צלעות כבש, מעדן אהוב וחגיגי לשולחן ראש השנה במשפחתו של שף מלון נווה אילן, חגי אסרף. המנה תיכלל בתפריט ארוחת החג במלון. חגי שמח לשתף את המתכון שתמיד מזכיר לו את הבית.
בבלוג שלי אני כותבת על צרכנות, מוצרים חדשים שכדאי להכיר, המלצות על מסעדות, השקות ואירועים מעניינים,מוצרי קוסמטיקה וטיפוח, הצגות טובות, טיפים רבים ועוד.. ליצירת קשר פנו למייל: galitn1@bezeqint.net
צלעות כבש, מעדן אהוב וחגיגי לשולחן ראש השנה במשפחתו של שף מלון נווה אילן, חגי אסרף. המנה תיכלל בתפריט ארוחת החג במלון. חגי שמח לשתף את המתכון שתמיד מזכיר לו את הבית.
לכבוד ראש השנה בחרתי להכין מנה מיוחדת במינה שהייתה חלק משולחן החג שלנו ומזכירה לי את בית הוריי ואת מטעמיה של אמי תמר אסרף ז"ל."
תבשיל צלעות כבש מבית אמא – המתכון באדיבות שף חגי אסרף, מלון נווה אילן:
קרדיט צילום: רשת
מצרכים:
צלעות כבש או חלקי כבש
כף סוכר חום
חופן צימוקים
חופן שזיפים
1 כף דבש
4 כוסות מים
מעט כמון
מעט אגוז מוסקט
מלח
3 בצלים
אופן הכנה
חג שמח וטעים, שנה טובה לכולם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה