חברת אורגניקזון, המתמחה בייבוא ושיווק מותגים אורגניים ואיכותיים לסביבה, מציעה מתכון להכנת קציצות בטטה בתוספת חלבון. מדובר במתכון טבעוני, קל להכנה והקציצות יוצאות אווריריות, עשירות בטעמים, רכות ונימוחות בפה.
קרדיט צילום: יעל אלעד
המתכון באדיבות: יעל אלעד @veganyael - מאמנת כושר ובלוגרית למתכונים בריאים וקלים.
מצרכים:
שלוש בטטות ארוכות
300 גרם טופו
בצל קטן
כפית כורכום
כפית כמון
כפית וחצי מלח ורוד
כף וחצי זרעי פשטן טחונים
קמח עדשים לציפוי
אופן הכנה:
להרתיח את הבטטות בסיר ללא הקליפה עד שמתרככות (כדאי לחתוך לקוביות או חצאים כדי לזרז את זמן הבישול) אחרי בישול לסנן מהמים.
לטגן בצל עד שמשחים.
להוסיף את הבטטות הבצל ויתר המצרכים למעבד מזון ולטחון עד למרקם חלק.
לחמם תנור ל180 מעלות.
להכין תבנית ולחתוך נייר אפייה לאורך הרצוי.
ליצור בעזרת הידיים קציצות תפוחות ולצפות כל קציצה משני הצדדים בקמח עדשים.
לשמן מעל עם ספריי שמן זית
לאפות 20-30 דק או עד שמזהיב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה