יום שני, 15 בנובמבר 2021

חוגגים חנוכה עם "פסטה ריקו" חברת "פסטה ריקו" מגישה לרגל חנוכה מתכון מקורי לרביולי מטוגן מצופה בגבינה: רביולי מטוגן על מצע פולנטה

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל חנוכה, מתכון מיוחד לרביולי מטוגן מצופה בגבינת פרמג'יאנו רג'יאנו, המוגש עם עלי תרד ופיסטוקים על מצע של פולנטה. השימוש במנה בפסטה טרייה מסוג רביולי תרד וריקוטה ופולנטה תירס משובח של "פסטה ריקו". המנה טעימה להפליא, קלה להכנה ומתאימה לשילוב כארוחת חג חגיגית לכל המשפחה.



קרדיט צילום: נמרוד סונדרס

חג חנוכה שמח!

מצרכים (לכ- 2-3):

1 חבילה רביולי תרד וריקוטה של "פסטה ריקו

1 מיכל פולנטה תירס של פסטה ריקו 200 גרם

1 שקית (100 גרם) פתיתי גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו (100 גרם)

100 גרם עלי תרד טריים

100 גרם פיסטוקים קלופים

לטיגון: שמן קנולה

להגשה: שמן זית וצ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

  1. מברישים את הרביולי במעט מים ומצמידים אותם לפתיתי הגבינה.
  2. מטגנים את הרביולי בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה.
  3. מחממים את הפולנטה במחבת עד לבעבוע עדין ומעבירים לצלחת הגשה שטוחה.
  4. מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי, מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מעט צ'ילי גרוס ופיסטוקים.

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה