לכבוד ט"ו באב, חג האהבה, מציעה
חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מתכון להכנה של
שוקולד ביתי טבעוני, העשוי מקקאו, שמן קוקוס ומייפל אורגניים. כמה פשוט ככה
טעים.
מצרכים:
1/2 כוס אבקת קקאו אורגנית של "תבואות"
1/2 כוס שמן קוקוס אורגני בכבישה קרה של "תבואות"
1/2 כפית תמצית וניל איכותית
4 – 5 כפות מייפל אורגני של "תבואות"
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את שמן הקוקוס כשהוא במצב נוזלי – עם אבקת הקקאו והווניל, עד לקבלת בלילה אחידה (כשהשמן בטמפרטורה מתחת ל-24 מעלות – הוא מתגבש, ואז יש להמיסו. בקיץ הישראלי יש להמיסו (רצוי ב"באן מארי") רק אם הוא נשמר במקרר)
לצנן את הבלילה 5 דקות על השיש ואז לשים במקרר (בחורף, אין צורך) ל- 25 דקות.
להוציא מהמקרר ולערבב פנימה את המייפל.
לצקת את הבלילה לתוך מגשי סיליקון ייעודיים לפרלינים, ולמלא כל גומה כמעט עד הסוף.
לשים בפריזר לשעה וחצי - שעתיים. כשמתחשק שוקולד - מוציאים כמה פרלינים שרוצים לצלחת הגשה, ומחזירים את השאר לפריזר (אחרת השוקולד יימס).
גיוון: בשלב בו מוסיפים את המייפל, אפשר להוסיף לחלק מהגומות את אחת התוספות הבאות: מעט מלח גבישי, גרידת לימון או תפוז, שברי פיסטוק, פקאן או אגוז מלך, ועוד.
צילום מוצרים – אייל קרן, חברת תבואות
צילום מנה – PIXABAY
מצרכים:
1/2 כוס אבקת קקאו אורגנית של "תבואות"
1/2 כוס שמן קוקוס אורגני בכבישה קרה של "תבואות"
1/2 כפית תמצית וניל איכותית
4 – 5 כפות מייפל אורגני של "תבואות"
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את שמן הקוקוס כשהוא במצב נוזלי – עם אבקת הקקאו והווניל, עד לקבלת בלילה אחידה (כשהשמן בטמפרטורה מתחת ל-24 מעלות – הוא מתגבש, ואז יש להמיסו. בקיץ הישראלי יש להמיסו (רצוי ב"באן מארי") רק אם הוא נשמר במקרר)
לצנן את הבלילה 5 דקות על השיש ואז לשים במקרר (בחורף, אין צורך) ל- 25 דקות.
להוציא מהמקרר ולערבב פנימה את המייפל.
לצקת את הבלילה לתוך מגשי סיליקון ייעודיים לפרלינים, ולמלא כל גומה כמעט עד הסוף.
לשים בפריזר לשעה וחצי - שעתיים. כשמתחשק שוקולד - מוציאים כמה פרלינים שרוצים לצלחת הגשה, ומחזירים את השאר לפריזר (אחרת השוקולד יימס).
גיוון: בשלב בו מוסיפים את המייפל, אפשר להוסיף לחלק מהגומות את אחת התוספות הבאות: מעט מלח גבישי, גרידת לימון או תפוז, שברי פיסטוק, פקאן או אגוז מלך, ועוד.
צילום מוצרים – אייל קרן, חברת תבואות
צילום מנה – PIXABAY
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה