יום שלישי, 4 באוגוסט 2020

לכבוד ט"ו באב, חג האהבה, מציעה "תבואות" מתכון נהדר להכנת שוקולד ביתי טבעוני, העשוי מקקאו, שמן קוקוס ומייפל

לכבוד ט"ו באב, חג האהבה, מציעה חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מתכון להכנה של שוקולד ביתי טבעוני, העשוי מקקאו, שמן קוקוס ומייפל אורגניים. כמה פשוט ככה טעים.


מצרכים:
1/2 כוס אבקת קקאו אורגנית של "תבואות"
1/2 כוס שמן קוקוס אורגני בכבישה קרה של "תבואות"
1/2 כפית תמצית וניל איכותית
4 – 5 כפות מייפל אורגני של "תבואות"
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את שמן הקוקוס כשהוא במצב נוזלי – עם אבקת הקקאו והווניל, עד לקבלת בלילה אחידה (כשהשמן בטמפרטורה מתחת ל-24 מעלות – הוא מתגבש, ואז יש להמיסו. בקיץ הישראלי יש להמיסו (רצוי ב"באן מארי") רק אם הוא נשמר במקרר)

לצנן את הבלילה 5 דקות על השיש ואז לשים במקרר (בחורף, אין צורך) ל- 25 דקות.
להוציא מהמקרר ולערבב פנימה את המייפל.
לצקת את הבלילה לתוך מגשי סיליקון ייעודיים לפרלינים, ולמלא כל גומה כמעט עד הסוף.
לשים בפריזר לשעה וחצי - שעתיים. כשמתחשק שוקולד - מוציאים כמה פרלינים שרוצים לצלחת הגשה, ומחזירים את השאר לפריזר (אחרת השוקולד יימס).

גיוון: בשלב בו מוסיפים את המייפל, אפשר להוסיף לחלק מהגומות את אחת התוספות הבאות: מעט מלח גבישי, גרידת לימון או תפוז, שברי פיסטוק, פקאן או אגוז מלך, ועוד.
צילום מוצרים – אייל קרן, חברת תבואות
צילום מנה – PIXABAY

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה