יום רביעי, 26 במרץ 2025

פסח בטעם של בית: מתכון קציצות עוף מבית השף גיל אבירם וסולתם

חג הפסח הוא הזדמנות מושלמת ליהנות ממנות חמות, מנחמות ומלאות טעם, שמכניסות את אווירת החג אל שולחן המשפחה. השף גיל אבירם, בשיתוף עם מותג כלי הבישול והאפייה סולתם, מציג מתכון חגיגי לקציצות עוף עסיסיות, המתבשלות בציר עשיר עם שומר, קישואים ותבלינים ארומטיים. התוצאה – תבשיל שמתאים לליל הסדר ולימי החג, ומשלב מסורת עם טעמים עמוקים ומעודנים, בדיוק כפי שאוכל חג צריך להיות.

קרדיט צילום: גיל אבירם

מצרכים לקציצות:
500 גרם חזה עוף טחון

500 גרם פרגית טחונה

1 בצל גדול מגורד דק וסחוט

חופן פטרוזיליה קצוצה דק

1 ביצה

מלח

1 כפית פלפל לבן טחון

1 כפית בהרט

1 כפית פפריקה מתוקה

חופן קטן של פירורי לחם.

מצרכים למרק:

ציר עוף/ירקות

1 בצל לבן חתוך לפלחים (לשמונה)

3 יחידות שומר חתוכות לפלחים

2 קישוא בלדי דק פרוס לטבעות

7-8 שיני שום מעוכות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה