אצלנו בבית אנחנו מאוד אוהבים לאכול טחינה והכי חשוב שנכין אותה טרי טרי בבית,אין מה לעשות הטעם ממש שונה והטריות נהדרת.
קיבלתי להתנסות את הטחינה החדשה של מומחית הטחינות חברת בארכה,טחינה אתיופית משומשום מלא עם פי 6 יותר סידן לעומת טחינה רגילה,והטעם משגע.
הכנתי את הטחינה לארוחת לצהריים לצד קציצות בשר סלט קצוץ ופיתות,ויצא טעים מאוד,ארוחה פשוטה וטעימה והכי חשוב קלה להכנה, לפעמים נרתעים מהכנת טחינה בבית בגלל המחשבה שזה מסובך,אז ממש בקלי קלות יוצאת טחינה נפלאה.
הוראות הכנת טחינה ביתית:
לערבב כמות שווה של טחינה משומשום מלא ומים קרים עד לקבלת מרקם קטיפתי וחלק,לתבל בשום מלח,מיץ לימון ופטרוזיליה קצוצה דק ובתאבון.
הטחינה החדשה של בארכה מיוצרת משומשום אתיופי מלא שמגיע מהעיר חומרה שבאתיופיה,בית הגידול של זן השומשום המובחר ביותר בעולם,שומשום מלא מכיל שפע של מינרלים ויטמינים,סידן,ברזל,אבץ מגנזיום וויטמינים מקבוצה B,הטחינה היא מקור לשומנים טובים,נוגדי חמצון וסיבים תזונתיים.
קיבלתי להתנסות את הטחינה החדשה של מומחית הטחינות חברת בארכה,טחינה אתיופית משומשום מלא עם פי 6 יותר סידן לעומת טחינה רגילה,והטעם משגע.
הכנתי את הטחינה לארוחת לצהריים לצד קציצות בשר סלט קצוץ ופיתות,ויצא טעים מאוד,ארוחה פשוטה וטעימה והכי חשוב קלה להכנה, לפעמים נרתעים מהכנת טחינה בבית בגלל המחשבה שזה מסובך,אז ממש בקלי קלות יוצאת טחינה נפלאה.
הוראות הכנת טחינה ביתית:
לערבב כמות שווה של טחינה משומשום מלא ומים קרים עד לקבלת מרקם קטיפתי וחלק,לתבל בשום מלח,מיץ לימון ופטרוזיליה קצוצה דק ובתאבון.
הטחינה החדשה של בארכה מיוצרת משומשום אתיופי מלא שמגיע מהעיר חומרה שבאתיופיה,בית הגידול של זן השומשום המובחר ביותר בעולם,שומשום מלא מכיל שפע של מינרלים ויטמינים,סידן,ברזל,אבץ מגנזיום וויטמינים מקבוצה B,הטחינה היא מקור לשומנים טובים,נוגדי חמצון וסיבים תזונתיים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה