יום שלישי, 6 בספטמבר 2016

לכבוד ראש השנה, "הטחנות הגדולות של א"י" משווקת קמח חיטה לבן בהיר באריזה חגיגית....

את הקמחים המעולים של "הטחנות הגדולות של ארץ ישראל" אני מכירה וכל פעם אני מתפעלת מחדש מהאריזות הצבעוניות והמזמינות של הקמח ומקופסת הפח הצבעונית שמותאמת לאריזת הקמח, ולכל חג יש אריזה ייחודית וססגונית .
ובימים אלו, לקראת ראש השנה, כמו לכל חגי ישראל, משווקת "הטחנות הגדולות של א"י" אריזה חגיגית לקמח חיטה לבן בהיר בעיצוב רטרו ועליה איור מקסים של צנצנת דבש ועוגה וברכה לשנה טובה ומתוקה! על האריזה מופיע מתכון להכנת עוגת דבש חגיגית.
כמו כן, תשווק "הטחנות הגדולות של א"י" לכבוד ראש השנה מהדורה מוגבלת של קופסת פח מהודרת בעיצוב חגיגי תואם לאריזת הקמח, לאחסון נוח ופרקטי של קמח לאורך כל השנה.
אריזת הקמח לראש השנה נמנית עם סדרת "החגים" המיוחדת שהשיקה החברה, הכוללת חמש אריזות של קמח בעיצוב מיוחד לחגי ישראל – ראש השנה, חנוכה, פורים, שבועות ויום העצמאות. הסדרה זכתה בפרס הזהב לשיווק בתחרות האריזות העולמית היוקרתית WorldStar Packaging Award  לשנת 2015.
מחיר אריזת קמח לבן בהיר: 5-3 ₪ (לאריזה של 1 ק"ג).
להשיג ברשתות ובחנויות: רשת לגעת באוכל, רשת חנויות הטבע בוסתן, ברכל, נתיב החסד, מרכז מזון יהודה, סופר ספיר, סיטונאות רחמים, עזרה וחסד, סופר טוב מודיעין, שפע ברכת השם בית"ר עילית, דיפ שיווק, מאיה בוטיקטבע, רני אורגני, ל.א.ב.ל, המאפייה של ראסל ירושלים, סופר הס (כפר הס), לחם ברויטמן אילת, לחם בורקין בנימינה, ובחנויות מובחרות נוספות. מידע על חנויות נוספות אפשר לקבל בדף הפייסבוק של הטחנות הגדולות או בטלפון: 04-8672137.
המתכון לעוגת דבש קפה ותבלינים, המופיע על אריזת הקמח

תבנית: תבנית אינגליש קייק או סיר פלא או תבנית קוגלהוף משומנת
אפייה: בתנור מחומם ל-180 מעלות, 60-50 דקות
חומרים לעוגה
360 מ"ל (1 כוס) דבש
100 גרם (חצי כוס) סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
120 גרם (חצי כוס דחוסה) סוכר חום
חצי כפית קינמון
רבע כפית אגוז מוסקט
רבע כפית ציפורן
1 כפית נס קפה
240 מ"ל (1 כוס) תה חזק
½1 כפיות אבקת סודה לשתייה
2 כפות שוקולית
2 ביצים
100 מ"ל (חצי כוס) שמן
420 גרם (3 כוסות) קמח לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
50 גרם (חצי כוס) אגוזים קצוצים
חומרים לציפוי
40 גרם (שליש כוס) אבקת סוכר
30 גרם (רבע כוס) שוקולית
180 מ"ל (שלושת-רבעי כוס) מים
אופן ההכנה
מערבבים במעבד מזון דבש, סוכרים, תבלינים, קפה, תה, אבקת סודה לשתייה ושוקולית.
מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את השמן ואת הקמח.
מעבירים לקערה, מוסיפים את האגוזים ומערבבים.
יוצקים לתבנית המשומנת ואופים 60-50 דקות.
מערבבים את כל חומרי הציפוי יחד.
מוציאים את העוגה מהתנור ויוצקים עליה את הציפוי.
מגישים בטמפרטורת החדר.
* אפשר לוותר על הציפוי ולזרות מעל העוגה אבקת סוכר.
למידע נוסף ומתכונים
http://www.hagdolot.co.il/
https://www.facebook.com/hagdolot.co.il
קרדיט צילום:מנחם גרייבסקי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה