מחפשים מתכונים קלים לחג הפסח שכל אחד יכול להכין בקלות,הדרך הפשוטה ביותר לארח ולהגיש ארוחת ערב קלילה, מהירה – מתחילה בחבילת שיפודים: שיפודי דג, שיפודי עוף, שיפודי ירקות ושיפודי פירות. הם קלים להכנה, לבישול ולהגשה ותהליך העבודה במטבח איתם מהנה וגם אסתטי.
להלן שני מתכונים קלים באדיבות המותג הוסטס:
שיפודי דגים מתובלים להגשה על שיפודים
מרכיבים:
3 כפות שמן זית.
2 לימונים. 1. חתוך לקוביות והקליפה מגורדת ו-1 לסחוט את המיץ.
3 שיני שום כתושות
מעט שמיר קצוץ דק . (ניתן להחליף לכוסברה)
מעט פטרוזיליה קצוצה דק.
500 גרם נתחי דג, ללא עור (250 סלמון ו-250 בקלה) – חתוכים ל-20 קוביות שוות.
20 עלי דפנה.
אופן ההכנה: משרים 5-6 שיפודי במבוק במים, כדי שלא ישרפו בתנור או על המנגל.
בקערה גדולה מערבבים יחד את מיץ הלימון, שמן זית, שום, שמיר ופטרוזיליה. מכניסים פנימה את נתחי הדג מתבלים היטב ומכניסים למקרר למשך שעה.
משחילים לתוך השיפוד 2 חתיכות בקלה, 2 חתיכות סלמון ומפרידים ביניהם באמצעות עלי דפנה.
מניחים על רשת התנור או המנגל למשך 8-10 דקות עד שהדגים מבושלים.
מפזרים מעל גרידת לימון ואת פלחי הלימון ומגישים.
קבב פירות על שיפודי במבוק באדיבות המותג הוסטס
קבב פירות טריים הדרך הקלה, היפה והבריאה להפוך כל אירוח לאירוע שמח וטעים.
מצרכים:
16 שיפודי במבוק.
הכינו קערות הגשה עם מיטב פירות העונה לפי כמות השיפודים.
אפשרויות: תותים, קיווי, תפוזים, בננות, אגס , תפוח, ענבים, אוכמניות.
אופן ההכנה: השחילו את הפירות בזה אחר זה בצבעים שונים האחד מהשני. הפרידו ביניהם בפירות מיובשים דוגמת אוכמניות ללא סוכר, שיזפים מיובשים ללא גלעין וסיימו בפרי שלם נעוץ בקצה השיפוד.
הגישו את שיפודי הפירות עם מטבלים שונים לדוגמא: סילאן טבעי, סילאן עם מעט טחינה גולמית.
מטבל קרם קוקוס – הקציפו קרם קוקוס עם רבע כוס סוכר .
המתכונים באדיבות המותג "הוסטס" – להשיג ברשתות השיווק המובחרות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה