעליו למרוח צ'ימיצ'ורי. להניח עלי חסה מעל
להניח על החסה קוביות אבוקדו ומעליו, להניח תלולית נאה של בצל מטוגן
לפזר חצאי עגבניות שרי
לקשט בפטרוזיליה קצוצה
"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה