יום חמישי, 18 ביולי 2019

חברת "תבואות" מציעה לקיץ: חגיגת חמוצים, ירקות כבושים וסלטים אורגניים לארוחות קלות במהלך היום....

חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מציעה ליהנות בקיץ  מארוחות קלות וטעימות במהלך היום - בבית ובחוץ - בעזרת ירקות כבושים וסלטים אורגניים משובחים שהשיקה. סדרת הירקות כוללת מלפפונים אורגניים במלח ובחומץ, כרוב כבוש אורגני ו-2 סלטי סלק - קוביות וגרוס.

אפשר להכין מהירקות מגוון של סלטים וכריכים טעימים, אותם אפשר לקחת לים, לבריכה, לפיקניק, לעבודה, לארוחות בבית או לנשנשם בכיף, כמו שהם.
בקיץ בהחלט אין חשק לאכול תבשילים ומרקים ואצלנו בבית כולל סופי שבוע אנחנו מעדיפים להכין אוכל יותר קליל, שאפשר להתפנק ולהנות ובהחלט לשבוע, קיבלתי צנצנת מלפפון חמוץ אורגני במלח של חברת תבואות,

המלפפון החמוץ מאוד טעים והמרקם שלו נהדר, הוא מתאים לאכילה עם כריכים, כבסיס לסלט תפוחי אדמה, טונה ועוד, ואני אוהבת לחתוך את המלפפון החמוץ לצד עגבניה ובצל סגול, ולהוסיף  לארוחת המבורגר ביתית, ארוחה קלה להכנה ומאוד טעימה, ממש ממליצה לכם להכין, זוהי ארוחה שמתאימה גם לאירוח בימי הקיץ החמים...

מצורפים כמה רעיונות למתכונים טעימים וקלים להכנה:
סלט סלק, גבינת עיזים ואגוזי מלך קלויים

חומרים (6 מנות):
צנצנת סלק אורגני (קוביות או גרוס) של "תבואות"
חופן אגוזי מלך, קלויים קלות במחבת חמה, ושבורים
50 גרם גבינת עיזים
2 כפות שמן זית
אופציה – חומץ בלסמי מצומצם
אופן ההכנה:
להניח בצלחת שטוחה את הסלק. מעליו לפזר פיסות ופירורים של גבינת העיזים.
לצקת מעל את שמן הזית. לבזוק לפי הטעם מעט חומץ בלסמי מצומצם.
לפני ההגשה, לפזר מעל את האגוזים.
סלט תפוחי אדמה עם מלפפון חמוץ ומיונז

חומרים (6 מנות)
6 תפוחי אדמה בינוניים מזן המתאים לבישול ואפייה, קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
5 - 6 מלפפונים אורגניים, חמוצים או כבושים של "תבואות", חתוכים לקוביות קטנות
6 - 8 כפות מיונז
1 - 2 כפיות חרדל דיז'ון חלק
אופן ההכנה:
לבשל את תפוחי האדמה במים עם כף מלח, עד שהם רכים - אך לא יותר מדי. לסנן ולהעביר לקערה.
לערבב עם שאר החומרים, כשתפוחי האדמה עדיין חמים.
אפשר לאכול פושר או קר.
נקניקייה בג'בטה עם כרוב כבוש

חומרים למנה אחת (להכפיל לפי מספר המנות)
1 נקניקייה איכותית (רצוי עגל)
כרוב אורגני כבוש של "תבואות"
1 ג'בטה טרייה וקראנצ'ית, חצויה כמעט עד הסוף
מיונז מאיכות טובה
חרדל מאיכות טובה
מעט רצועות חסה
אופן ההכנה:
לחרוץ את הנקניקייה לאורך או לרוחב, ולצלות בתנור או בטוסטר אובן חם, עד שהקרום משחים.
למרוח את הלחמנייה במיונז משני הצדדים. להניח רצועות חסה בצד אחד.
כשהנקניקייה מוכנה, להניחה בג'בטה. מעליה לשים כרוב כבוש וחרדל.
מידע על סדרת החמוצים של "תבואות":
מלפפונים אורגניים במלח – מלפפונים כבושים במלח, שעברו תהליך קצר של תסיסה לקטית טבעית, בתיבול שמיר, שום ומי מלח.
מלפפונים אורגניים בחומץ – מלפפונים אורגניים בחומץ, שמיר, מלח, סוכר, פלפל אנגלי ועלי דפנה.
קוביות סלק אורגני – קוביות סלק בתיבול סוכר, מלח וחומץ .
סלק אורגני גרוס  – סלק בתיבול סוכר, חומץ, מלח, עלי דפנה ופלפל אנגלי.
כרוב אורגני כבוש  – כרוב לבן כבוש במלח.
למוצרים כשרות של הרבנות הראשית לישראל.
מחירים: מלפפונים בחומץ ובמלח: 17.90 ש"ח (למשקל כולל של 680-670 גרם).
כרוב כבוש וסלק: 13.90 ש"ח (למשקל כולל של 700-680 גרם).
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
לפרטים: www.tvuot.co.il
צילום מוצרים – חיים אמזלג
צילום מנות: PIXABAY

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה