חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל יום תפוח האדמה הבינלאומי, מתכון של שף הבית רן מיכאלי לניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד. השימוש במנה בניוקי מובחר של "פסטה ריקו", עשוי מתפוחי אדמה וחומרי גלם איכותיים, מנה קלה להכנה, המתאימה כארוחת צהריים או ערב מפנקת לכל המשפחה. בתיאבון!
קרדיט צילום: דורו איטליאן
מצרכים (לכ-4 מנות):
2 חבילת ניוקי 200 גרם של "פסטה ריקו"
1 קוביית חמאה
12 עגבניות שרי שלמות
1/2 בצל לבן חתוך לפרוסות דקות
חופן עלי בייבי תרד טריים
2 כפות שמן זית
4-6 שיני שום קונפי
קורט מלח, פלפל ואגוז מוסקט
להגשה: גבינת תום עיזים או פרמז'ן מגורדת
אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת, מוסיפים קוביית חמאה ושמן זית. מוסיפים את הבצל החתוך ומטגנים היטב עד להזהבה. מוסיפים מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט.
2. חולטים את שתי חבילות הניוקי במים רותחים מומלחים למשך כדקה ומסננים.
3. מוסיפים את הניוקי למחבת וצורבים היטב לקבלת מעטה מעט פריך.
4. מוסיפים למחבת את עגבניות השרי השלמות, 4-6 שיני שום קונפי וחופן עלי בייבי תרד. מקפיצים את כל המרכיבים יחד.
5. מסדרים את המנה בצלחת, מגרדים מעל גבינת תום עיזים או פרמז'ן ומגישים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה