קיבלתי להתנסות פסטה אורגנית מדגנים
מלאים כוסמין ודורום של חברת "תבואות",הפסטה עשויה מדגן לא מעובד,שגדל ללא
שימוש בדשנים כימיים וחומרי הדברה המזיקים לגוף ולסביבה.
ביום יום אני משתדלת מאוד לאכול פסטה מקמח מלא,היות שפסטה רגילה גורמת לי לעייפות וכבדות ,לכן נשמע לי מאוד מעניין לנסות פסטה איכותית,ייבוא מאיטליה,מיוצרת מדגנים אורגניים מלאים,עשירים בערכים בריאותיים,ומאוד הסתקרנתי לגבי הטעם והמרקם לאחר הבישול.
הכנתי לארוחת הערב את הפוסילי כוסמין בשילוב ירקות ההכנה ממש פשוטה והטעם מדהים,מטגנים בצל בשמן זית וחמאה,מוסיפים שום קצוץ,עגבניות שרי חצויות,פטריות טריות חתוכות,זיתים שחורים חתוכים,מקפיצים במחבת,מוסיפים את פוסילי הכוסמין לאחר שבושל במים חמים,מטבלים במלח,פלפל, וטימין מוסיפים קוביות גבינה בולגרית,ופרמזן,ונהנים מארוחה מדהימה ובריאה לכל המשפחה.
לדגנים השונים גם יתרונות בריאותיים חשובים:
לאחר אכילת הפסטה הרגשתי מצויין ולא חשתי בעייפות ובכבדות,אני בהחלט אתחיל לשלב פסטות מדגנים מלאים בתפריט השבועי של המשפחה.
הנטורופתית ד"ר הילה גבע אבירם, מנהלת רשת מכללות "מדיטבע", מציינת כי דגנים מלאים הינם פחמימות מורכבות בעלות ערך תזונתי רב. הם עשירים בוויטמינים ומינרלים (ויטמינים מקבוצה B, סידן, ברזל, אבץ ועוד), המועילים לחיזוק הגוף ולתפקודו התקין.
ביום יום אני משתדלת מאוד לאכול פסטה מקמח מלא,היות שפסטה רגילה גורמת לי לעייפות וכבדות ,לכן נשמע לי מאוד מעניין לנסות פסטה איכותית,ייבוא מאיטליה,מיוצרת מדגנים אורגניים מלאים,עשירים בערכים בריאותיים,ומאוד הסתקרנתי לגבי הטעם והמרקם לאחר הבישול.
הכנתי לארוחת הערב את הפוסילי כוסמין בשילוב ירקות ההכנה ממש פשוטה והטעם מדהים,מטגנים בצל בשמן זית וחמאה,מוסיפים שום קצוץ,עגבניות שרי חצויות,פטריות טריות חתוכות,זיתים שחורים חתוכים,מקפיצים במחבת,מוסיפים את פוסילי הכוסמין לאחר שבושל במים חמים,מטבלים במלח,פלפל, וטימין מוסיפים קוביות גבינה בולגרית,ופרמזן,ונהנים מארוחה מדהימה ובריאה לכל המשפחה.
לדגנים השונים גם יתרונות בריאותיים חשובים:
קמח כוסמין מלא
- מיוצר מדגן עתיר בסיבים תזונתיים, המסייעים בחילוף החומרים בגוף. הוא
עשיר בחלבון (מסוג מתיונין. מומלץ להשלים בארוחה עם קטנייה לקבלת חלבון
מלא). כמו כן, מכיל ויטמינים מקבוצת B (החיוניים למערכת העצבים, ערנות, הפקת אנרגיה ועוד). הכוסמין מכיל גלוטן.
קמח דורום מחיטה מלאה
- מיוצר מזן חיטה קל יותר לעיכול. מכיל ויטמינים, חלבון, מינרלים וסיבים
תזונתיים, המקלים על פעילות המעיים ומסייעים ליצירה של תחושת שובע. לאחר אכילת הפסטה הרגשתי מצויין ולא חשתי בעייפות ובכבדות,אני בהחלט אתחיל לשלב פסטות מדגנים מלאים בתפריט השבועי של המשפחה.
הנטורופתית ד"ר הילה גבע אבירם, מנהלת רשת מכללות "מדיטבע", מציינת כי דגנים מלאים הינם פחמימות מורכבות בעלות ערך תזונתי רב. הם עשירים בוויטמינים ומינרלים (ויטמינים מקבוצה B, סידן, ברזל, אבץ ועוד), המועילים לחיזוק הגוף ולתפקודו התקין.
הפסטה מוצעת במגוון צורות - ספגטי, פוסילי ופנה.
מחיר לצרכן: 20 ש"ח לאריזה של 500 גרם.
המוצרים כשרים בהשגחת הרבנות.
להשיג ברשתות וחנויות בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ. לפרטים: www.tvuot.co.il.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה